KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 78

• 77 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Варнааааааа! Ако знаеш колко време стоях пред поста ти.....с ейййййййййййййй такава голяма усмивка,
дори нямах сили да кажа: Ей, това е!
Гушвам те сииииилно! Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Феичка си ти! Обичкам те! Hug Hug Hug

# 181
Няма нужда да играят и преиграват- любовните сцени ще бъдат естествени Heart Eyes

Майтапа настрана, но ако проекта не е обещаващ, едва ли и двамата  ще подпишат newsm78
Ще поживеем, ще видим... Grinning

А къде се покри рожденика newsm78

# 182

А къде се покри рожденика newsm78[/color]

Синемчето го е отвлякла някъде.

Имало е сюрприз днес.  Grinning Grinning Grinning

# 183
                     Страхотна новина - много, много се вълнувам... Grinning Heart Eyes ooooh!

# 184
Добра новина за Берг и Халит!  HugЩе се гледа. Дано скоро има новини и за Кенан, сериал, партньорка....чакаме Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=T7iCt8XmmME love001 love001 love001

# 185
Тази снимка не е нова, ама настроението ми след хубавата новина е Ергенчово. Joy

# 186
Привет!  Hug Hug Hug

За много години на Кенан! Пожелавам му най-вече здраве и нова роля, която съм сигурна , че много силно желае - тази да бъде баща!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се, че видеореализацията ми ви е харесала  bowuu Отдавна си мечтаех да накарам Кени да мърда, защото голяма част от харизмата на този човек е в енергията и движенията му, а снимките са застинал миг ....имах много идеи,не ми стигна песента на Поли  Laughingно пък така се получи по-добре  Wink бърза и шеметна като самият Кенан  Peace

........................

rotfImbo

# 187
Цитат

Днешният ден е донесъл много хубави новини за феновете на Берг и Халит  Hug
Желая им успех!  Peace
Естествено , че е рисковано...но сигурна съм,те са го обмислили добре...с тази рейтингова схема, риска винаги съществува дори и да снимат поотделно...В края на краищата те са актьори и с това си изкарват хляба  Peace
Който играе пИчели  Grinning Grinning Heart Eyes

# 188
Хубав ден  Heart Eyes Heart Eyes

хубави новини  Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря, Варничка за хабера!  Hug bouquet

Усмихвам се след пост на девойките в контакта породен от селфито на Мурат и Туба придружен с негови думи - от сорта  - отново заедно след 8 години.

Та... на коментара на една от тях... значи ние имаме да чакаме още 7  Joy Joy Joy Joy

# 189

Та... на коментара на една от тях... значи ние имаме да чакаме още 7  Joy Joy Joy Joy

В тази тема ще си бъдат винаги заедно и ще ги виждаме всеки ден.  Heart Eyes

Изнесохме сериала на Халит и Берг в отделна тема, че много ще натежат информациите тук и ще стане голяма бъркотия.

Но нещата, свързани с Кенан и Берг, ще си продължим да ги следим тук.

# 190

Усмихвам се след пост на девойките в контакта породен от селфито на Мурат и Туба придружен с негови думи - от сорта  - отново заедно след 8 години.

Та... на коментара на една от тях... значи ние имаме да чакаме още 7  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Може в бъдеще да няма спор за огледалото  hahaha

Дотогава някой ще е побелял  Wink

# 191
Честит рожден ден на Кенан!
Да е жив и здрав и  радва феновете си през следващите години,

.

# 192

Четин Текиндор щял да играе баща на Чачко в новия му сериал.

Байрактаров си прибира хората и той.  Joy

За партньорка се спряга Bestemsu Özdemir.

# 193

# 194

Четин Текиндор щял да играе баща на Чачко в новия му сериал.

Байрактаров си прибира хората и той.  Joy

За партньорка се спряга Bestemsu Özdemir.

Тази мацка се появи в Майките с йенгето, малко преди финала.Не знам как играе, ама е хубава  Peace

......................

А Четин бей е невероятен актьор  Heart Eyes  старичък ми се струва за тати на Чачи , но той и в живота има малък син  Grinning

А да видим кой кого тази вечер - Турция ли...Испания ли Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 20:50 от косе-босе

Общи условия

Активация на акаунт