Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 781
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Някой да е виждал намаление на Лореалските фон дьо тени? В Лили и ДМ за съжаление няма Sad

Интересува ме Infallible Pro-Matte 24H http://www.loreal-paris.co.uk/make-up/face/foundation/infallible … matte-foundation#

# 451
Ох, тоя месец в Лили има хубави промоцийки  Mr. Green Усещам как ще си взема няколко цвята от молив-червилата на ГР, пък и Ултра HD червилата на Ревлон са намалени ...  Mr. Green

Вчера си взех за първи път и от портокаловия душ гел на Жая, направо е прекрасен за лятото, ухае суперско!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз харесах доста неща от брошурата.Най вече кремчетата за крака на титаниа Simple Smile  Grinning

# 452
Днес и аз забърсах един цвят от моливите на ГР. Много ми харесва. Определено ще си взема още няколко цвята. Simple Smile

# 453
Не искам да ви разочаровам, но като стигнете до подострянето, вече няма да са ви любими тия моливи.
Аз си избрах чуден такъв молив-червило на Bell, да, по-скъпи са, но 300 пъти по-функционални. Много подобен на бътъра на Astor. Върти се като червило, за да излезе нагоре, а не се подостря с острилка.

# 454
  • София
Що бе Бижу, аз имам два до сега, едното вече ми е към половината, остря си го супер, мазничко, хубавичко се плъзга.  Laughing  Да не ти е от острилката?  newsm78

# 455
Offtopic : Тоя коментар спечели форума.  hahaha Joy

# 456
  • София
 smile3532

# 457
Добра ми е острилката и все пак, половината съдържание отива на боклука. Може би просто аз не ги харесвам тия моливи и във всичко им намирам кусур. Mr. Green
Не разбрах кой коментар е толкова смешен? newsm78

# 458
  • Бургас
Някой да е виждал намаление на Лореалските фон дьо тени? В Лили и ДМ за съжаление няма Sad

Интересува ме Infallible Pro-Matte 24H http://www.loreal-paris.co.uk/make-up/face/foundation/infallible … matte-foundation#
В ДМ имаше съвсем скоро намаление на този фдт,както и на много други продукти от декоративната козметика.Едва ли ще го пуснат отново толкова скоро,може би е добре да следиш в Лили кога ще има шок цена на фон дьо тени.

# 459
Да ви попитам дезодорантите на балеа без алуминиеви соли добри ли са?Вчера много се колебаех за един sensitive ,но реших да ви попитам вас първо Simple Smile)

# 460
  • Вестерос
Аз имам един с розово помело, не знам дали е от тях, но ми прави доста бяло

# 461
  • София
Да ви попитам дезодорантите на балеа без алуминиеви соли добри ли са?Вчера много се колебаех за един sensitive ,но реших да ви попитам вас първо Simple Smile)
Похвалих го в друга тема, да кажа и тук Simple Smile Аз имам този и съм доволна. Не оставя никакви следи.

# 462
Момичета, някоя от вас ползвала ли е палитрите със сенки за очи на Дъглас от 16 цвята? Днес загледах тази от тях с повече розови тонове и се чудех дали са добре пигментирани и дълготрайни. Като ги пробвях ня ръката си, светлите тонове не ми се видяха с много добра пигментация. Ще съм благодарна, ако споделите мнението си за тази палитра сенки.  Peace

# 463
  • Бургас
Аз съм ползвала две палитри на Дъглас, но по-стари, в последствие ги подарих. Преди две години бяха пуснали по Коледа подобни. Не бяха лоши, но не мога да кажа, че са нещо изключително. За тези не знам, мога да пробвам, ако ги има тук и да споделя.  Peace

# 464
Момичета, някоя от вас ползвала ли е палитрите със сенки за очи на Дъглас от 16 цвята?

може да питаш и в тази тема

Общи условия

Активация на акаунт