Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 384
  • 3 158
  •   2
Отговори
# 2 850
Е това ли е нивото на приятелите й, извинете.... на "великата" Рут??? Въздух под налягане.
Да си имаме и звездите...

# 2 851
У тях готви, каза, че са в ремонт, явно не са стигнали до кухнята, в хола й беше ок. Аз пък се потрисам от лицемерни лелки, които никога не си показват соц-шкафовете, сакън някой да не си помисли нещо...
Рут е на 25, ако е успяла да си купи жилище, ще й ръкопляскам, аз едва успях на 32.
Знаех си, че ще се лее адската злоба. Ужас! Mr. Green

# 2 852
  • ВАРНА
 Много ми харесва дървената купа на Рут.Някакви идеи,къде може да се закупи?

# 2 853
Не знам защо но ме дразни тази Рут.

# 2 854
Тъй като аз съм "лелка", представи си каква е майка ми, но и тя няма такива шкафове, но не говорим за "лелките", защото те не се показват по телевизията, и нямат нейните претенции звездни  Wink. Тя е тази, дето си завира звездоманията в де що има риалити. И не очаквам, тя да си е купила жилище, на нейните години, а да има по-хубаво такова, в което да са живели родителите й.

# 2 855
'да омешаме консистенцията" .. ooooh!

# 2 856
Много татуси има.

# 2 857
Тя май само днес не дразни. Предишните вечери бе доста фасонеста.

Наистина за нейните претенции трябваше минимум в замък да живее  Joy

# 2 858
Тъй като аз съм "лелка", представи си каква е майка ми, но и тя няма такива шкафове, но не говорим за "лелките", защото те не се показват по телевизията, и нямат нейните претенции звездни  Wink. Тя е тази, дето си завира звездоманията в де що има риалити.
Ми старо жилище, неремонтирана кухня... и аз нямам такива шкафове, ама не ме потрисат чак, не е като да не съм виждала.
Под лелки имах предвид участничките във формата, не тези в темата.  Peace

# 2 859
Чичо Манчо кат платена клакьорка таз вечер..

# 2 860
Чичо Манчо кат платена клакьорка таз вечер..
Както и всяка друга.

# 2 861
  • София
Предишния път беше в един много хубав апартамент.Уж беше неин.Сега каза,че живее тук и не сама, че тече ремонт, но там щяло да и е най-удобно да готви.С другия апартамент не знам какво е станало.

# 2 862
Ордьовърчето е фенско.

А потресът ми е заради претенциите й, иначе не бих се изказала въобще по темата.

# 2 863
Много и харесаха чашките или каквото и да е това нещо, в което поднесе манатарките - много оригинално.

Въобще Рут ме изненада в кухнята - справя се много добре и с лекота.

# 2 864
Може ли линк към някъде да видя стария и апартамент?

Още от звездни стажанти ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт