Звездни компромати - 289 част

• 124 454
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Раева е изключително лукава и неприятна персона.Няма да подаде оставка тя,нямааа.Бая пари се връткат там и няма да пусне кокала доброволно.

# 211
# 212
За мен Раева се държи като "ни лук яла, ни лук мирисала" и накрая държанието и се превърна в арогантно с това "по-тъп въпрос никой не ми е задавал...".
Да не говорим, че сутринта в репортажа от летището, когато това ужасно нещо още не се беше случило, ми направи впечатление поведението на Ананиева, която демонстрира досада и раздразнение когато я попитаха за отпадналата от ансамбъла, тогава все още не в полезрението на цяла България Цвети. Тя не беше притеснена за това, че състезателка е зле и отпада часове преди Европейско първенство, а беше подразнена, че питат за това и се налага нещо да отговори.
Изобщо, колкото и да се правят на загрижени, някак човек остава със съмнения... Да си дадат сметка, защо това е така.

# 213
  • Rock & Roll feeling ...
Изгледах интервюто . Защо да подава оставка ? За мен не гимнастиката е съсипала Цвети. Цвети си има лични драми,може тежестта на професионалния спорт да е допринесла,но за мен, не това я е съсипвало отвътре.  И защо другите момичета от отбора трябва да не играят ? Те нямат ли живот, семейства ? Къде отива техния труд ? За мен е предателство да изоставиш отбора си в такъв момент, 2 дена преди Европейско и 3 месеца преди олимпиада . А на твое място да поставят човек,който няма изиграно, нито едно състезание. Но тъй като става въпрос за много дълбока лична драма и сираче,не искам да се задълбочавам от тази гледна точка .  
Казват тук,че Илияна била лукава. Аз я харесвам. Запомнила съм я с доста самокритични думи към нея самата и не до там ласкави констатации, отново по неин собствен адрес,касаещ израстването й... А това не съм го чула почти от никой известен човек.

# 214
Аз не виждам нищо нахално във въпрос за евентуална оставка. По света това си е честа практика, тук, за съжаление, не е така.

А иначе можем да спекулираме колкото си искаме, но няма как да знаем какво се е случило.

# 215
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, аз точно за това говорих в деня на трагедията. Което, казваш Бижу Peace
Че, може и репортажа да е отключил неподозираната реакция за Цвети.
Тя, че имала някакъв проблем - имала е. Но, какво има да се обяснява пред медиите от треньорката, която знае в какво горе-долу състояние я оставят.

И тук нали се каза гръмко да не сме обнинявали този и онзи, е, без да обвинявам който и да е ви казвам отново, че спортистите се нуждаят от повече и специална психологическа помощ.
Без значение дали сами слагат край на състезателната си кариера или биват изключвани. Ето го резултата от нечие не вглеждане в нуждите на момичето. Без обвинения до доказване на истината Peace

# 216
  • София
Сигурна съм, че отново ще има негативни коментари, но да, и аз съм на мнение, че след подобни съмнения и обвинения, Илиана Раева би трябвало да помисли за оставката си. Пълна липса на връзка с реалността.

# 217
  • Gotham City
Изключително нагло държание от страна на Раева!!! Просташко дори...
В някои моменти ми звучеше сякаш лъже, може и да си внушавам.

Дай Боже Цвети да се оправи и всичко да излезе наяве!

# 218
Не беше нападателна Бенатова, от това, което видях. По-скоро Раева е в криза от случилото се с Цвети.Съчуствам й, чисто човешки, за това което изживява. Личеше й по тачина, по-който говори, свръх емоционална е, на моменти нападателна.
Имало е предистория, вече стана ясно. Въпроса остава отворен. Кой, дали роднини и близки, или треньори и съотборнички е трябвало да се вгледат повече, да обърнат внимание на Цвети...
До тук имаме треньорската версия, че са направили необходимото.

# 219
  • Sofia
Хм,изгледах репортажа с интервюто на Раева...
Скрит текст:
Въпросите и поведението на Бенатова ми се сториха съвсем нормални...Илиана ми се стори хладнокръвна, а не емоционална. Да не съм съвсем строг съдник...колко треньори приемат състезателите си в домовете си и т.н.,ако е както казва тя. В крайна сметка не става дума за 14 годишно дете, а за 21 годишна млада жена....Нямам категорично менение за вина или не на треньорския състав. Защо нищо не се чува за гаджето й?
Много противоречия има в случая. Дано се възстанови Цвети!  Praynig
Венета Райкова много отслабнала и откъде тез големи  и висящи цици?  Shocked От магазина?  Mr. Green

# 220
  • на село
Венета Райкова много отслабнала и откъде тез големи  и висящи цици?  Shocked От магазина?  Mr. Green

Е, тя не си ли сложи силикон.... Rolling Eyes

# 221
  • Gotham City
Хм,изгледах репортажа с интервюто на Раева...
Скрит текст:
Въпросите и поведението на Бенатова ми се сториха съвсем нормални...Илиана ми се стори хладнокръвна, а не емоционална. Да не съм съвсем строг съдник...колко треньори приемат състезателите си в домовете си и т.н.,ако е както казва тя. В крайна сметка не става дума за 14 годишно дете, а за 21 годишна млада жена....Нямам категорично менение за вина или не на треньорския състав. Защо нищо не се чува за гаджето й?
Много противоречия има в случая. Дано се възстанови Цвети!  Praynig

Той публикува статус за нея. Уж разделени, но от коментарите и думите му, не останах с такова впечатление

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1201730239838385&set … ype=3&theater

# 222
За мен хладнокръвен човек е да се държи равно от начало до край в такава ситуация. А, Раева е всичко друго, но не и такава. Края на интервюто е най-показателен за крайно емоционалното й състояние. Не споря, всеки го усеща различно Peace

# 223
  • Вестерос
Династично - да, това е ясно.
Въпросът беше за гените.

И ако майката-шотландка на кралицата би могла да развали стройната немска картинка, то майката-германка на принц Филип май връща генетичния баланс.   Mr. Green
Именно  Grinning Като гледам децата са типични Елизабетки , нищо от Кейт не виждам в тях

# 224
  • Rock & Roll feeling ...
Всъщност кожата и очите са на кралския род. А чертите са от линията на Кейт .  Wink Поне аз така ги виждам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт