Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 807
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Сега гледам епизодите от 2011-2012г......еее различни предавания!/да не говорим , че Манчев е като момченце там/
По мой спомен в сезон 1, който сготвеше месо /особено печено/, го стигаше следният съвет на Манчев: "трябваше да сложиш в тавата морков, целина и пащърнак и после да ги пасираш, щеше да стане чуден сос"... и така всеки път....  Joy

# 1 111
Явно не ги разбирам много въпреки, че има в нас (ама те имената им са на английски). Чудех се как пробивате дупки за картините с бормашина. Бормашината не е ли това, което се държи с 2 ръце и пробива дупки от половин сантиметър нагоре и може направо да мине през стената (със SDS Max накрайник)? Тя му подари за една ръка на батерии - това не е ли hammer drill (ударно-пробивен винтоверт), което е доста по-полезно за непрофесионално ползване вкъщи.

ПП: Питах и ми казаха, че в зависимост кой е майсторът казвали бормашина на всичко

Сега гледам епизодите от 2011-2012г......еее различни предавания!/да не говорим , че Манчев е като момченце там/

Къде ги намери? В торентите няма сийд, в сайта на нова също не могат да се гледат.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 18:48 от FNV

# 1 112
Русото момченце не е ли на Нана, а не на Йоана...поне на мен така ми се видя.
А за подаръка на Ваня, незнам бормашина ли е винтоверт ли е, ама реакцията му не ми хареса.
А защо да не подарява подаръци на непознати, то беше заради рулетката. Според мен е по - добре, че има подаръци, иначе щеше да е едно въртене само. А на вас не ви ли се е падало някоя награда от томбола, която евентуално е безполезна, ама какво пък...спечелил си я. Прибираш си я и ако искаш я хвърляш, подаряваш, използваш.

# 1 113
Йоана е в кадър и го пита ще се справиш ли самичък.

Русото момченце не е ли на Нана, а не на Йоана...поне на мен така ми се видя.

https://lifestyle.bg/tv-reality/detsa-na-izvestni-balgari-gotvya … a-na-tortata.html
"Петимата тийнейджъри, които ще се подвизават в кухнята на шоуто са Михаела - дъщерята на Бони, Майки - синът на ДесиСлава, Дара - дъщерята на Ива Екимова, Ясен - синът на Йоана Захариева и Аглая - дъщерята на Мая Бежанска."

# 1 114
Във вечерта на Анита Ваня беше извънредно кисел, имам чувството, че нещо е имало, което е останало извън монтажа за серията. И в другите вечери може да е помрънквал, ама последната определено направи впечатление.

това исках и аз да кажа - определено се излъчва около 30 % от заснетото. При такава компания и без допълнително нагнетяване на обстановката си е достатъчно да се мрънка, а камо ли ако има и повод.
С тези кухи лейки, дето го събраха вредни трябва да му изплатят.
Той спомена, че много са се забавяли ястията - сигурно е станало и късно, и като едва понасяш компанията - ще е било адски досадно..

# 1 115
Тази седмица не знам дали ще гледам - не съм фен на това деца , които очевидно нямат афинитет към готвенето да ги навират в подобни предавания, само защото са "известни отрочета". Пък и Екимова по веднъж на сезон ми стига  Stop

Вечерята на Анита не ми хареса - приличаше на нещо от типа "всички модни и скъпи продукти, за които се сетих, изсипани и объркани заедно, пък каквото стане". По-скоро се опитваше да демонстрира нещо - може би според нея лукс, класа, опит , познания, но за мен си беше чиста парвенющина. И аз бих се издразнила, ако ме накарат да си метна някаква кърпа на лицето и да чакам "голяма" изненада, която всъщност се оказа свинско в лодка фламбе. Хайде пък  да не сме виждали фламбирани ястия. Въобще, готвене тип абсолютна импровизация ми прилича на готвене, каквото намеря в хладилника и не става за гости, още повече за плакет.

Другите - Явор студентски потрес, липсата на чинии мога да оправдая, но липсата на елементарни хигиенни навици не. Въобще, всеки път като видя малкия Бахаров и имам желание да го завра под душа - някак си такова усещне и оставя самия човек. Калина не гледах, Моника - инфантилно поведение, но се постара доста с храната и бих опитала всички нейни ястия, докато на Мейзер няма да й вкуся десерта дори. Ваня - простичко , но ми хареса, но аз съм фен на кухнята  на западните съседи, така че определено ще си открадна идеята с айвара.

И не като защита на двамата младежи, но мен ако ме вържеш и 1 час с тези кифли, ще избягам със 100 км. А те ги издържаха цели 5 вечери - абсолютно геройство. Не можех да повярвам, че са събрали толкова много и толкова плоски същества на едно място. Ако това ни е елита - не, мерси, ще си седя в простолюдието.

# 1 116
  • София
Вие пък наистина се зарекохте да не гледате тази седмица  Grinning Ей, с кого ще си коментирам?

# 1 117
Вие пък наистина се зарекохте да не гледате тази седмица  Grinning Ей, с кого ще си коментирам?
Аз гледам, но не обещавам, че ще издържа докрай Mr. Green Голямо лигавенце на Ива щерка ѝ ooooh! Whistling

# 1 118
Аз гледам. Дъщерята на мадам Теркота има приятно излъчване, не се превъзнася като майка си, добро впечатление прави.

# 1 119
Аз се зарекох, обаче по навик пак включих  Blush Ами то няма какво друго да се гледа по това време  Embarassed

Не знам - аз съм малко крайна в коментарите, а това са деца все пак. Да видим как ще се справи щерката на Екимова, макар че от сега мога да се обзаложа, че изненадата ще е музикално изпълнение на Дара - нали иска певица да я прави и все по разни конкурси я праща (не знам колко го бива детето , не съм я слушала).

# 1 120
  • Варна
Дара ми е точно толкова неприятна, колкото и майка й. Само физиономии прави  Sick

# 1 121
  • София
И не като защита на двамата младежи, но мен ако ме вържеш и 1 час с тези кифли, ще избягам със 100 км. А те ги издържаха цели 5 вечери - абсолютно геройство.
Те трябва да са благодарни, че бяха в тази дамска компания, щото така някой може да сгреши и да му се видят интелектуалци...  Wink
Ако обаче бяха между интелигентни хора, поне Бахаров, чиито интервюта съм гледала, щеше да бъде черната овца в компанията... езикът му е доста по-беден дори от този на Моника. 
Колкото до Ваня, не съм го чула да говори за друго, освен за хората в Сървайвър и семейството си  Confused и не знам какво му е нивото, но за Бахаров съм сигурна!  Mr. Green

Не можех да повярвам, че са събрали толкова много и толкова плоски същества на едно място. Ако това ни е елита - не, мерси, ще си седя в простолюдието.
А, елит !? Просто популярни личности... друг е въпросът, кого медиите правят популярен!  Sick

# 1 122
Лигавко е малко Дарето.
Обаче Ясен на Йоана е много сладък

Даа, чудех се кога ще се спомене "теракотата"  Mr. Green

# 1 123
  • София
Ей, може ли без теракота  Mr. Green Дарето, горкото е жертва на отглеждането на мама Ива, маниер всичко. Иначе ми беше интересно да чуя коментарите и за т.нар. елитни частни училища.

P.S.  Бонка има много хубава щерка, харесва ми.

# 1 124
Леле, тая Екимова не спря да облизва ножа, да примлясва и да яде с пръсти. И от течния шоколад си хапна, и използва същата лъжица. А пък свинското го нарязаха като за Фред Флинстоун.

Общи условия

Активация на акаунт