Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 922
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 945
Найден стана известен точно с простотията си. Мен Бахаров не ме подразни с хартията, тя е направо нещо изискано в сравнение с мърлявщината, която демонстрира преди да стигне до нея.

# 946
... не особено умни, но добре тунинговани  търсачки на късмета в мъжките портфейли.
Аз не съм гледала всички епизоди на сезона и от изпълнението на Бахаров прописах в темата от потрес, но по изброените съдя - добре тунингована е май само Златка Райкова, другите са се докарали на карикатури...
Иначе съм съгласна с всяка твоя дума.

# 947
  • ту тук, ту там
Момичета, нова тема няма ли да имаме?  Laughing

# 948
Върнах си да гледам Бахаров. Не видях нищо кой знае колко страшно, даже ми се видя вкусно  Mr. Green

# 949
  • София
Върнах си да гледам Бахаров. Не видях нищо кой знае колко страшно, даже ми се видя вкусно  Mr. Green

Аз пропуснах тази седмица поради морски причини, но и аз ще изгледам шоуто на Бахаров.
Явно стратегията за рейтиги работи, който и да я е писал... Peace

П.С. Четат ни, ей. Смениха шапката на предаването и сега, вместо намръщени, са усмихнати физиономиите на участниците и на Манчев. Благодаря на шоуто за това! bouquet

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 17:29 от Popule

# 950
Нищо не ми се стори вкусно от менюто на Явор. Разпльокани салати, отвратителен десерт, а свински пържоли с топено сирене, не мерси. И изглеждаха препечени.

# 951
Нищо не ми се стори вкусно от менюто на Явор. Разпльокани салати, отвратителен десерт, а свински пържоли с топено сирене, не мерси. И изглеждаха препечени.
Направо си представям салата овкусена в 12.30, как изглежда в 19.30  ooooh! Повече прилича на супичка.

Някой питаше с какво е известна Моника. Спрягаше се за любовница на Валери Божинов, докато той още беше с Николета. Мис Плеймиейт не съм сигурна дали е била  Laughing

# 952
Моника се представи доста добре, а с печения чийз и месеницата ме печели от раз.Само не ми хареса, че замеси тестото на плота,където преди това се качи котката. По-лесно и по-хигиенично би било да ползва купа за целта. Розите си бяха показно, ама айде  Laughing. Малко точки й дадоха,заслужи си повече.
Ще взема и аз да го изгледам Бахаров да видя как ще ми въздейства на мен  newsm78.

# 953
  • София
Ще взема и аз да го изгледам Бахаров да видя как ще ми въздейства на мен  newsm78.

Аз го изгледах. Впечатлението ми е, че яко се гъбаркаше. И освен това със сигурност не харесва компанията, така че затова сготви 5 за 4. Непукист е, това не ми харесва, обичам "пукисти". Hug

Пържолите бяха ок, на мен са ми много мазни обаче, не обичам толкова тлъстина в пържолите, а той ги направи и като подметка на всичкото отгоре - много ги препече.
За салатите и той си призна, че е направил грешка, като ги е овкусил рано.
За гостите вметна, че едва ли някога ще му дойдат пак, така че им сготви "как да е".
Кърпата...май за нея най-яко се изгъбарка... Joy

# 954
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Сакън, Росииии, недей ....Едва ли ще издържиш... цигара на плота, бира, две ръце потопени в купата и бъркат салата....лигавенееее.... ooooh!  не си заслужава, не си го причинявай сама. hahaha

Имам чувсрвото, че нещо им става на тия мъже....кой от кой по-голЕм лигоч...състезание ли имат   newsm78 newsm78 newsm78

Яворчо снощи пиян ли беше, напушен ли, или доста изморен? Завалията много беше замътил окото и бая заваляше... Mr. Green

# 955

Аз го изгледах. Впечатлението ми е, че яко се гъбаркаше. И освен това със сигурност не харесва компанията, така че затова сготви 5 за 4. Непукист е, това не ми харесва, обичам "пукисти". Hug

Пържолите бяха ок, на мен са ми много мазни обаче, не обичам толкова тлъстина в пържолите, а той ги направи и като подметка на всичкото отгоре - много ги препече.
За салатите и той си призна, че е направил грешка, като ги е овкусил рано.
За гостите вметна, че едва ли някога ще му дойдат пак, така че им сготви "как да е".
Кърпата...май за нея най-яко се изгъбарка... Joy

Гъбаркане? newsm78  И аз си го мисля и може да е вярно Peace, само че не го оправдава - никак - според мен е много селска проява да показваш отношение към гостите, които и да са те по такъв начин. Няма значение какви са хората в компанията - недопустимо да се  гавриш с  тези, които са ти седнали на трапезата. Индивиди като него и Гъмов (който в ББ се представи в подобна светлина),  претендиращи, че принадлежат към някакъв интелектуален елит, изобщо пък не би трябвало да си го позволяват, защото олекват страшно много и падат даже под нивото на тези, с които се гъбаркат.

# 956
За разлика от майката, момичето е хубавко.

# 957
  • София
И двете веят коси над храната. Sick А Явор нагъл, иска всичко.

# 958
И аз влизам да се погнуся от косите, хем им пречат, хем постоянно ги попипват, че и на Анита е по-длъжка, като се понаведе и влиза в чиниите директно.

# 959
Ужааас, тази Анита как размята косите над манджите, гнууус! И страшно мразя да говорят на "хора"!

Общи условия

Активация на акаунт