Искам да кажа ... (80)

• 81 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Като се замисля, попът резна много мъничко от косата на дъщеря ми, но нямам спомен да ни е дал тия 5 косъма след това.
Mr. GreenСега поне няма да тръгнеш по магазините за специална бяла кутийка! Mr. Green
Когато ни канят някъде винаги първо питам какво да подарим. Ако имат специални желания се опитвам да ги осъществя. Ако не- даваме парички, но не и ваучер. Все пак са близки хора, които няма как да злоупотребят с
със средствата. Децата ми се радват на неща, които сами са си избрали за подарък, неща- изненада, но не и на пари.

# 646
А какъв е проблемът да се дадат пари, а не ваучер? Ако не искате кеш, можете да вземете карта, която да заредите със сумата, така че да важи за всички магазини.

# 647
Бихте ли ми казали човек,  който не е живял от 15 г у нас, никога  не се е осигурявал докато  бил тук, но сега ще остане за постоянно в Бг , как трябва да процедира относно избор на личен лекар. Трябва ли да си плати  всички осигуровки назад ,  или как? Мерси.  Simple Smile

# 648
  • Mediterraneo
Ако през това време са се осигурявали в страна- членка на ЕС, трябва да попълнят някакви документи и няма да плащат нищо назад. Това на теория. Но на практика как ще се получат нещата, да проверят в НАП да им кажат със сигурност.

# 649
Бяла кутийка може да се вземе от всеки магазин за опаковане на подаръци или Джъмбо примерно.

Не сме имали нищо такова- кръстихме детето на 2 години с малка група роднини в църквата без ресторант, покани и церемонии. Взехме питка, вино, сапуни, кърпи, китки здравец и след църковния ритуал посрещнахме гостите у дома.

Ваучери и пари винаги са добри опции.

Напоследък всеки път когато мисля да подаря книги на дете (възрастов диапазон 5-9) все питам родителите какво харесват децата и винаги ми казват изрично да не вземемам книги въобще, защото не ги харесвали като подарък. Но Лего, Майнкрафт и електроники са желани и поръчвани подаръци.
Озадачена съм.  newsm78

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 23:00 от Анонимен

# 650
  • Варна
Стартирахме с рождените дни в нашата фирма. Цял месец ще се изреждаме.  Mr. Green
Днес се заприказвахме с управителя-имаме няколко нови служители и всичките са родени в края на юни или през юли. Каза ми, че не е нарочно.  Mr. Green   hahaha
Лошо няма, разбира се. Просто от години ми прави впечатление това съвпадение.
Имаме и Петър, и Павел.

# 651
Контеса ме подсети как исках да купя на сина ми една книга, а той ме пита с най-угрижен вид - "Мамо, какво съм ти направил?" Joy hahaha Има деца, които четат книжки, но моето не е от тях. Всъщност той чете, но само енциклопедии и комикси, купувам му от книжките на Макрокомикс и разни поредици, изчете и 2-3 на английски език, докато нахитря и започна и тях да отказва. В офиса нямам микрофон и камера за скайпа и му пиша, пиша и наставлявам, а той ми говори, обяснява, търпи ме има няма 5 минути и ми казва - "Хайде да приключваме, че не ми се чете".
Освен Лего, сега са много модерни и тротинетките. При хубаво колело, преди година се наложи да вземем и тротинетка, която в момента се ползва повече от колелото и като ходим някъде я вземаме с нас.

# 652
  • някъде ... тук ...
Тия тротинетки явно са мода сред децата. И Гого иска, въпреки колелото. Обаче не може да ми отговори къде ще я кара, та се въздържаме от покупка.
За книжките - като си наумя, че ще е книжка, не питам какъв да е подаръка. И винаги надписвам с пожелание.
Доживях да ми благодарят, че с години подарявах книжки, на които сега им дошло времето.

# 653
Ели, пред блока всички са с тронитетки от 5 годишните до големите. Той не може да им се впише с колелото, а тя става и за големи. Мъжът ми я тества даже Simple Smile

Все пропускам да спомена, ама защото мисля в темата за намаленията да пиша - в Манго има намаления на 50 % и имаше разни неща и номерации дори. Ние се разписахме и съм доволна Simple Smile

# 654
Наистина тротинетките са на мода, на дъщеря ми й купихме преди колелото даже, още миналата година.Другия месец става на 4 и се справя отлично.
Аз трети ден пиша в несвяст справки, бележници, характеристики, свидетелства и т.н. Гръмна ми главата Rolling Eyes Затова в петък заминаваме с колектива на екскурзийка до Румъния, ще се похваля и аз със снимков материал  Grinning

Относно кръщенетата, миналата година кръстихме малката без хилядата финтифлюшки.Съвсем скромно и с каквото решихме ние без попа да се намесва и да казва какво да купим.Явно си е до поп.

# 655
  • София
Дъщеря ми едва преди месец се научи да кара колело, за сметка на това вече с трета тротинетка се подвизава. Купихме я от Декатлон и е за възрастни, до 100 кг. издържа. Детето много си я уважава.

# 656
  • дядовата ръкавичка
Моят младеж пък ме тормози за лонгборд и май утре ще го получи. Но и тротинетка нямало да откаже Rolling Eyes.

Децата ми не са кръстени, нито пък аз. Мисля, по-добре сами да решат като пораснат.

Не можем да намерим бански за девойката. Откъде купувате за тийнейджърки?

# 657
  • Пловдив
Да ви кажа - мен ме няма, на село съм. Едва сега се дореждам до нет, тук това благо е оскъдно. Децата излапаха бързите мегабайти, сега аз страдам. Много вали.

# 658
  • Ямбол
...
Не можем да намерим бански за девойката. Откъде купувате за тийнейджърки?
Аз за моята купувам от mymall и sport&hoby, че и за себе си имам няколко от там.

# 659
За тийн, H&M, Matalan, Уайкики, Джордж.

Утре последен работен ден.
А в понеделник пътувам с 3автобуса деца за летен лагер.

Общи условия

Активация на акаунт