♡~ Пакетна Тема ~♡ N•40

• 67 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Разград

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 00:13 от vania_e

# 691
Не виждам много голяма изненада от страна на Йомер за любов под наем ама да видим Мерич какво ще пише наесен.

# 692
  • под най-голямото листо на тиквата
И какво стана ни годежа годеж ни сватбата сватба  newsm78

# 693
Въпросът на лятото: Знаеше ли Йомер, не знаеше ли?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 694
Ако не знаел вече научи.

# 695
  • Враца
Браво на Дафинка, всичко си каза и поименно посочу всеки един участник и степента на участие (това, че не беше момента е друг въпрос - трябваше преди сватбата, последно когато Йо свали пръстените  ooooh!)
Не мога да измисля какви ще са последствията  - Йо е буреносен облак, но и на мен не ми изглежда изненадан - всичко друго, но не и изненада  Naughty Naughty Naughty

# 696
  • Русе
Не съм гледала още края,   Mr. Green
Но виждам от снимките тук новата рокля на Дефне след поливането... е, ужасс  Sick
Предната беше странна, но горната част беше мноого хубава, и после някак й ходеше на Дефне като цяло, пък другата... Баш от бит пазара сякаш... Sick

# 697
СВЪРШИ и на есен с нова песен...сега ще си ги гледаме Елчин, Баръши сие да разпускат по  клюкарски списания и подобни....

Епизода, очаквана развръзка, останалото пълнеж

# 698
  • Враца
Въпросът на лятото: Знаеше ли Йомер, не знаеше ли?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този въпрос беше въпросът на зимата, въпросът на пролетта - защо сега да не е и въпросът на лятото, а и въпросът на втори сезон  ooooh! ooooh!

# 699
Въпросът на лятото: Знаеше ли Йомер, не знаеше ли?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Темпи, този въпрос си стои от миналото лято! #Shocked

Мерич много умело борави с него! Crossing Arms Crossing Arms

# 700
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Въпросът на лятото: Знаеше ли Йомер, не знаеше ли?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей този въпрос ще ми мъти ума до есен  Crossing Arms
Ах Мерич ах  #2gunfire как можа да ми опропастиш  съня  ooooh!
Момичета мерси за компанията  bouquet
Утре ще ги нищя из основи финала на Меричовите писателски неволи  Mr. Green
Пък на есен със старата песен може би ще разберем кой ще е скрит и кой бесен  hahaha
Лека и с благословиите към рьсокоска полека  Crazy

# 701
  • Разград

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 00:35 от vania_e

# 702
# 703
  • Русе
Добре, че края беше долу горе интересен да кажем, иначе серията до поливането на Дефне била скучна.... Тъкмо да кажа, че май не са гледали един финал на сезона какъв трябва да е, те леекинко напреженийце дадоха накрая...  Crazy
Колко ли ще просъществува втори сезон ако продължава да е толкова безинтересен сериала...  Whistling

Лека нощ момичета!  Heart Eyes

# 704
Добро утро! Сезона на Ашка свърши, да видим Мерич какви ще ги забърка за втори сезон.
Много излишни моменти, капризите на бабата, заради кавгата с Нериман, повторението на началните моменти от сватбата преди самия финал, капризите на Дефне да не се жени без разрешението на бабата.
Споменаването на майката може би не е случайно, но ще видим.
Радвам се, че Дефне разказа на Йомер. Без драма, сълзи и сополи, без да се оправдава. Радвам се и за това, че не пое сама вината и разкри основните играчи. Думите на Йомер я подтикнаха да му каже истината, а може би тя разбра, че е време да започне начисто. Отхвърли товара, който я правеше зависима от всички.
Не ми е ясно само какво ще показват втория сезон. Ще се разделят-нищо ново, Дефне ще си спечели враг в лицето на Неро, Синан и Неджми ще я разберат, Ясемин и Исо ще са зад нея. Колко серии Йомер може да се цупи, да се крие, да го няма? Той ще трябва да погледне на събитията през очите на Дефне и да разбере нейните мотиви, да приеме предложението на Нериман. Може би ще има нова Гало в живота му. Къде остана комедията? Май ще имаме драма, сълзи, раздели. Ясно, че финала ще е хубав, но колко серии ще разтягат локуми ми е интересно.

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 08:40 от Златина74

Общи условия

Активация на акаунт