Отговори
# 60
Героника

# 61
Евламбия  Crazy

# 62
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Демира

# 63
Девон -женско име с японски корени.
Това реално име ли е?
Да, беше на една актриса-модел Девин Аоки, но ме съм го чувала на дете тук в България.

# 64
  • ту тук, ту там
Нещо ми убягва как Девин стана Девон. И все пак то чужди имена странни за нашите ширини бол, нали става въпрос тук за България?

Днешният ми принос към темата: Етелка

# 65
Иа и Ая - две сестрички са, Галиценка Насалевска - адвокат.

# 66
  • София
Мадлен, Малвина, Слав, Славян и днес на площадката чух- Радимила

# 67
Мадлен, Малвина, Слав, Славян и днес на площадката чух- Радимила
В интерес на истината моя допир с името Слав е доста чест, имам трима колеги с това име + ММ се казва Слав и може за това да не ми звучи толкова уникално, но пък за това ми е много любимо.

Надежден е името, което ми беше трудно да приема,, ползвах фамилията при комуникация със собственика му.

Наскоро в една от отчетните" срещнах " близнаци Дориан и Пресиян . Харесаха ми и двете имена, макар, че Дориан веднага ме подсеща за Дориан Грей. Синът на един от участниците в таз годишният Мастър шеф , също беше кръстен така.

# 68
Флориан е много популярно в Румъния.
В занималнята на дъщеря ми има ЕмилЯн.
А на нея й се подигравали за името - Евангелина, казвали й ЕваГлина (как им ги раждат главите) Grinning

# 69
  • Варна
Ален, Валеряна, Елмазка, Златозар, Леа-Естер Иванова, Лалю, Митонка, Паунка, Янимир

# 70
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Момченце Стейлър  Thinking

# 71
Оя - момиченце на 12г. от турски произход;
Спасена - 25г. момиче;
Дафин - 30г. мъж;

# 72
  • Варна
Оя - момиченце на 12г. от турски произход;
Спасена - 25г. момиче;
Дафин - 30г. мъж;
И аз знам Оя на около 15г., докато не й знаех фамилията не предполагах, че е турско името.

# 73
Аз познавам една Дафинка  Whistling

# 74
  • София
Планимир и Патрик

Общи условия

Активация на акаунт