Искам да кажа ... (80)

• 81 800
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Aлечка, ти ще запомниш кръщенето на мъжа ти само с хубави чувства. Съмнявам се майка ти и баща ти, като се сетят за кръщенето, на което сега са ходили да се сещат само за хубавите моменти....винаги ще възниква и онова "странно" чувство, дали всичко това е било редно.
Но разни хора- разни идеали.

# 631
Ако е "редно" за родителите, защо е нужно някой да анализира? За мен и сватбите не са "редни", но хората си ги харесват и си ги правят и си е тяхно право.

# 632
Ако е "редно" за родителите, защо е нужно някой да анализира? За мен и сватбите не са "редни", но хората си ги харесват и си ги правят и си е тяхно право.
ОООО разбира се, че си права. Факт е, обаче че бизнеса с тези неща не ми се връзва, ама никак!

# 633
Има търсене, има и предлагане - украси, подаръци за гости, рокли за хиляди...

# 634
  • Sofia
По мои наблюдения пищни кръщенета са присъщи на някои райони.Особено В.
Търново-Плевен. Може и да бъркам...

# 635
  • София
Циганите например не признават кръщенета с по-малко от 200-250 човека. Обаче всеки присъстващ дава определена сума, с която се избива целия масраф и остава и отгоре.

# 636
  • До морето
Е, те това, те е най- селското! Да правиш сватба /кръщене с цел печалба.  Нас няколко човека след сватбата ни питаха дали сме излезли на + и с колко  Shocked Ама така все едно това е най-нормалния въпрос на света. Питали,да знаят дали да правят цялото упражнение, цитирам.

# 637
Kaнена съм на кръщене на детето на братовчед ми скоро.. ще е мини сватба 100 %. С много гости и ядене и пиене  Crazy В този ред на мисли.. какво бих могла да подаря? Детенцето ще е тогава на годинка. Аз ще съм гост, няма да съм кръстница..  newsm78

# 638
Пари е най-добре.

# 639
Искам да кажа, че почивката ни беше много весела и удовлетворяваща, видяхме се със стари приятели, които от години живееха в Испания, а сега се върнаха тук. Много нови емоции и впечатления имах, а и освен всичко друго, си купих много хубав клин/панталон за йога и нямам търпение да се барна на курса с него.  Grinning

# 640
  • София
Захир, пари не бих дала. Мисля, че добра идея е ваучер, например от Хиполенд.

# 641
  • някъде ... тук ...
Захир, и според мен ваучер е по-добра идея от пари, но все пак ти си познаваш братовчеда. Питай Simple Smile
Преди време подарихме ваучери от голяма книжарница на две приятелски деца - сестри (общо кръщене), но бяха доста по-големи.
Последно кръщавахме племенницата и брат ми каза - пари.

Големият ми син го кръщавахме само кръсниците и ние, а дребния - и с още 2 приятелски семейства. И в двата случая роднини нямаше. От време на време усещам, че не им е било приятно на някои хора, но ... наше решение си беше.

# 642
Захир, пари не бих дала. Мисля, че добра идея е ваучер, например от Хиполенд.

Това наистина е много добра идея, моето дете е получавало такъв подарък за рожден ден. След като разгледахме останалите подаръци, преценихме за какво различно да употребим ваучера и така не се получи повтаряне. А в Хиполенд има всичко- играчки, книжки, дрешки

# 643
  • Euskal Herria
И двете ни деца са кръстени, ама никога не са ми давали кичур от косите им. Това защо се прави?

Честито на всички именици днес!

# 644
  • София
Като се замисля, попът резна много мъничко от косата на дъщеря ми, но нямам спомен да ни е дал тия 5 косъма след това.

Общи условия

Активация на акаунт