Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 792
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Pars, както са Ви отговолили по-горе., този хайлайтър на Есенс вече не е наличен. Пропоръчвам синята палитра от лимитираната серия Bloggers beauty secrets - The glow must go on by Serena. Има си бронзант, хайлайтър и два цвята сенки за очи, като най-светлият бротзант може също да се ползва за хайлайт. Мисля, че е малко над 10 лв, а реално включва 3 продукта.  Peace

# 436
  • София
Въпрос към дамите, които си закупиха Super Gel-a на Rimmel - бързо ли съхне?

# 437
  • Вестерос
Мерси, аз не се контурирам,обмислям дали не ги ползвам за ружове

# 438
Tiffany, супер е тази палитра за бронзант или руж, както казваш. Придава много хубав срънчев загар на скулите, а и бронзантът не е с оранжев цвят, което за мен е голям плюс. Също става и за сенки за очи. Но ако търсиш точно руж в смисъл розов руж, погледни палитрата Touch up n go от същата серия.

# 439
Въпрос към дамите, които си закупиха Super Gel-a на Rimmel - бързо ли съхне?
Да. Peace

# 440
  • Вестерос
Розов не искам, имам два на есенс от силки тъч- indian summer, kissable и харесвам кафеникави ружове, ще я купя тогава, харесаха ми сенките.

# 441
Днес бях в Лили и видях, че подготвят нов регал с козметика, обаче забравих името. Беше нещо с Л, между Катрис и Ревлон. Някой забелязал ли го е?

# 442
Днес бях в Лили и видях, че подготвят нов регал с козметика, обаче забравих името. Беше нещо с Л, между Катрис и Ревлон. Някой забелязал ли го е?
Peace

Лили ще пускат своя марка гримове  - Llums  Peace

# 443
Мерси, четох назад, но признавам до 27 юни не съм стигнала Simple Smile

# 444
# 445
  • София

Имам 2 цвята от тези червила. Много съм доволна! Хубави цветове в съчетание с трайност - супер!  newsm10

# 446
Виждали ли сте тестери на ББ на Пирин дрийм?

# 447
Значииии днес в Лили се пулих 5 минути на Катрис да търся хайлайтъра, не видях, извиках една от продавачките и тя не можа да ми помогне, сега разбирам, че е било тази пудра и си пишеше пудра  #Cussing out

Гледах новите палитри на есенс, само синята ми хвана окото- тази, която е с 2 сенки, хайлайдър и 3 бронзанта. Въпросът ми е бронзантите за какво ги ползвате-вместо руж или за контуриране   Thinking Нещо много са ми бляскави за контуриране. Забърсах обаче от новата серия светлия лак 01 be happy and smile

А това къде да го намеря?

Точно вчера много се чудих на този лак, но в крайна сметка се възползвах от промоцията на Катрис и взех техен лак и база. Лакът е ето този
https://www.google.bg/search?q=Catrice+Luxury+nude&espv=2&am … OXdSpA1GV7AwJM%3AОтдавна исках да го купя, но сега съжалявам - покривността му никаква я няма, на 3 слоя прозира  ooooh! Единственият плюс е, че съхне бързо. Обаче съм много доволна от червилата моливи на Голдън роуз - много лесно се нанасят, меки са, но не се размазват. 5 часа без забележки, през което време и вечерях, изтрива се равномерно. Мисля да си купя още цветове.

# 448
  • Вестерос
лакът е бял ,перлен,но стои матов като изсъхне

# 449
  • София
Ох, тоя месец в Лили има хубави промоцийки  Mr. Green Усещам как ще си взема няколко цвята от молив-червилата на ГР, пък и Ултра HD червилата на Ревлон са намалени ...  Mr. Green

Вчера си взех за първи път и от портокаловия душ гел на Жая, направо е прекрасен за лятото, ухае суперско!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт