Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 116
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Аз пък не харесвам  Sweet Candy Truffle Christine Lavoisier Parfums for women,незная защо,но ми е много "накъртващ".Лина,другия път те съветвам да вземеш Глория-Кашарел на Ди Енд Пи.Техният поне е много траен,тези моод изчезват много бързо,макар да съм имала един единствен и то точно Глорията и не бих повторила.За 3,50 толкова. Laughing

# 601
Bright Crystal , благодаря ти! Ще го имам предвид. Аз си имам списъче да пробвам и други техни аромати. За сега само цената малко ме спира. Като си взех Zen от мързел го поръчах до работата ми вместо до офис на Еконт  Crazy . Вече няма да правя тази грешка  Laughing

Искам да похваля един парфюм, макар и да не е имитация. По мнения тук от темата поръчах доста мостри от ензо и за да не сами  Mr. Green  си сложих и ето това Arthes Essential Patchouli Sumatra Jeanne Arthes for women http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Arthes-Essentia … umatra-10484.html . Ами ....много ми хареса! От години търся точно това ухание на пачули. Дървесен, землист аромат, прекрасен е!
 А шишето е доста голямо, като отпред е с велурено покритие. Пискюлчето няма да го коментирам  Laughing . Вътре имаше и две мостри на Arthes Essential Rose Damascus и Arthes Essential Jasmin Du Nil , които още не съм пробвала.

Снощи поръчвах книги от списъка на детето от е-зона и неочаквано два парфюма на L'Erbolario се озоваха в кошницата ми  Mr. Green , а още колко искам да тествам......не е истина Joy

Взех си
- Тиаре https://www.e-zona.bg/product/parfyum-erbolario-tiare-tiare-50-erbolario-14523  - оприличават го на Бронзовата Богиня, като аз имам една от версиите, но ще видим  Simple Smile

- Бял мускус https://www.e-zona.bg/product/parfyumna-voda-erbolario-muschio-b … 0-erbolario-14355

# 602
  • в къщи
Аз пък не харесвам  Sweet Candy Truffle Christine Lavoisier Parfums for women,незная защо,но ми е много "накъртващ".Лина,другия път те съветвам да вземеш Глория-Кашарел на Ди Енд Пи.Техният поне е много траен,тези моод изчезват много бързо,макар да съм имала един единствен и то точно Глорията и не бих повторила.За 3,50 толкова. Laughing
погледнах глорията на кашарел,ще ми допадне като аромат,освен Д енд Пи,други имат ли го имитация
преди малко си взех на Парфен
виктория сикрет-бомб шел и бамбу на гучи,ами страхотни са,препоръчвам ги натези коити са любители на такъв тип аромати,1:1 с оригинала

# 603
  • София
eliza1972, потърси в списъците на 1-ва страница кои други фирми предлагат Глория на Кашерел. Не е само ДиП, но тяхната е най-добра, трайността е невероятна повече от 8 часа.
Относно Прада Кенди, имитациите на Заг Зодиак и Сансиро също са много добри и трайни, което обезсмисля покупка на ДиП, поради по-високата цена.  Peace
Вчера най-накрая тествах Червения чай при доста екстремни планински условия.  Simple Smile Трайността му при мен е много добра. Около 4 часа осезаемо, но ароматът го усещах поне още толкова по-слабо. Доволна съм.  Grinning

# 604
  • Бургас
Да,Лина цените на Дп са си високи,аз избягвам техните аромати,но точно Глория е най-добър в техен вариант. А и още повече,че този парфюм е спрян,така,че 21 лв ако много го харесваш си заслужават в такъв случай,иначе твърдо не! LaughingИмат я още Баргело и Infinite Love.Бронзовите богини-имаш ли една не ти трябва друга,всичките си приличат за мен.А относно пробите имам толкова много за разучаване,че съм затрупана и днес мисля да поръчвам още,друга партида. Mr. Green Лакомията ми както казва мъжа ми край няма! Blush

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 13:49 от Bright Crystal

# 605
Това ли е сайта на D&P? Не намирам Прада Кенди Rolling Eyes аз ли правя нещо не както трябва в търсенето? newsm78
http://dpparfumi.eu/

# 606
Бижy , не е този сайта на D&P. В този пише, че не предлагат вече парфюми на D&P. Аз поръчах от страницата им във Фейса.

# 607
Благодаря! Hug

# 608
Аз имам Прада Кенди в имитация на Заг Зодиак. Много хубав парфюм! Топъл, гушлив, обгръщащ нежно! Точно по описанията на Бижу се бях запалила по него  bouquet

Bright Crystal и аз съм така, като гледам и другите в темата не правят изключение  Joy . И аз замислям още мостри да поръчам  Blush  Боже, добре, че мъжа ми няма нищо против /за сега  Mr. Green/

# 609
Понеже смятам да отида днес до магазина на D&P на Графа, някой който има инфо да каже дали работи, да не се разкарвам напразно. Вие обикновено знаете всичко Laughing bouquet
Обадих се по телефона, и четирите магазина работят. Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 14:49 от Бижy

# 610
  • в къщи
lina1313, благодаря ти,можеш ли да ми кажеш къде се продава Fleur de Chocolat Molinard for women,нито в сайт го намерих,нито пък в онлайн магазин

magicjo, мерси за инфото bouquet

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 18:48 от Не се сърди, човече

# 611
Бях го купила от ибей преди 2-3 години  Peace . И аз не съм го засичала по наши сайтове. Много жалко, защото ми свършва, а много ми харесва....

# 612
  • Бургас
Лина, Глория на Кашарел във версиите на Баргело и Лорис също е много хубав и изключително траен. Може да се конкурира с този на Ди енд Пи. Само на Роксан е малко по-слаб като изпълнение, но пак е приятен. Аз не помня оригинала много добре и затова не мога да кажа кой вариант е най-сполучлив.  Peace
Вчера пробвах новите неща на Ди енд Пи. Табако Ванил ми хареса много.  Heart Eyes Точно както каза Разнежена, този на Ди енд Пи е по-сладък в базата, даже звучи медено. На Рефан определено е по-остър и не толкова сладък. На Джодекс също беше по-остър до колкото си спомням. Не познавам оригинала и не знам коя версия е най-близка, но определено този ме впечатли. Трайността е повече от отлична.
Жан Пол Готие ІІ също ми се стори добър като имитация, но трябва да го пробвам пак в по-хладно време.
Бомбшел на Виктория Сикрет си миришеше на него, но мисля, че не си заслужава. Другите фирми също предлагат негови добри версии.
На четвъртия, който е мъжки не обърнах много внимание, защото изобщо не го познавам, но не беше нещо "уау".  Peace

# 613
KDS , благодаря ти  bouquet ! Баргело поне го има в нашия град  Simple Smile

# 614
Купих Глория 50 мл. последния от магазина на Алабин. В този на Графа всичко е по 100 мл и нямаха нито Глория, нито Кенди!  Crossing Arms На Алабин - Кенди само 100 мл и не взех. Ще потърся от някои от другите фирми, щом KDS ги похвали или ще си напълня пак Рефанска, не е лоша, изпръсках си 30 мл с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт