♡~ Пакетна Тема ~♡ N•40

• 67 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Йомер на мАтор - бравос!
Гледкатата си заслужава.
Ама дали да се връщам към Ашка заради единия Йомер...

Още не съм намерила време да догледам епизода на КС от сряда, а то дойде време за новия, кажи-речи...
Обачееее много ядосано Кемалчето във фрагмана - свитки му излизаха от очите, малеййй!
Много му отива да е обзет от справедлив гняв. Joy

# 76
# 77
  • Враца
Момичета, благодаря ви за фрагманите и всичко останало !!!  bouquet bouquet bouquet

Подлудиха го този Кемал - всеки го лъже напоследък. Няма да е зле да се вземе в ръце и да да въведе вече ред.

И сега какво - Йомер ще прости и на дядо си, а разкара тази, която му стоеше винаги зад гърба.  Shocked
Жалко, че Дефне отново не използва момента да му разкаже и за наема.
Сега евентуално ще се сдобрят, а голямата тайна ще си стои и ще създава още по-големи проблеми  ooooh!   И как тогава отново ще го приеме Йомер ooooh!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 20:47 от mama_an_ji

# 78
# 79
Хоп и аз да се запиша. За темичката  Hug bouquet Hug
Връщам се да чета, че много съм изтървала Simple Smile

# 80
  • Яко в Матрицата...

Много хубава песен, баш за тях е писана Heart Eyes

ПП Рускините малко не са го разбрали озета. Нихан е тази, която се съмнява, че е бременна след припадането, не Кемал. И тя иска да разбере дали не е бременна...

# 81
  • Пловдив
Вай, вай, вай  Shocked Какви фрагмани, какво нещо..

Епизодът на КС пак ще е екшън на макс, чакам с нетърпение.Зиза вече яде баницата, крайно време е да яде хурката .Галип бей дали ще му падне стотинката..не вярвам, във втори сезон сигурно ще се светне, че има щерка за чудо и приказ.

ПатронЯ на мАтор и на мен ми допадна Simple Smile  Дафина пак е жертва, дали ще стигне до Маниса, да видим докъде ще опре на Мерич шизофренията  smile3516

# 82
  • Враца
Интересно кое наложи качването на Йомер на мотор  newsm78
Мотопарка му май е много голям - няколко коли, джип, мотор  Wink Wink Mr. Green

Тука има, тука няма  Mr. Green

Значи ли това, че са минали две седмици от свалянето на пръстените  Thinking Може би е и след срещата с Мамбата, а с мотора заминава да търси Дафина  Wink
Цитат
— Две недели назад собирались поженится.Оба были счастливы,а теперь остались без колец на пальце.Замечательно...

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 21:13 от mama_an_ji

# 83
Очаквах повече от втория фрагман на КС Crossing Arms  А то - един ядосан Кемал Whistling  И тъй хубаво крещеше на Зиза "Защооо" , че чак ме напуши на смях hahaha И се сетих за една любима песен Heart Eyes

Gece Yolculari - "Neden"

# 84
Все пак говорим за Йомер Ипликчи дали ще хукне след Дефне не съм убедена.

# 85
  • Враца
Все пак говорим за Йомер Ипликчи дали ще хукне след Дефне не съм убедена.

Цитат
Фаны утверждают , что съёмки проходят в Шиле (в Летнем доме Синана) на съёмках присутствуют Эльчин и Барыш
Цитат
Съемки в Шиле ( район Стамбула)
На съемках Барыш и Эльчин
Итак, новые новости от фанов, съемки проходящие в Шиле не будут показаны на экранах как поездка в Шиле т.е. акцента на местность не будет. А что же снимут там мы поймем только в серии.🙏😳
Явно даже я е намерил  Wink

# 86
Добър вечер!

Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Ето още един сериал с другия изнасилвач от КВФ - Каан Ташанер/Kaan Taşaner, но не разбрах кога ще започва, започнал ли е  newsm78  Романтична комедия (ама вече ме е страх от такива комедии  Mr. Green)
http://dizi-haberleri.com/diziler/rengarenk-dizisi-oyunculari-ko … kiliyor-11374.htm
1-ый анонс к сериалу "Красочный" / Rengarenk  -  рус.суб.
http://vk.com/dizimania?z=video-83475167_456239358%2Ff7ebc05334c … _-83475167_178190
He e започнал все още, но скоро ще го излъчат по Атв Peace

Ох, Селин и тук ли ще го играе булка-бегълка Mr. Green  
на нея й отива бягането с бялата рокля  Mr. Green

супер,това сериалче няма да е лошо  Peace Джем Белеви ще играе,от Инадина ашк
а Селин и този от Фатмето са чифте и в реала  Mr. Green
+ 1  Peace Така е ,много й отива.

Нежи  Hug Heart Eyes благодаря за  песента на Toygar Isiki  "Sen bilirsin " .   bouquet Тази негова песен ми е една от любимите.  Heart Eyes

Благодаря  на всички за всички споделени  хабери   bouquet bouquet bouquet

# 87
ПП Рускините малко не са го разбрали озета. Нихан е тази, която се съмнява, че е бременна след припадането, не Кемал. И тя иска да разбере дали не е бременна...
Значи Кемо няма да се сети, че припадъкът на Нихан може да се дължи на бременност Whistling  Срамота Mr. Green

Дано само Асу и Емир не попречат Нихан да си бременее спокойно, че двамата в комбина ще са огИн Crazy  и Кемо може да се размине с наследник Whistling

Гор, сигурно наесен Гальо ще се светне, щото в еп.35 може и да не открие Хакъ бей, за да му обясни коя е Асу Laughing

Много искам да видя Озан как ще постъпи след като видя снимките Whistling  Освен, че изпадна в поредната си криза, дали пък няма да се самоубие Rolling Eyes  или ще реши да отмъщава на Емир Confused

Лаве Hug Heart Eyes

# 88
# 89
  • Яко в Матрицата...
Очаквах повече от втория фрагман на КС Crossing Arms  А то - един ядосан Кемал Whistling  И тъй хубаво крещеше на Зиза "Защооо" , че чак ме напуши на смях hahaha И се сетих за една любима песен Heart Eyes

Gece Yolculari - "Neden"

Нежи, хубава песен Party Аз пък се изкефих на безпомощността на Зезе   Mr. Green
Ама тя Нихан може и да не е бременна... Ай дано, ама надали...  hahaha Така ми се иска да избягат от някои клишета - смъртоносна болест, бременност и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт