Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 019
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 870
  • Sofia
 Shocked
ужас....не се ли вижда на какво се е направила  Sick

# 871

Ама пък е такъв сладур Ваня...! Heart Eyes

Peace Whistling

Аз се потресох от десерта на Бахаров и от това, че им сложи пържолите в същата чиния от салатата.
И как се правеше ларж да дава бакшиши. ooooh! ooooh!

И как разбърка шопската и овкуси на обяд. Sick

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 02:21 от Анонимен

# 872
На Явор, че не му пука - не му пука. Но само аз ли си мисля, че ако беше в една по-различна компания, щеше да се постарае повече?
Смятам, че някои неща бяха съвсем умишлено - липсата на салфетки, овкусяването на салатите по-рано, както и десерта (все ми на ума, че не можеше да прибяга до магазина за едни нормални салфетки или че не можа да забърка нещо елементарно, но вкусно за десерт).. Един вид едно такова пренебрежително "дреме ми за тия кифли".
Тая седмица хич не ми е кулинарно, верно, беше писнало от засукани и скъпи манджи, амааа.. скара, таратор и пържолки.. много смъкнаха нивото. Каква коренна разлика от миналата и тази седмица. От италианска кухня, скариди и петленца минаха на шопска салата и мръвка. hahaha
Госпожата с големите вежди май ще точи кори за баница утре. Интересно ми е Анита какво ще направи, диалекта и е №1 просто.  Joy Все си мисля, че ще ги замъкне във Варна и ще има разходка с лодка.

Много ми хареса един коментар от Фейсбук страницата, ще си позволя да го цитирам, но е много изчерпателно

Скрит текст:
Абе, ергенска - ергенска...колко да е ергенска.....всеки ден през тая ергенска квартира минават поне по пет-шест момичета-жени, които мисля си, би трябвало да могат да готвят и да подреждат мъжки квартири...айде, моля-моля! Този къдрав момък Явор иначе е много симпатичен...даже готин, обаче к,во направи днес, аз не знам! Чак пък толкоз да се изложи и да не му пука...актьор, какво да очакваме друго! Обаче, брат ми, като си се вкарал в този филм с черешките, ще си научиш репликите и ще си изкараш дублите, актьор си, мама му стара, нищо, че това е кухня! От първата до последната минута нямаше нещо, което да не е сгрешено и първобитно! Как може да нямаш чинии вкъщи /левче струва една чиния/, как може да вземеш чинии от ресторанта долу, а да не вземеш маса и столове, как може да пляснеш прословутите пържоли с мляко от крава в чинията, дето са яли салата и то върху салатата /възпитанието и чистотата казват, че салатата се сервира в една малка чиния, а пък основното в друга с други прибори/! Аз такова сервиране не бях виждала! И на всичкото отгоре не ти пука какво си мислят гостите! Как може да изпляскаш таратора от купата направо върху чашата без черпак или лъжица и да обереш изсипаното с пръсти, които след това да оближеш, как може да не сложиш една готина покривка и едни евтини салфетки от левовия! Чудо невиждано! Как изобщо е възможно да покриеш тавата с пържолите с хавлия от банята, с която си бършеш задника и предника...и, колкото и да си актьор и да бъдат залъгвани зрителите, това си беше хавлия за баня /макар и нова, си беше хавлия/...това е толкова възмутително и отвратително, че даже и ролята на големия брат Захари няма да смекчи тази глупост! Че даже не ти пукаше да го кажеш пред камерата! Трябваше да го кажеш на гостите, а те начаса трябваше да станат и...бегом към вратата, без да се обръщат назад! Ами този пепелник...това е ненормално, бе, момче...откъде ти хрумват такива приумици и нелепости! Ами тази нескопосана сиромашка халва...горкичката халва, на нищо не приличаше и умря от срам с тези орехи отгоре! Ами номера с двете пържоли за себе си...браво, така се прави, на гостите по едно парченце...стига им толкова, а на себе си две...щото сме домакини и ни се полага! Абсолютно просташка вечеря, претупана набързо, никаква маса, нула подредба, нула готвене, изгонване на гостите, без десерт, а пък салатите...леле, салатите, как може да сервираш зелена салата в комбинация с шопска...това е все едно да изправиш един срещу друг на масата Хитлер и Авраам...ще стане война...така е и със тези две салати...или само зелена, или само шопска, нищо, че нямаш предястие, да беше купил франзели, да ги беше намазал с масло и да им беше сложил по едно търкало салам телешки...по-добре щеше да бъде...и от какъв зор ги овкуси тези салати на обяд, та да станат на джибре до осем часа, един господ знае и ти! Нито къдравата ти коса, нито луничките, нито ролите ти, нито брат ти, нито чара ти ще те спасят ат този кошмар и тази хипарска вечеря! Ако аз трябваше да ти дам оценка, тя щеше да бъде –18...това е рационално число...но ще му прибавя +20, за да стане +2, защото при различни знаци се изважда и се пише знака на по-голямото...но, въпреки, че се получи +2, това си е двойка...чиста отвсякъде! Гола водичка стана! Ама, к,во ти пука, ти си Явор Бахаров!...Такива работи!

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 05:00 от Меmento

# 873
Не успях гледах Калина, обаче от Явор не очаквах толкова лиготия и неуважение. Колкото и да не можеш да готвиш, някои елементарни неща все знаеш.

# 874
  • София
Чак много късно снощи успях да изгледам серията. Изпаднах в потрес от видяното.
Да, наистина около нас има много примитивни хора, но да парадираш че  си някаква личност, да се снимаш за ТВ- предаване и да покажеш това ....
Думи нямам! Такава излагация.
Клошаря, който обикаля в нашия квартал е по-добре като маниери и поведение.
Жалко, много жалко! Такъв резил не очаквах от черешката.

# 875
И това мизерно представяне няма да срине връзкарското му подбутване тук и там по участия във филми, не се кахърете за него! А един човек какъвто е мърляч в едно нещо, е такъв във всичко, да знаете...
Да не говорим, че доста актьори живеят точно като него и май въобще не им пука. То си личи кои са такива.

# 876
Такъв резил като снощния не е имало в никой от сезоните на предаването. Или поне не се сещам. Но и се съмнявам Явор да се трогне от коментарите във фейсбук. А единствените забележки на Манчев бяха за пепелника и десерта. Другото си беше на ниво. ooooh!

# 877
И Манчев ме дразни! Шеф готвач за първи път виждал пържоли в прясно мляко. И репликата: Браво! И аз научих нещо."   #Crazy Значи трябва да си скъсаш тапията, Шеф.

Все ми се ще да е отмъщение към кифлите,  това готвене и мърлявщината. Тайно се надявам, като един непоправим оптимист.
Не може толкова ниско да паднат!

# 878
Снощи имах гости и неможах да гледам внимателно, днес изгледах епизода.
Видя се, че на Явор...не му дреме...непукист е.
От една страна е добре, че сам си приготви нещата и си беше естествен, не се престараваше, като повечето, които използват ресторанти, главни готвачи, но пък такова опростено меню до сега не бях виждала в предаването.
Салатите са тъкмо по мой вкус, аз не харесвам модерните рукола и други зелении, че кедрови ядки, скариди и типично нашенските - зелена салата, шопска и таратор са ми окей....но вино със салата е малко странно, поне да беше нарязал някакви мезета, ядки. Пържолите също ми харесаха, аз си правя вкъщи със сметана и топено сирене и много ги обичам, ама да беше запазил едната салата да им е гарнитура. Десерта...не съм яла, незнам дали би ми харесало, но да кажем, че грис халва и ягоди...става за десерт. Изненадата...ми тъпо. Пушете едно наргили и довиждане. Актьор е...можеше да покани приятели актьори да спретнат някаква сценка...вероятно щеше да е по интересно. Това за кухненската хартия...еми странно е, забравил да купи, все ще има кавартален магазин да отскочи за 5 мин да вземе едни салфетки.
Общо взето съм със смесени чувства за вечерта, хем ми беше смешно на моменти, хем странно.
Анита като го пита за апартамента, неможе ли да си купи и в първия момент си викам прави ли се на интересна или си мисли, че актьорите остават под пари, като играят в театрите, тъй като често се коментира това, че изкарват малко пари...но всъщност от къде да знае...тя е чула за известните американски актьори, че на един епизод печелят хиляди, на филм милиони и смята, че и тук са високо платени, но реалността е друга и особено тук в БГ. Или плеймейтките са си изкарали парите за луксозния живот, апартаменти и коли сами...да бе. То и Анита незнам колко си ги е изкарала сама де.
И разпитването за Захари беше малко...тъпо. Почти съм сигурна, че на Явор не му е особено приятно да го разпитват само за брат му и да му обясняват какъв добър актьор е и колко е готин. Пък и на кой би му било. Явор е актьор, представя той вечеря, а да говори само за Захари, който неприсъства...

# 879
На мен ми се върти в главата на Славчо Пеев вечерята, която за мен лично беше по-гнусна от на Явор и като готвене и като обстановка пък съвсем.
Явно само на мен не ми се вижда кооой знае пък какъв резил, да, голям мазаляк беше, ама явно съм имала супер занижени очаквания. Още като чух ергенска квартира и ми стана ясна работата. Момичета и да минават от там, едва ли е, за да им подреждат и прислугват. Wink

# 880
  • ВАРНА
Интересно ми е Анита какво ще направи, Все си мисля, че ще ги замъкне във Варна и ще има разходка с лодка.

Ако ти е било гнусно при квартирата на Явор  - сега ще видиш при Анита Мейзър върха на лигавщината и парвенющината!

Ще натърти сто пъти, че не живее просто във Варна, а на 100 метра от двореца Евксиноград! и цялата 4 етажна кооперация във вилната зона на Евксиноград е нейната.   

Ще натърти че само лятото живее в Евксиноград, а зимата е в Лас Вегас.
Ще си покаже и джипа Линкълн Навигатор с американския номер и такива ми ти работи.

# 881
На Явор, че не му пука - не му пука. Но само аз ли си мисля, че ако беше в една по-различна компания, щеше да се постарае повече?
Смятам, че някои неща бяха съвсем умишлено - липсата на салфетки, овкусяването на салатите по-рано, както и десерта (все ми на ума, че не можеше да прибяга до магазина за едни нормални салфетки или че не можа да забърка нещо елементарно, но вкусно за десерт).. Един вид едно такова пренебрежително "дреме ми за тия кифли".

Ето това си помислих и аз снощи. Заради обкръжението беше и това пренебрежително отношение.

# 882
Не знам дали заради "кифлите" или защото толкова са му възможностите, но за мен се представи като елементарен мърляч. Дори и да е, защото не уважава гостите (Джаферович пък с какво заслужи да го третират като прасе?), изложилият се е той. Наистина ми беше гнусно да го гледам, толкова примитивно ниво. Tired

# 883
Къде може да се гледа вечерята при Славчо Пеев?

# 884
Да кажа първо две думи за миналата седмица,че само до Даниел се бях произнесла. Sunglasses

На Златка не успях на гледам вечерта,но от вашите коментари разбрах,че се е представила добре и самостоятелно,което адмирирам.Освен това и аз винаги съм я намирала за много сексапилна,има още леки позички и кокетни чупки тук-там,но като цяло си личи,че е поукротила и ошлайфала нрава.

Лили хванах от средата на вечерта,вече бяха на масата-Марко голям симпатяга,а менюто бе наистина повече от перфектно ,бих посетила този ресторант само заради  готвача,ако беше в моя град.Лиляна си е Лиляна-една празна,насилствена,префърцунена поза без всякаква плътност отвътре.

Валя остави у мен много добро впечатление до момента на десерта.При положение,че в предходните вечери направи обстойни коментари относно храната на другите участници от позицията на човек,който не е на Вие с кулинарията,трябваше задължително да се постарае и да приготви нещо,каквото и да е,но лично направено,а не да минава с купешкия сладолед.Един страхотен десерт,дори и семпъл и елементарен и бърз за приготвяне, може да отмие впечатлението от лоша вечеря,но когато си вложил усилия с цялостното меню и представяне+изненадата с конете и накрая да минеш с един сладолед от магазина  Naughty.Ако беше го направила тя,което не е никаква философия и да замрази от предната вечер-така съм съгласна,иначе ми напомни за Емануела и фр. селска торта от щанда в супера.

Тази седмица Калина я изгледах с възмущение.Поредната персона,която иска да представи олигофреничния си перманентен смях като добро настроение и позитивизъм,а той е просто признак на тежки,непреодолими комплекси и неистово желание да убедиш себе си и околните,че си ОК,а всъщност хич,ама хич не си.Не знам защо Анита трябваше да й се извинява за думите на друг човек ,казани по адрес на Калина,а пък заявката на Калина,че можела да осъди въпросния,окачествил я като долнопробна к... е абсолютно неуместна  при положение,че откак е в полезрението на зрителя всячески се е старала да се представи за точно такава.Спомням си я в Острова на изкушенията-тогава постоянно демонстрираше самочувствието на вряла и кипяла в сферата на "услугите"  Party ,подчертаваше го и се гордееше с познанствата си в ъндърграунда и "службата" й там.След предаването беше гостувала при Кеворкян и той я попита не би ли имала гадже едно обикновено момче.Отговорът й,произнесен с нужната доза самочувствие и надменност беше,че не би,защото такова момче не може да си позволи да покрива разходите й за ежедневна пддръжка,които били от 300 лв. нагоре минимум.
Е,като си се обявила за държанка,що се сърдиш,че другите те наричат такава?Нали и без това за това си била родена?Горката й майка,едва ли като я е раждала е имала тази идея,освен ако не е някоя циганка,те там са в друго измерение на морала.От една страна нямаламъж до себе си,разбирайте аз съм вече друга,сериозна,променена,и от друга-смуче банана.А пък тоя готвач как се изложи,сто процента беше издул гащите накрая,толкова влажно я гледаше през цялото време .
Калина не готви не защото друго й е призванието,а просто защото е много непохватна.Също като Линдарева,нямат усет,ама никакъв.Не може едно парче сьомга да нареже на приблизително еднакви по грамаж парчета,не може на домат да изреже дръжката,тя една слата няма да може да ти нареже,какви пет лева.
Да си направиш устата в този вид е откровено извращение със себе си,не знам,защо изобщо се показва в ефир и защо я канят,отблъскващо е.Още по-малко ми е понятно така изглеждаща жена да ти е ПР и лице за пред обществеността. Thinking

Вечерята на Ваня проследих отгоре отгоре,нямам особено добри впечатления от него от ВБ,един подмолничък беше там,ама айде.

Моника наистина изглежда все по-зле,а на вечерята на Ваня беше с толкова мазна,неокъпъна коса  Sick .И това капучино първата вечер посред салатата  #Crazy , и този вълчи,необуздан глад,търпение няма да хване вилицата. ooooh! Заголила бедъра в лимузината,ама напразно,кой от тези,дето могат да й плащат масрафите ще й гледа Черешката?

Явор вчера не можах да гледам,мислех да си пусна на запис,но като ви чета и особено след онзи цитат от ФБ няма да си губя времето.

Анита не мога да повярвам,че е тя на онази снимка,която показахте на предходните страници.Да не би да е дъщеря й,не може да е била такава,дори това да е на младини и да изжлежда толкова плащещо сега.Ужасно е погрозняла,ужасно.Мъжът ми я мерна по едно време и ме попита коя е тази Баба Яга?Но пък ми харесва,че им казва всичко в очите,има някаква простовата прямота в нея.

Общи условия

Активация на акаунт