.Следобяд и дадох няколко черешки и за тях също се чудя.Сега есетествено съм като парцал от неспането и ми е лошо и ми се вие свят
Оплаках се
Поздрави
.Следобяд и дадох няколко черешки и за тях също се чудя.

Холи като го видя понечи да ревне,но той взе да я закача и тя започна да му бърбори!
Беше голям симпатяга и Холчита за да не остане незабелязана извади вдин гердан от шкафа,сложи си го и веднага изтърча да му се покаже!
Беше много смешна,на мама кокетката!
Чаооо!Пращаме ви по един цунк от далечна и гореща Канада!
откога не съм писала
Сега сме малко на гости и веднага сядам да вида кво правят мамите
В къщи правим ремонт и нямам комп. 4е няма къде да го турна
само ме ядосва а и вкъщи с този ремонт такава мръсотия и така съм се изнервила и аз, 4е
Мислех да скокнем до бургас ама май няма ще видим кат свърши мъжо може да ходим заедно
тамън и пове4ко да се стопли за 
Айде ставам,4е ме 4ака студен джин с тоник

караме на фотосинтеза от 1 седмица.Вчера да чукна е малко по -добре мината температурите и го захранвам по -малко с супички ,по половин бурканче изяжда, пак е нещо, и дано си влезе в ритъм както преди
Сега се гониме 100 чеса да пие сиропа,да му слагам капките в носа,пие глюкоза, даже и калциев глюконат взех за всеки случай....абе купон

,и започвам да се увивам с фолио баджаците и задника,......
що боклук и пепел изядохме .. не е истина просто
ама иначе вече е добре и си ходи на ясла
казват, че вече по-малко плачел ... дано да е така
, но поне вече се храни, че досега нали не можеше да се оправя с лъжицата, а не дава на лелките да го хранят и хапваше, хляб, сок и по-сухите неща
От два дни е станал почти факир
с лъжицата и си хапвал добре
сигурно ще са много готини ... ще ги обличат с разни костюмчета
ама няма как да ги видя, дано някой да ги снима и после да си вземем снимчици 
да се похваля ... откак Коко ходи на ясла съм свалила цели 2 кг дето ги боря от есента
явно на мен по "стресово" ми се е отразила градина от на малкия

От утре го дават малко да захладнее!Ние сме добре,шаваме!
Холката е на градина,а аз готвя и правя крем-карамел,че да може довечера да съм свободна за парка!
Той се забавлява много при бабите и след 2 седмици отива на море! 
Мойта кикимора не знам дали борави с лъжицата,но си хапвала добре,казват...пък и личи,де(пу-пу) 
Холи започва много да бърбори,нейни си работи разбира се,но казва и няколко думички на френски
и няколко на български!

и аз избрах 2-рия вариант
в неделя вече беше добре, но трябва да си довършим курса
Добре, че като ме види с лъжицата с АБ или сироп и сам отваря устата 
ама важно е да хапва нещо.. да не му е празен мешока
то и без това нищо не му се лепи на манекена
най-лек е от цялата група 
тази година ще изневерим на Южното Черноморие, ама така изпадна