Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 761
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Аз си взех принцес жасмин 02 , но не съм доволна сякаш. Хубав цвят, матово е, но ми се събира в гънките, особено ако са ти напукани устните,

# 481
Аз си взех принцес жасмин 02 , но не съм доволна сякаш. Хубав цвят, матово е, но ми се събира в гънките, особено ако са ти напукани устните,
Oт къде го взе?

# 482
  • Вестерос
Варна- ДМ срещу общината

# 483
Варна- ДМ срещу общината
ще питам една позната ако има път на там да ми го вземе.Тук в дм го няма Sad

# 484
Dqvolski charovna, ако е останала някой бройка, търси в ДМ. В Лили отдавна заредиха серията с блогърките, че и тя свърши в моето квартално Лили. А пък от старата серия с ориента аз поне в София още преди седмици никъде не можах да намеря, исках да си взема второ червило, но всичко беше изкупено. Успех все пак, дано намериш, от тези червила според мен най-хубавото е the sultan daughter.  Peace

# 485
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли дали в някои от пловдивските dm-и има този слънцезащитен крем за лице на Sundance?  bouquet

# 486
  • София
Моля да ми препоръчате серум, подходящ за нормална към суха кожа!

# 487
Хидратиращият серум на Балеа, много го харесвам  Crazy. Този :
Скрит текст:

# 488
  • Стара Загора
Скрит текст:

И аз съм много доволна от този серум, но мислех, че е за нормална към  мазна кожа. И сега лятото ползвам него. През зимата, когато ми е по-суха кожата, залагам на серума на Пирин Дрийм.

# 489
Аз съм с нормална към суха кожа и серумчето ми действа много добре, особено през лятото. Зимата ми е малко недостатъчен, понеже кожата ми се изсушава повече...разбира се, винаги след него ползвам и дневен/нощен крем  Peace

# 490
  • най-шареното място
Здравейте, някой знае ли дали в някои от пловдивските dm-и има този слънцезащитен крем за лице на Sundance?  bouquet

Не съм там, но и тук свърши още май и няма зареждане.

# 491
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли дали в някои от пловдивските dm-и има този слънцезащитен крем за лице на Sundance?  bouquet

Не съм там, но и тук свърши още май и няма зареждане.

Благодаря за отговора, ом. Явно наистина е така, редовно проверявам за него в близкия dm и все го няма.
Относно аквасерума на Балеа - чуден е, аз също го препоръчвам. Днес си взех втора опаковка. Моята кожа също е нормална към суха, идеален ми е и в никакъв случай недостатъчен. Обикновено го ползвам самостоятелно, предимно като нощен /защото е без слънцезащита/. За през деня върху него слагам сс крем - чудесна основа е за такъв вид крем, предполагам и за фон дьо тен. Хидратира, освежава, дори ми се струва, че и заравнява тена. Супер находка. Peace

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 18:31 от marzeliva

# 492
  • София
Докато си пия кафето се сетих да ви попитам Simple Smile
За червилата на есенс ориент които мисля да си взема.За съжаление никъде не ги откривам.В beautycosmetic има само един номер от тях и то точно този който не искам.Къде да ги търся?  Rolling Eyes И къде може да ги има .Търся 02 и 03 Simple Smile

Провери в аптеки Фармастор. Стелажа на Есенс е много добре зареден.

# 493
Скрит текст:

И аз съм много доволна от този серум, но мислех, че е за нормална към  мазна кожа. И сега лятото ползвам него. През зимата, когато ми е по-суха кожата, залагам на серума на Пирин Дрийм.
Къде се предлагат продуктите на Пирин Дрийм  newsm78

# 494
  • София
Виждала съм ги в квартални козметични и парфюмерийни магазини.

Общи условия

Активация на акаунт