Искам да кажа ... (80)

• 81 769
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Оо, Сандо, екстра ще си. На ТТ не са им чак толкова тесни крачолите, ще им свикнеш.
Тия екскурзии хич не ги обичам😕

# 706
Добрах се до компютър...

Последните дни ставам наравно с мъжа ми в 4 и нещо когато тръгва за риболов. Покрай ремонта, плажове и курсовете по немски едва си организирам всичко останало. Липсва ми да съм на работа, тогава поне едно беше по строг график и останалото си организирах покрай него. Сега съм с достатъчно свободно време, но всичко ми е хаотично и той най-вече заради този ремонт, понеже като всеки такъв се проточва двойно повече отколкото си възнамерявал. Ето тази вечер вечеряхме в 23 и нещо, защото се прибрах в 22 и тепърва изнасяхме гардеробите от старата спалня към другия апартамент и разчиствахме за утре когато ще идват майсторите да сглобяват новите мебели.  Tired А колко още глупости има - не искам да казвам дума даже ooooh!

Антигона, вие поне скоро свършвате ремонта. Ние сме перманентно в такъв. Сега се прави детска стая. Антрето ми от години е на гипсокартон и тук- таме тухли и кабели от ел. инсталацията. За мое
съжаление ...свикнах.
Tired

Точно от това се опасявам и аз, затова се препирам като луда да се свършва по-бързо. Помня колко години наред холът служеше за склад и все отлагахме и отлагахме да го направим функциониращ. Миналото лято свършихме с това, разгеле! По-миналата година пък беше втората спалня. Сега тази. Остава коридора, но там поне ще е освежително, няма да се изнасят мебели и подобни. Но после банята...ох, банята! Абе...мани  Tired

Янтра, аз се изнервям от ужасното разнообразие. Да имаше 2 модела на кръст от всичко, да седна за 1 минута да реша това или това. Ама не би.

# 707
Какво е ТТ newsm78

# 708
Том Тейлър, пиша от телефона и гледам да си спестявам символите 😁

# 709
Том Тейлър, пиша от телефона и гледам да си спестявам символите 😁
С еластан 4% процента са и клякам без задръжки. Хубави са им на ТТ, нема спор, дори по слаб ме правят. Кръстникът не може да се прежали нещо, но агитката е на ниво. Кутийката, кой трябва да я държи newsm78, че малко в лево била, ай ся, хохохо.

# 710
Еееее, дами   smile3525  Муцка, бебето е на почти 11 г. Намерили кутийка, хохохо, бяла на пипируди. Купих и обеци на сф, да са в тон. Кръстникът купил още едни. Четох, че кръстче, осветено от попа трябва, мамка му, въобще не съм в час. Кръщенето е на осми, нямам обувки, подходящи, де, за педалските дънки, кръстникът и той, вай, вай, хохохо.
Сандо, това криза на средната възраст ли е? Да се кахъриш че нямаш обувки, па дънките тесни, па с дрескод  като кръстника. И къв е тоя поп да иска кръстче? Ти си имаш кутийка, глей си кефа!
За да ти помогна.....кръстника е добре да подари кръстче, което докато трае самото кръщене се намира в черквата.....демек не е задължително да му се "пее молитва".
И да ти подскажа, че ако кръстника има дете е необходимо да го "облечеш" и ти. Т. е кръстника облича с нови дрехи кръщелницата, а ти връщаш жеста и обличаш другото дете. Какво означава- купуваш дрешки за подарък. Ние минахме с парички и малък букет за малката кръстница, голям букет за кръстницата и уиски за кръстника. После почерпка в ресторант за наша сметка.

# 711
Момичета, помогнете ми с някаква идея, че съм пред нервна криза. В събота заминаваме за Тасос. С моя приятел и едно приятелско семейство с детенце на 6 годинки. Аз съм била там миналата година и сега е голямо вълнение къде ще ги водя. Направих списък с мест, плажове, хотел съм запазила месеци по-рано от booking.com, където съм Genius потребител уж с преференции. Всеки ден ме бомбандират с мейли как ваканцията ми наближава, колко дни остават, да видя хотела, околията, бля бля. И вчера получавам мейл, че резервацията ми е отменена. Аз бях в шок, понеже всичко е готово за тръгване. В хотела звъннах, имаше само една възрастна дама, собстченичката, която не искаше да говори английски, каза да се обадя сутринта. Часове наред на някакви номера се опитвах да звъня на booking, накрая успях с триста зора да се свържа и ми обясниха, че картата, с=която преди н-години съм регистрирала е изтекла. Хотела се плаща на място, аз затова съм спокойна. Но те имали някаква политика, по която по всяко време можели да вземат 20%, видяли, че има проблем с картата и няма да се обадят или да пишат, при положение че няколко мейла пратих, да потрърдя че пристигаме, те директно са ме отрязали. В момента на Тасос е пълно. Отпуската тръгва да тече от събота. НЕ знам какво да правя и най-вече не се побирам в кожата си заради приятелите, които също прецаквам по този начин... Дайте ми идея как да постъпя? booking казват, че нищо не могат да направят, при тях резервацията е канселирана и единственото, което могат е да звъннат на хотела и да "помолят да направят компромис". Аз не виждам какъв компромс, след като аз като клиент нямах дори шанс да разбера, че има проблем. Имам няколко сметки с интернет банкиране и мога да преведа пари по всяко време.  Cry

# 712
  • Ямбол
Захир, много неприятно. Нямам опит с подобни резервации и затова не знам какво да те посъветвам.
Но не вярвам да няма в други хотели места.

Днес ми е последен работен ден и после веднага заминаваме за Приморско. Утре ще празнуваме рождения ден на малката, който беше вчера. После ще останем двете там до края на другата седмица. Отказах се от палатките.

# 713
Добро утро!
Лили, да ти е жива и здрава дъщерята!
Захир, ужасно е това с резервацията. Ние утре пътуваме, звънях в първия хотел, казаха, че всичко е наред, но от втория ни вест ни кос, ще видим какво ще се случи. Снощи събрах багажа, че днес няма да спим вкъщи и ми прималя от количеството. Вярно, че миналата година бяхме с повече, но тази се бях заканила да оптимизирам и да сме с по-малко. Поне не направих грешката да напълня големия куфар, че миналата година нямаше вдигане.

# 714
Захир, от Букинг наистина нищо не могат да направят, остава да звъниш пак в хотела и да обясниш, стига да попаднеш на някой с английски, ако имат стаи резервирай и намери начин да капарираш, не разчитай на плащане на място, да не стане пак грешка. Дано проявят човечност и ви настанят, ако пък нямат места да те насочат към техни колеги и да съдействат за намиране на места. Дано се наредят нещата и успеете да си починете Hug
Лили, да ти е жива и здрава щерката, да си прекарате спокойно и щастливо лято!
Ние чакаме Мими днес, най- после идва, затъжих се:)

# 715
Добро утро!
Да е жива и здрава малката на Лиляна!
Честита отпуска на всички!
Аз съм перманентно в отпуска, но това, че не се знае кога се изнасяме към морето ме побърква!
Захир, такива неща ме спират да резервирам през който и да е сайт. Естествено негативите са и за нас!

# 716
  • В Космоса
Да е жива и здрава дъщеричката ти, Лиляна!

Ние снощи ходихме на цирк Балкански и отново се насладих на любимия ми номер "Глобусът на смъртта" - 6 мотоциклетиста в една 5 метрова сфера вътре обикалят като електрони супер бързо и като затъмнят само едни светлинки се виждат как се движат с голяма скорост в кълбото. Много ефектно и спиращо дъха!

# 717
Ох момичета, реве ми се.. И то просто от самото безсилие. Нещата ще се оправят в крайна сметка, но що нерви изхабих... Днес ми е последен ден преди отпуска, имам работа толкова много, а цяла сутрин само запитвания пускам!!! Сигурно 40-50 запитвания съм направила. Слава богу намерих някаква жена, не-гъркиня, която има доста имоти на острова. Предложи ми този апартамент http://www.thassos-holiday-rentals.com/en/mpivas-28 Той е на 10 мин от центъра на Тасос, напълно оборудван. Цената е малко по-висока от хотела, който ни прецака, ама здраве да е.. Направо идеята, че провалям отпуската на няколко човека ме побърка!

А Booking бяха много нагли, не съм го очаквала от тях. След безброй опити да се свържа, мейли и какво ли не, накрая успях на някакъв английски номер (само мога да гадая каква сметка ще ми дойде този месец). Те само констатираха канселацията. Аз ги питам, в крайна сметка.. след като те нищо не могат да направят, за какво реално аз ги ползвам като букинг агент?! Майка ми говори гръцки, след още няколко разговора с хотела и казали, ми..какво да направим, дали сме всички стаи, оправяйте се..  #Crazy От хотела казват, че Booking ме били предупредили преди 1 месец, което НЕ е вярно. А сутринта зънях в хотела, питам ги защо така бе хора, и те казват ами ние взимаме 30% капаро,. и аз казвам, ок ама вие казахте ли ми? И те..ами не!!   ooooh! Ако ме бяха предупредили, щях веднага да преведа пари, ама те... потресена съм!!!  Ако не си бях отворила мейла, щяхме да се тръснем там и да останем на улицата.

# 718
  • София
Лиляна, жива и здрава да ти е щерката.

Захир, успокой се вече, я виж какъв хубав апартамент близо до плажа си намерила.  Hug
Цената на човек ли е или за целия апартамент? Непременно да споделиш после впечатления от там.

# 719
Никак не го обичам този букинг аз, ползвам го само да гледам снимки и да чета мнения /не че някога съм срещнала  лошо де  Mr. Green/
Винаги ми е излизала много по- висока цена.

Захир, щом са толкова некоректни в този хотел, не съжалявай, може да е за добро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт