Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
raznejena* ,кои номера са двата чая на Рефан?Може да ми харесат,особено щом са подходящи за лятото.Днес стабилно се напръсках с розата,но не усещам аромата като задушлив,усещам го свеж,но няма да е зле да си взема и някой по-зелен аромат.

# 91
Момичета,нахвърляйте на бързо аромати на Заг,които стават за сезона.Ще ми ги пращат,че тук няма. Ползвам Еклат-а,имам Черешките,но не са точно моя аромат,взех и Аква уомън на Рефан,но и той не ме грабна.Обичам сладички аромати. Ще съм много благодарна на всички! Hug

# 92
349. Eau Parfumee the Rouge Bvlgari
419. EAU DE PARFUME AU THE BLUE- BVLGARI

mariqivanova799 , това са номерата, но не отговарят на определението зелени Simple Smile
Ще я пробвам тази роза след време пак. Не мисля че  е задушлива , но знам че розите от тоя сорт в голяма жега не се държат особено добре. Незнам кога е излязла, за пролетта би ми била идеална. Пръскай си я с кеф щом ти застава.  bouquet

# 93
  • Бургас
raznejena*,благодаря ти,много си мила Hug bouquetЩе пробвам парфюмите,които си написала,дори да не са точно зелени пак ми е интересно да ги подуша,мисля,че в  друга тема една мила съфорумка похвали номер 349 и определено ще му обърна внимание,явно е харесван аромат.
Сега погледнах и номер 419,който е този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Bleu-31018.html
И по описание доста ми хареса.

# 94
  • Бургас
Toxic,набързо ти извадих тези,които според мен стават-Клое-l`eau, Дот-М.Джейкъбс ,Императрицата,Миракъл-Ланком,Лайт Блу,Енви Ми-Гучи Брайт Кристал, Омниа-Кристалин,See-Клое,Алегорията на Герлен/която е доста "подсладена"/ Laughing,но я слагам и нея,според момичетата става за сега,Донна на Трусарди,Жадор,Гучи-Бамбу,Градините на Ли,Покривните градини,Бърбъри-Боди,Ести-Pleasures,Май Бърбъри.За съжаление аз не харесвам нито чайовете,нито Долчетата имах едно от тях,но не ме впечатли с нищо. bouquet Сред изброените има сладки аромати,които на мен не ми пречат лятото и си ги нося,незная ти какви харесваш. bouquet A,ти си писала,че харесваш сладички,дано съм ти била от полза.Да се похваля,снощи получих комплимент от две младички момченца Laughing,за ето този парфюм-http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Amethyst-1835.html ,който за съжаление и аз се чудя защо няма имитация. Thinking

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 20:08 от Bright Crystal

# 95
  • Karlovo
Вчера си поръчах онлайн - 277-JASMIN MUSK TOM FORD и днес ми се обажда представител да потвърдя поръчката и ми каза ,че този парфюм го спират от производство ,Баргело имам предвид .Останало им последно шише и то без 5 мл. ,та ми го даде и по евтино .Каза ,че няма да се зарежда повече .Някой ако иска да си го вземе може да провери по магазините ако им е останал в наличност .Утре го чакам и ще споделя впечатления .

# 96
Вчера си поръчах онлайн - 277-JASMIN MUSK TOM FORD и днес ми се обажда представител да потвърдя поръчката и ми каза ,че този парфюм го спират от производство ,Баргело имам предвид .Останало им последно шише и то без 5 мл. ,та ми го даде и по евтино .Каза ,че няма да се зарежда повече .Някой ако иска да си го вземе може да провери по магазините ако им е останал в наличност .Утре го чакам и ще споделя впечатления .

Ееее, жалко! Толкова ми харесва. Те по-интересните аромати ги спират...И Arabian Oud Kalemat няма да има вече.  Sad

Ще чакам с интерес да прочета и твоите отзиви.

Може да им пишете във фейсбук страницата, отзивчиви са и отговарят къде какво има налично.

# 97
  • София
raznejena*, моля те кажи каква е трайността на Червения чай при теб.  Praynig Той ми е следващата покупка, която планирам от Рефан.

# 98
magicjo, това щях да пиша одеве и се отплеснах Simple Smile Червения чай не е траен за съжаление. Моя е с капки едно към едно, има си развитие и много ми допада като аромат особено това което остава в базата. Не съм засичала точно , но едва ли изкарва повече от 2 часа.  Незнам ти как ще го усетиш вземи си малко количество за проба според мен. Синия ми е по-траен, но с тази лавандула повече отива към мъжки. Него го ползвам повече в къщи , релаксиращ ми е. Червения ще го наливам със сигурност пак. Те и в оригинал мисля че са одеколони все пак. Начина по който затихват не е дразнещ. Нямам леки неща в момента с които да сравня , но една алегория оригинал Герлен изфирясваше по-бързо дори. Така че пробвай bouquet

# 99
  • София
Много ти благодаря.  bouquet Жалко, че е с такава минимална трайност, но ароматът много ми хареса. Ще купя едни 10 мл за проба.  Simple Smile

# 100
  • Бургас
От къде ги купувате тези малки разфасовки по 10 мл,аз днес исках да взема 30 мл,защото бързо ми омръзват парфюмите,но ми казаха,че предлагат само по 50 и 100мл,говоря за магазина в МОЛ Галерия Бургас.

# 101
  • BG-DE
Там където се подават наливни може да си сипеш колкото пожелаеш  Peace Какви са отзивите за Май Бърбъри на Заг   Thinking

# 102
  • Бургас
Много ти благодаря.  bouquet Жалко, че е с такава минимална трайност, но ароматът много ми хареса. Ще купя едни 10 мл за проба.  Simple Smile
Пробвай го, при мен трайността е 3-4 часа. На оригинала беше същата, пръсках го миналата година. Заслужава си като цяло версията на Рефан. Синият чай определено ме изненада с добра трайност, не очаквах. Много го харесвам, но като се замисля и аз го ползвам предимно вкъщи  Wink Комбинацията от лавандула, ирис и чай - релакс, както каза Разнежена.  

Мария, в Рефаните в Бургас може да си налее по-малко от 50 мл.само ако си носиш шишенце, иначе не дават.

Менерва, Май Бърбъри на Заг не е лош. По- сладък е, както винаги и има някои липсващи нотки, но като цяло е добре (до колкото си спомням). Peace

Момичета, все забравям да ви кажа, че преди известно време пробвах Лайт Блу и Брайт Кристъл от Рефан. Помня, че някой назад из темите се беше оплакал, че са променени....Ами, прав е, нищо общо нямат с преди, особено Лайт Блу...ако не знаех какво мириша, даже нямаше да го позная, ужасен е  Sad Брайт Кристъл не е толкова зле, но също не е хубав...лоша работа  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 23:38 от KDS

# 103
  • BG-DE
Благодаря, нещо се присетих за това Бърбъри, а утре мисля да ходя до Заг та ще го сложа в списъка за тест  Simple Smile, ако не ми допадни ще си взема на Рефан, ако не се лъжа преди ми беше харесал  Thinking

# 104
  • Бургас
KDS ,благодаря за пояснението,има един много мъничък магазин до новата болница,където продават и парфюми на Рефан(много малък асортимент),а и шишенца,скоро бях си купила едно малко от 30мл,в което прелях един парфюм от Ейвънските.Спомням си,че имаше и по-малки шишенца,ще попитам имат ли от по 10 мл.Ще се заредя с шишенца и тогава ще ходя да душа чайовете.

Общи условия

Активация на акаунт