Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят при записване в ЖК?
Какви са препоръките за записване в ЖК и изследвания?
Какви изследвания се правят за синдром на Даун и други генетични заболявания по време на бременност и кога трябва да се направят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят при записване в ЖК?
-
Какви са препоръките за записване в ЖК и изследвания?
Препоръчително е да се запишете в ЖК, който включва безплатни изследвания. Важно е да имате всички необходими изследвания за вашето здраве и това на бебето. Освен това се препоръчва рутинно пускане на стерилна урина. Записването в ЖК е важно, защото осигурява достъп до безплатни изследвания и болнично лечение, ако е необходимо.
-
Какви изследвания се правят за синдром на Даун и други генетични заболявания по време на бременност и кога трябва да се направят?
Изследванията за синдром на Даун и други генетични заболявания по време на бременност обикновено се извършват в края на първото тримесечие, между 11-та и 14-та седмица. Те включват скрининг с биохимичен маркер (BHCG) и се провеждат за оценка на риска от различни генетични аномалии като синдром на Даун, Едуардс и Патау. Тези тестове са важни за ранното откриване на възможни генетични нарушения при бебето.
-
Какви са препоръките за справяне със съвети от близки и роднини?
-
Какво да правя, ако близък роднина спре да говори с мен, след като разбра, че съм бременна?
Важно е на нас да ни е спокойно на душичката. Пък в крайна сметка да си говорят, каквото искат
,кара ме да й давам размерите му и в коя седмида съм,за да проверила в интернет дали всичко е наред.Да съм си правила изследване за ДЦП,защото много деца в днешно време били болни от това и тн. Аз гледам да не й се впрягам много,но понякога е много натоварващо.
,тук женските консултации,ако могат така да се нарекат,са среща с акушерка,която ти задава хиляди въпроси (поне така беше първия път) и ти дава лист с изследвания. Не знам колко точно са на брой тези срещи,но мисля,че са повече от 3-4.Моята следваща среща е на 01.07.2016.Там,ще трябва да им обяснявам всичко-за приема ми в болница,за посещението след това на частния доктор и за изписаните лекарство.Предполагам,че ще ми се накарат хубаво,че съм ги пила,но хич не ме интересува-нямам доверие в тяхната система.
Успех
Не че е толкова важно де, просто не очаквах, че е такава сумата.
). Мога да дам пример - на сън стрелях по политик от един блок (не със снайпер, а с автомат