Искам да кажа ... (80)

• 81 771
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Никой няма и да ви го погледне тоя читателски дневник, остави детето  Simple Smile

Ааа, то е второто, оставила съм го  Mr. Green

# 691
Какви дънки носят мъжете ви, дами. Купихме си онзи ден, с кръстника, дънки на Том Тейлър, мноу готини, страшен плат, страшно ушити, за кръщенето, да сме дрес нещо си, с еднакви ризи  #Crazy Ми те крачолите тесни, малко лява китка. Кръстникът вика, приобщаваме се към масата българи  newsm78

Ха-ха, искам снимки после  Laughing
Ако ви стоят добре, какъв е проблема?
По- добре от ония с дъно до коленете  Wink

# 692
Хохохо, чак до коленете, хохохо, мъже сме, ей  Mr. Green Уж прави дънки, но мерихме ширината на крачолите с други, два пръста по - тесни. Като скакалци сме малко - щеките закачени за шкембетата, хохохо. Ще пусна снимки, но без подигравки, че съм мноу докачлив, хохохо smile3511

# 693
  • Mediterraneo
Тук няма списъци с книги за четене. И още по- добре, че взаимно си изпилявахме нервите с голямата с това четене. Не чете и това е! И двамата с баща й четем много, около нас винаги има купища книги наред с електронните, които четем, та не е от личния пример! Просто не обича да чете това диване, а мен ми се къса сърцето.
Сега има задача от учителя си да прочете две книги на валенсиано през лятото. По избор, независимо какви са. Да видим докъде ще я докара със заръката...

# 694
С тия книги, и мен ме боли главвата. Сама ходи и купува по книжарниците. Да взема един четец да и купя за РД, че май само това няма у дома. Мисля, че допирът с хартията е заразен, гали кориците, облича ги с хартии, до като чете. Мания няква, и трупа, трупа.

# 695

Ох, обожавам я тази теза  Confused

Била съм учителка, мразех да ходя на екскурзии, само веднъж по задължение.
Хиляди пъти предпочитам да си платя и да си отида с моите деца, не да си троша нервите с чуждите  Naughty
Именно.  ooooh!
Сесил, успех  bouquet

# 696
Янечек, за малките не се тревожа, че ще спазват правилата.

sandokanchev, аз море не обичам и не отивам заради "муфтата" и за това, че ми е безплатно.

Ако трябва да говорим сериозно, заплащането е смешно за отговорността, която се носи.

Дъщерята от 1г. чете основно на Киндъла. В момента, повечето книги за лятото са и също на него.

# 697
  • Sofia
Върнахме се дОма,след двуседмичен хайманлък  Hug.Обаче 6 часово каране от Албена до София ми дойде в повече  Crossing Arms.Върволяк камиони и страхливи шофьори, които правеха дълги колони.
Да си похваля детето   Heart Eyes и котето.Много добрички, кротички и търпеливи по пътя Hug.Сега компенсират,де. ММ се одумва другата седмица пак към Албена да се ходи. Ама ние не щем  Naughty.
Сесил, безаварийно и спокойно да е лагеруването!
Утре се мятам на спорт  Hug.Нямам търпение.И с приятелки да се видя  Crazy

# 698
Сесил, успех с децата.

# 699
mariat,  и аз много добре си спомням и до днес трагедия със съседи на баба ми, врата срешу врата живееха.
Детето на 9г., летен морски лагер, влиза в морето и до там.
Ние сме длъжни да влизаме във водата заедно с децата.

Говоря за по- големите. Идват и питат дали може да идат и да си купят..... семки. Давате съгласие, а те предварително се наговорили, че отиват да се състезават в морето. Говоря от позицията на гражданка от малко градче, където трагедията преди много години беше голяма.

Сандо, кажи за кутийката ти- намерихте ли такава, която да отговаря на критериите? Мале, малеее мъже в тесни дънки държат малка бяла кутийка с кичур коса и бебе! Да метнете снимки е повече от задължително!

# 700
  • Пловдив
Ако ви кажа с какъв дерт се сдобих..... Децата спят, аз съм на чардака и ровя форума, имам бира и чипс. Всичко изглежда идилично. Да, ама НЕ! Едната от съседските котки се е влюбила в моя кот, да се чудиш защо като е кастриран. В момента кота спи в краката ми, а котката мяучи сърцераздирателно отдолу на двора. Викам аз "пст, къшгадиномръсна!", ама онова не се маха. Полях го с вода, махна се, ама след малко пак се върна. Дерт!

# 701
Еееее, дами   smile3525  Муцка, бебето е на почти 11 г. Намерили кутийка, хохохо, бяла на пипируди. Купих и обеци на сф, да са в тон. Кръстникът купил още едни. Четох, че кръстче, осветено от попа трябва, мамка му, въобще не съм в час. Кръщенето е на осми, нямам обувки, подходящи, де, за педалските дънки, кръстникът и той, вай, вай, хохохо.

# 702
  • Sofia
hahaha
Янтра,много грубо си се отнесла към любовта на добичето  Crossing Arms.На тоя чардак, като Ромео и Жулиета ще да са, в котешки вариант и спящ  и нехаен Ромео  Laughing.

# 703
  • Пловдив
"Мао, маааааооооооооуууууууууууу". Много ми разваля спокойствието. Close

# 704
Като е скопен, как му усещат феромоните, ма Янтрооо newsm78. То, нали знаеш, до като не пръднеш, не замирисва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт