♡~ Пакетна Тема ~♡ N•40

• 68 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Охх защо не сме ние сценаристите на сериала  ooooh! ooooh!

# 481

И аз това питам Thinking

Иначе, здрасти!

# 482
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Щото госпожата ще остане без работа  Mr. Green
Славенче  Hug

# 483
  • Пловдив
Оф  Tired липсва ми Кара Севда , мрън  Crossing Arms
За Ашка нямам какво да кажа, освен, че вече Парчетата са ми по-интересни, пък и рейтинг избараха.Не съм вярвала, че ще го напиша  ooooh!

# 484
  • Русе
За Ашка нямам какво да кажа,
Ауууу, и аз така....  Tired
 Heart Eyes

# 485
За Ашка нямам какво да кажа, освен, че вече Парчетата са ми по-интересни, пък и рейтинг избараха.Не съм вярвала, че ще го напиша  ooooh!

Гори  Hug
Така е рейтинга не е завиден  Peace

# 486
  • Пловдив
Наистина понякога рейтингът е незаслужен, ама Мерич и компания ще има да го сънуват онова първо място в класациите, много си повярваха тогава и от лакомия за реклами и раздуване на хонорари - стана настоящата боза, много жалко.

Джули, какво ще гледаме цяло лято, някой мургав кахраман някъде?  Mr. Green

# 487
  • Русе
Наистина понякога рейтингът е незаслужен, ама Мерич и компания ще има да го сънуват онова първо място в класациите, много си повярваха тогава и от лакомия за реклами и раздуване на хонорари - стана настоящата боза, много жалко.

Джули, какво ще гледаме цяло лято, някой мургав кахраман някъде?  Mr. Green
Охх, остъй, остъй, гоУем проблем ще е.  Grinning
Май няма такъв кахраман  Grinning , не се очертава засега, и ще умрем от скука лятото... Crossing Arms

# 488
момичета озета и на бг   Озета на 52 епизод---->финал на сезона Sad
ОЧАКВАНИЯТ СВАТБЕН ДЕН!!!!!
И очакваният финал на сезона! Дефне и Омер се събират. Любовта се разгаря с нов пламък. Докато върви сватбената подготовка, неочаквано произшествие ще обърне всичко наопаки. Кой е против сватбата на Дефне и Йомер? Влюбените се инатят. Кой ще победи - любовта или гордостта? Ще могат ли да решат възникналите проблеми? От другата страна Ясемин и Синан броят дните до сватбата си. Коя от двете е по-скоро?И ето накрая денят на сватбата - спираща дъха!!!! Огромни изненади и неочаквани новини са на вратата!
Знаем кой е против за сватбата на Йомер и Дефне Wink Въпросът е ЗАЩО? Sad

# 489
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

момичета озета и на бг   Озета на 52 епизод---->финал на сезона Sad
ОЧАКВАНИЯТ СВАТБЕН ДЕН!!!!!
И очакваният финал на сезона! Дефне и Омер се събират. Любовта се разгаря с нов пламък. Докато върви сватбената подготовка, неочаквано произшествие ще обърне всичко наопаки. Кой е против сватбата на Дефне и Йомер? Влюбените се инатят. Кой ще победи - любовта или гордостта? Ще могат ли да решат възникналите проблеми? От другата страна Ясемин и Синан броят дните до сватбата си. Коя от двете е по-скоро?И ето накрая денят на сватбата - спираща дъха!!!! Огромни изненади и неочаквани новини са на вратата!
Знаем кой е против за сватбата на Йомер и Дефне Wink Въпросът е ЗАЩО? Sad

ooooh! ooooh!
Ами те на всяка втора серия се събират и в озетите съответно пише - "Любовта се разгаря с нов пламък"  ooooh! ooooh! Какво толкова ново ще бъде  Rolling Eyes - до следващия път на раздяла  ooooh!
А като чуя вече думата изненада/сюрприз и ми настръхва косата  ooooh! ooooh!

И за сватбите

hahaha hahaha hahaha

Момичета, благодаря ви за озета   bouquet bouquet

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 00:52 от mama_an_ji

# 490

hahaha hahaha hahaha

Момичета, благодаря ви за озета   bouquet bouquet

Добро утро  Hug Hug Hug

Маме  Hug
горкия татко Ипликчи  hahaha hahaha hahaha
добре са го наредили феновете   Mr. Green
освен че храни бебетата и приказки им чете  newsm78 или по-скоро някоя класика  Laughing
а в това време мама Дефне твори ..... модели за бебешки буйки  smile3506 newsm62
Лека и спорна  bouquet

# 491
Добро утро!  Hug Hug

Само дето аз бих разменила роклите на булките... Rolling Eyes Rolling Eyes Видяхме погледа на Йомер към висящата рокля, за мен тя е на Дефне..  Thinking Thinking А защо Ясемин ще бяга - според мен трябва да питаме Корай бей..  Mr. Green Mr. Green Знаем, че една негова дума е способна на много повече от който и да е скандал, за да ядоса Яса..  Laughing Laughing

# 492
  • Бургас
Добро утро!  Hug Hug

Скрит текст:

Само дето аз бих разменила роклите на булките... Rolling Eyes Rolling Eyes Видяхме погледа на Йомер към висящата рокля, за мен тя е на Дефне..  Thinking Thinking А защо Ясемин ще бяга - според мен трябва да питаме Корай бей..  Mr. Green Mr. Green Знаем, че една негова дума е способна на много повече от който и да е скандал, за да ядоса Яса..  Laughing Laughing
[/spoiler]

Нали не е колаж, нали!!!!!

# 493
  • Русе
Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Аууу, тук са мнооооого сладки двамата.....  Whistling

Здравейте момичета!  bouquet

# 494
  • Пловдив
Не е колаж, стара снимка е, когато Стар ТВ пуснаха промо на сериалите за зимния сезон.

А сега - добрютроу  Hug

Общи условия

Активация на акаунт