Искам да кажа ... (80)

• 81 771
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Да ви кажа - мен ме няма, на село съм. Едва сега се дореждам до нет, тук това благо е оскъдно. Децата излапаха бързите мегабайти, сега аз страдам. Много вали.
В събота 'гоних' нета по едни полянки.

# 661
Бански, по-точно шорти за плуване за сина взехме в петък от Адидас, би трябва да има избор и за момичета, аз им харесвам банските, за себе си съм вземала, за мъжа ми също и съм доволна.
Аз днес и утре съм на обучение.
Сесили, хубаво да си изкарате и безпроблемно, да те слушат децата и ти тях 😃

# 662
  • някъде ... тук ...
Янтре, зАрежи нета, гледай си кефа Simple Smile

Големият си изкара обещаното колело - изкара стипендия за успех за другата година.
Сега съм в трилема кое колело да разкараме от къщи - моето, на дреб или на големия. Зависи кое ще си харесам аз да продължа да карам.

# 663
  • Пловдив
Няма кеф, вали. Седим вътре, чоплим таблети, гледаме тв и скучаем Simple Smile

# 664

Напоследък всеки път когато мисля да подаря книги на дете (възрастов диапазон 5-9) все питам родителите какво харесват децата и винаги ми казват изрично да не вземемам книги въобще, защото не ги харесвали като подарък. Но Лего, Майнкрафт и електроники са желани и поръчвани подаръци.
Озадачена съм.  newsm78

Дъщеря ми е родена през лятната ваканция и когато кани класа на рожден ден, въобще не харесва за подарък книга от списъка за задължително четиво през лятото. В книжарница няма проблем да си избере книга за оцветяване #Crazy на 11 години е. И вече отказвам да ги купя. Имаме безброй и никоя не е довършена.
Синът е друга бира. Научи се сам да чете на 4 години и половина. Много обича да чете и има доста прочетени книги. Много се радва на книга за подарък(но предварително е заявена от негова страна, коя точно книга иска). Скача и се радва искрено. В книжарница когато отидем за да подарък на друго дете, винаги намазва и той. Много рядко съм отказала да купя и на него. Има си и омразно издателство- книгите след прелистване един- два пъти и стават на хвърчащи листя. От него не иска книги! #Crazy

Янтра, ти как си с кутийките за пъпчета и коса?

# 665
И тук вали. Седя по пижама още и пия кафе. Почивен ден ми е. Мисля за бъдещето. Каквото ще става да става!-така си казвам, но вътрешно го премислям. Какво ли ме чака?

# 666
Утре последен работен ден.
А в понеделник пътувам с 3автобуса деца за летен лагер.

Бих казала, че утре ти е последната почивка и от понеделник се започва  Mr. Green
Късмет, дано си прекарат добре децата и не създават много главоболия  Peace

На моите бански им взимам от магазините за бельо в града. Винаги има избор като за тях.

# 667
Моят син все още харесва книги за подарък, но не знам как ще е след 10 години. Иначе от всичките ми близки деца, само едно се радва на книги, даже ги предпочита за подарък. Но то си зависи и от книгата, все пак. Аз обичам книги, но не бих се зарадвала на всяка книга.

# 668
  • Пловдив
.
Янтра, ти как си с кутийките за пъпчета и коса?
Честно казано по този въпрос не мога да взема отношение. Никакви такива кутии нямам. И децата ми не са кръстени, аз съм атеист. Всъщност в различни периоди от живота си се колебая между атеист и агностик.

Децата ми не харесват книги за подарък, особено от летния списък. Което не значи, че не четат, просто предпочитат да си ги избират сами.

# 669
Руми, благодаря ти. Simple Smile Точно така си е, чака ме усилена работа.

Споделете мнение за ''подводни камъни'' при детските лагери?
На какво да обръщам внимание с децата?
Предполагам, че тези с по-големи деца, стя ги пращали на подобни лагери.

# 670
Аз нямам опит с децата. По незнайни причини обаче ме харесват ... повечето  Laughing
Бъди естествена, отнасяй се с тях като с възрастни и ги изслушвай внимателно и до край.
Позволявай или забранявай това, което би направила и за собствените си деца и мисля, че всичко ще е наред.
И "не", означава не. Кажеш ли го веднъж не се отмятай  Mr. Green
Ако ходите на някъде гледай групата - винаги има едно-две, които са по-бавни от останалите.

# 671
Уморено ми е и съм с непрестанно главоболие. Откакто се помня, от години.  Наред с това правим и ремонт у дома, който вече уж е на приключване, но следват да се купуват и мислят рой малки неща, които съм сигурна, че ще ми изпилят нервите. А след това трябва да оправяме и коридора. Аман. Всяка година ремонт.

# 672
  • Пловдив
Времето се оправи! Шаляляляляляяяяяя! Кака ви е във възторг! Лежа на хамака, ровя в нета и се радвам на топлото време!

,  Наред с това правим и ремонт у дома, който вече уж е на приключване, но следват да се купуват и мислят рой малки неща, които съм сигурна, че ще ми изпилят нервите. А след това трябва да оправяме и коридора. Аман. Всяка година ремонт.
По-отгоре-отгоре с дреболиите, ако са евтини и не ти харесат ще ги смениш.

# 673
Мразя тези летни списъци, защо трябва де чете нещо по списък от сега? Отговор на литературен въпрос ли ще пише, или съчинение- разсъждение  newsm78 Моята чете, това което си хареса. Да похваля класната ни, която тази година е събрала мнения от книжарниците какво обичат децата и е включила от тях- поредицата за Дръндьовците, Приятелки завинаги и т.н., наред с обичайните де  Mr. Green
Никога не съм я натискала да чете по списък  Naughty

# 674
Винаги съм си мислила, че книгите от списъка фигурират за изучаване следващата година.
И за да им е по- лесно на децата, за да могат по- пълно и изчерпателно да отговорят на въпрос от книжката,
трябва предварително да е прочетена.

Антигона, вие поне скоро свършвате ремонта. Ние сме перманентно в такъв. Сега се прави детска стая. Антрето ми от години е на гипсокартон и тук- таме тухли и кабели от ел. инсталацията. За мое
съжаление ...свикнах. Tired

Летните лагери са супер, ако си дете. Да си отговорник за мен е много, много трудно.
За мен големия проблем е отиването на плажа, като предварително си търсил позволение да отидеш на друго място или въобще да не си се обадил. Тръпки ме побиват.....сещам се за трагедия от нашия град преди много, много години. Очите на четири!

Общи условия

Активация на акаунт