Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Анче, една седмица след теб е.

# 481
  • София
Анче, една седмица след теб е.
Сигме, не Теди1014, а нейната позната, за която споменава, тя е била по-миналия петък Laughing  Hug

# 482
Хахха, наистина ли? Ние бяхме три мацки, едната наистина беше на ЕЦ, слабичка, руса, светлоока, май каза, че е от Пловдив! Пожелавам и да е станало! Ма тя още ли не е правила тест?? Аз направих вече, та и спрях лекарствата даже Confused И сега си чакам цикъл.
А при теб тези болки може да са добър симптом, по принцип ПМС болките са хубав знак, пий си лекарствата и това е, друго не може да направиш Praynig Hug
Точно тя е  Grinning, мислеше днес, но го остави за утре. Съжалявам за резултата, пожелавам успех следващия път  Hug. Благодаря много за информацията и положителното мислене Heart Eyes

# 483
Здравейте, момичета,
Да се включа и аз относно назначаването на стимулациите.
Имам чувството, че докторите нямат време да обмислят докрай нещата, предписват лекарствата и се молят да стане.
Вчера бях в клиниката за същинската стимулация и доктора хоп пак ми изписва Фостимон.
Скочих като ужилена и му казах, че не го искам това лекарство, тъй като февруари стартирахме със същото лекарство и резултатът беше повече от плачевен.
Спряна стимулация и за три дни стимулация олекнах с близо 1000лв.
После ми стана супер тъпо, че реагирах така пред доктора  но не исках да се повтори отново  това което преживях тогава .
После се замислих, трябваше ли аз да казвам, че дадено лекарство не ми действа добре?
Нали за това са докторите да мислят най -доброто за пациентите.
И сега ми е супер тъпо, дето реагирах така, макар, че съм в стимулация и би трябвало да се радвам, че изобщо започнахме.

Не знам, и аз мисля, че ин витрото в България всичко е до късмет.

# 484
Въобще не се чувствай тъпо. Води си бележки или помни какво е било и кое как ти е повлияло. Благодарение на този форум ще научиш повече неща, отколкото самите лекари ще ти кажат. Просто нямат време. Всеки път казвай какво е било и как ти е повлияло. На мен Стаменов в началото ми каза кой път ще следваме и аз след това постоянно му напомнях какво е казал и кой месец какво предстои. А накрая по съвет на момичетата от форума, сама си потърсих помощ от имунолозите и благодарение на техните вливки сега съм бременна. Форума ще ти помогне много.

# 485
  • София
Още ли не са приключили със стимулациите, нали ще почиват  newsm78

# 486
  • В сърцето на любимия човек
Стаменов нали по-късно щеше да излиза в отпуска  newsm78

# 487
Стаменов нали по-късно щеше да излиза в отпуска  newsm78

Да по късно ще излиза в отпуск.
Заради такива изтърсаци като мене  Mr. Green

# 488
  • София
нали и  ембриолози трябват.
аз отложих за септември, пък той ще е там май  Crossing Arms

# 489
Въобще не се чувствай тъпо. Води си бележки или помни какво е било и кое как ти е повлияло. Благодарение на този форум ще научиш повече неща, отколкото самите лекари ще ти кажат. Просто нямат време. Всеки път казвай какво е било и как ти е повлияло. На мен Стаменов в началото ми каза кой път ще следваме и аз след това постоянно му напомнях какво е казал и кой месец какво предстои. А накрая по съвет на момичетата от форума, сама си потърсих помощ от имунолозите и благодарение на техните вливки сега съм бременна. Форума ще ти помогне много.

Шакира, права си, форума и момичета тук сте безценни.
За което Ви благодаря  Hug
Постоянно ви чета макар, че рядко се включвам не ми е удобно от телефона.
Между другото благодарение на теб отидох в руската църква.
В момент в който бях много зле психически и физически, не вярвах в такива неща но се убедих, че има някаква  сила.
Нещата взеха да се нареждат и сега ми е много по спокойно.

# 490
 Hug Praynig Hug

Вярвай в чудеса! Случват се, повярвай ми! Вярвам, че и при теб ще се случат. Но ти трябва много, много търпение. Господ или Вселената... не знам точно кое е, но те чуват молбите и болката ни! Само поискай да ти се помогне от цялото ти сърце! Ние сме с теб за каквото можем да помогнем. Peace

# 491
Д-р Стаменов току-що се върна от отсъствие.А до август има достатъчно време да се завършат симулациите, че и трансфер да има.Но е много, много натоварен.

# 492
А Персенска дали е там?
И нямаше ли да излизат от 15-ти юли до 15-ти август ? В сайта гледам, нищо не са обявили, а остават 10 дни само newsm78

# 493
Персенска я няма до 7.07 Peace

# 494
аз с изчерпан резерв без стимулация не вадя яйцеклетка, а със -  максимум 3 съм стигала. Но качеството можеш да го подобриш с добавки. Влез в темата за добавките и ги почвай. Въобще не е лъжа и измама. Повлияли са на много момичета, както и на мен.
 Благодаря Шакира, ще прочета. А дали може сама да си купя и пия, понеже нищо не са ми изписали, а аз всеки път питам дали да не пия нещо за подобряване на качеството. Едонствено преди първи опит съм пила дхеа,  постоянно пия и  витамини и антиоксиданти.

Общи условия

Активация на акаунт