Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 918
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Подобен на първия бях купила преди две години. И двамата с ММ сме много бели, затова винаги купувам слънцезащита с 50-ти фактор, но тогава трябваше да тръгнем инцидентно и напазарувах по път от DM. Не изгоряхме със SPF 30, НО това нещо боядиса в мазно-жълто бански, хавлии и пр. Някои от тях спасих, други - не успях. Иначе се нанасяше равномерно, уж попиваше бързо и миришеше добре.
Не бих купила отново подобен продукт на марката.

# 137
  • София
Аничка, миналата година аз бях с този спрей на ДМ и като цяло съм доволна. Опази ме от изгаряне идеално и имах хубав тен (пекох се  Mr. Green). Но сега като прочетох Ди за мазните жълти петна и ми светва, че ми пострада една бяла ленена рокличка, с която ходех понякога на плаж. Не бях свързала това със спрея, но може и да е от него. Точно на жълти петна стана роклята. По - добре не рискувай.

Ох, какви цветове вадят Римел ... умирам за тях просто. Сигурно ще си взема още няколко цвята, страхотни са.  Heart Eyes

Жани, Леми Hug

# 138
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, реших да не рискувам. Взех едно  олио и един лосион с кокос Simple Smile
 http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/beauty/sonnenpflege/5 … sonne_2_2013.html
на другото не намирам линк

# 139
  • Вестерос
ДНес си взех на промоция дезодорант на Балеа, какво ви е мнението за тях? Имам  още от другия си, ползвам на Дав Simple Smile

Забърсах и едно червило на Есенс,от ориент серията, все пак си купих от тях- принцеса Ясмин. Заредили са серията и в ДМ-а срещи община Варна

# 140
Бронзант на Алверде има ли го и в Лили защото от както сте го похвалили ходя в DM и няма. В сряда обещаха  ми за поръчат със следващата поръчка която ще дойде в четвъртък,  днес отивам - НЯМА.
Нали е този в средата
Скрит текст:

# 141
Този е, да. В Лили не продават Алверде.

# 142
ДНес си взех на промоция дезодорант на Балеа, какво ви е мнението за тях? Имам  още от другия си, ползвам на Дав Simple Smile

На мен ми харесват. Ползвам ги вече от година, а спортувам интензивно, разбира се не съм само с единия дезодорант, слагам и рол-он (пак на Балеа). Даже някои видове с по- силни миризми ги ползвам като парфюми и аромата при мен се задържа и усеща стабилно за няколко часа, най- много до вечерта.
 Редовната им цена е 3,20 как да не ги обича човек, сега са и по 2,30 (пък в Германия по 85 цента  Crossing Arms)
Четвъртака си взех два, утре, други ден ще забърша още.

# 143
Гел лаковете на римел с топ за гел ли ги ползвате или става и с обикновен топ, не разбрах? Simple Smile

# 144
# 145
  • Вестерос
Мерси за мнението, мен ме плени единия аромат, сега не е в мен и забравих вече кой беше. Ехе 85 цента, направо безплатно е това.

# 146
  • Пловдив
Малко информация за момичетата от Пловдив Simple Smile. В края на месеца ще откриват нов магазин Лили на Капитан Райчо

# 147

В Дебенхамс са заредили тези 2 нови (за мен) серии на Катрис и Есенс. Някой дали е пробвал палитрите на Катрис? Все си мисля, че и преди съм ги мяркала, но може да са я пуснали отново тази серия.

# 148
  • София
Аз ползвам лаковете на Римел с тази база/топ, няма проблем:

Скрит текст:

Очарована съм от червилата и ружовете на Буржоа  Heart Eyes Прекрасни са!!!  Crazy Червилата са и доста трайни като за хидратиращи червила. Не че съм очаквала друго, на наистина ме е яд, че години нищо не си бях взимала на марката. Едно време ѝ бях верен фен  Mr. Green
Водоустойчивият молив също е супер, няма размазване, не мърда направо.

# 149
  • Велико Търново
Вив, чъби ли си купи? Аз имам един малинов цвят в чъби стик, купих си го зимата и останах много доволна - добре хидратираше, и цветът се изтриваше сравнително равномерно. Ружове едно време съм купувала, помня, че миришеха страхотно Flutter
Ти какви си взе?

Общи условия

Активация на акаунт