Крачето му не стига че е големичко ами е и кръгличко и повечето модели са му тесни.
Единствените които му станаха са на Капчица,иначе са хубави, естествена кожа. Само дето са светли и след една седмица носене не си личи много естестествения цвят.
някаква марка Тополино)

Едно от хлапетата в парка има обувчици и май много се олюскват
Има гледам и на Денди сандалки.... ама незнам ... да му се не види. 
харесаха ми, но пък нямаше неговия номер
Аман вече

и слава богу ... мен този вариант ме устройва ... предпочитам да не го травмирам

, на целия кюп и мъжа ми го уволниха от работа,че фирмата им е пред разпад ,след 6 години здраво бачкане тем.....абе не ми се говори:bad-words: Търси работа ,ама все предлагат заплати на половина колкото взимаше, а на нас само наема ни е толкова
.....абе не е за разправяне просто, да са живи и здрави нашите,че ни помагат, иначе сме за на никъде
Моля се да имаме късмет, да има късмет на добра и по -високо платена работа

Стискам палци да си намери хубава работа!
Щом е кадърен,несъмнено ще го наемат!Късмет ви желая!
Ти не унивай,а бъди до него,защото той ще има нужда от подкрепата ти!Прегръдки от нас и приятен уикенд на всички!
и във вашата градина 

..... и сега сме на АБ (Дурацеф)
... дано да се закрепи до понеделник, че ме викат в офиса да се разберем окончателно за дата на започване и разни други подробности
... Вижда му се вече края и на мойто царство и миткане по паркове и градинки

край на тичането по зеленко ... ще ме завърти наново тичането по часовник 
от 17 юни заминаваме на море с една тумба приятели на станцията на Мин.съвет на Евсиновград ... нямам търпение
дано уцелим хубаво време, че хем е раничко, хем е на север... ама дано имаме късмет