Ядене,пиене.......надух се вече....сега тази вечер продължаваме с тарапезите и пиенето
откъде това търпение и нерви направо ти се чудя
страхотни са сладките, ма що не турна "коланчета на мечетата" 
особено снахата 

Успех и късмет - всичко ще е ОК
Стискам ви палци и ви гушкам силно!А ти се успокой,всичко ще бъде наред! 
Нашия батко много не й обръща внимание,но вечер като си лягат започват да се търсят и да се боричкат!
Тя дори,ако Ерик не иска да ляга при нас започва да църка и докато не се съгласи не спира! 
Докато не се разкрещя и не стана лоша
не се спират....и накрая от лягане в 9 часа се заспива към 10.30 най-рано!
(поне аз в толкова заспивам
)...май от онези "триизмерните" ще да е
и хоп ЗАЕК
и баткото ни все мрънка, че Калоян не го обича и не го иска - да се чудиш кой е по-малкото бебе
Иначе сутрин щом се събуди и веднага търси брат си и крещи "К" "К" .... и блъска по вратата на стаята докато го пусне, а ако пък успее да си отвори сам отива и го тропа по главата да става 
без кръст останах да го бутам, а той не само, че не ще да слиза - ами и педалите иска да върти и крещи
Много се кефи на колелата и вкъщи е все в/у велоергометъра и се чудим да му вземем колело за лятото - ама май не ми се ще от тия буталките, че нещо ми се виждат калпави
.
.
),а аз махнах сенника (не пази кой знае каква сянка,пък и не мога да виждам детето).
Аз нали ти бях казала,че най-скъпата ми дружка е от там и имам много весели преживелици в този град!
А в Оби-бар колко съм мятала плитки на пилона,ехеее!
забравих да ти похваля заека,видях го в детайли!
Много е хубав и лъскав!С какво си го поляла,та толкоз апетитно изглежда?
А формата е страхотна наистина,тук не съм виждала подобни!
немаш спирка, да знаеш как ти завиждам за тези разходки, че моя "задник" не е мърдал от Сф от септември
и вече лудите ме хващат
нямало пътешествия и хотели
то не че малкото е виновно, ама така все се стичат обстоятелствата 
Цял месец обикалям да намеря на Емили такива дънки-шалвари (дет дъното им е до коленете) и никъде немога да намеря. В4ера отиваме с Вяра в един магазин в "Хаджи Димитър" и имаше
Направо много съм щастлива. Немога да ви ги покажа,4е си дадохме апарата на един приятел,като го върне ще ги снимам и ще ви ги покажа
Айде отиваме да се обли4аме и отиваме към парка Препоръчани теми