Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 804
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 125
Дара е определено по добре от майка си . Peace

# 1 126
  • I Love You 3000
Чудех се дали по това време "Теракотата" вече се е гледала и ще се опита да се поправи Mr. Green Но гласът зад кадър я разсипа с тази теракота Simple Smile Ще кажеш, че е член на нашата тема  Laughing Laughing Laughing

# 1 127
  • София
Ей, може ли без теракота  Mr. Green Дарето, горкото е жертва на отглеждането на мама Ива, маниер всичко. Иначе ми беше интересно да чуя коментарите и за т.нар. елитни частни училища
Joy
Според мен тази рикота присъства напълно тенденциозно в менюто, за да разберем, че "теракотата" е била лапсус лингве... повториха рикота, поне 10 пъти.  Wink

# 1 128
Спанак с ягоди? Вкусно ли е?
Никога не съм пробвала такава комбинация.

# 1 129
  • София
Еееее стига бе, пак теракота. Ма верно си измислиха фамилен прякор сем.Теракотови

# 1 130
  • I Love You 3000
Току що и детето каза теракота , нали ?  Joy Joy Joy Joy ХАхаха "Ако искаш яка салата сложи й теракота!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 131
  • София
Току що и детето каза теракота , нали ?  Joy Joy Joy Joy ХАхаха "Ако искаш яка салата сложи и теракота!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3532

# 1 132
Аз харесвам салати с ягоди, по принцип.

Дара в началото ми допадна, после нещо ми долигавя и текущите разговори съвсем ми развалиха впечатлението.
Ясен ми е фаворитът от групичката.

# 1 133
  • ВАРНА
 Хубаво дете.Държи фронта,като домакиня, успява да предразположи гостенчетата.Явно,като всеки тийн се дразни от майка си.

# 1 134
Много са сладки децата. Дъщерята на Ива е много красива.

# 1 135
Ясенчо е голям сладур. Heart Eyes

# 1 136
Ах, дори ни обясни колко хубаво нещо е чалгата  Flutter

# 1 137
Всъщност са по детски непохватни и сладки. Разговорите ми бяха странни в началото за частните училища - прозвучаха малко като научени реплики. Но пък са деца, сещам се че сигурно на тяхната възраст и аз съм се държала така сериозна според моите разбирания, а иначе съм изглеждала безобидно смешничка.

Милите, май наистина имат лек комплекс от родителите си.

# 1 138
Забелязвам, че всички ползват с лекота прибори (нож). Радвам се.
Често чувам родители да казват "яж с ръце, голяма работа" и много деца владеят само ядене с една ръка (с вилица).  Crazy

# 1 139
Детски ВИП брадър... Ко речи?!

Ясен хапва без да философства, мамин сладък. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт