Звездни компромати - 289 част

• 123 729
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Once there was a Hushpuppy...
Тони, съгласна съм, че кифлее.
Мисля обаче, че ти не ме разбра Peace
По повод, че Лея се занимава да доказва как бил играл....
Все едно аз да кажа, че Еди Редмейн не е добър актьор само, защото ми се гади и гнуси от вида му. Сега мисля, че ще ме разбереш Peace
Или да кажа, че Валери, само защото е мазен кифльок е на нивото на Роналдо. Понеже ги оприличавам външно...Разбираш ли!? Някакси не е коректно да се обобщава външност, наши усещания и постижения/или умения/.
Но, както казах чета избирателно, именно за да не трябва да пиша постове подобни на този.А, и всеки е свободен да си подкрепя мнението както му изнася, в зависимост дали мрази или харесва някое силибрити.

# 722
 Много е хубаво жълтото ансамбълче на В.Бекъм,разбира се собствено производство.

# 723
  • Бургас
Виктория Бекъм нещо беше се похвалила, че е с нова прическа??
Все си е със същата рядка и мазна косица, нещо по-рошава изглежда само.
 На К З Джоунс и М Дъглас колко години им е разликата, той изглежда вече съвсем старец, а тя е жена в разцвета си. Поне на тази снимка.

# 724
# 725
На К З Джоунс и М Дъглас колко години им е разликата, той изглежда вече съвсем старец, а тя е жена в разцвета си. Поне на тази снимка.
Тя е 1969, а той 1944 г.

# 726

25 години. От където и да погледнеш той си е старец вече. Толкова много го харесвам/ах!

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 16:20 от Билян@

# 727
  • София
Хъш, мислим еднакво в случая!  Hug Принципно нещата трябва да се гледат и казват обективно. Човекът може да е всякакъв, но се старае за отбора си на терена и както видяхме успя да издърпа поне засега португалците напред.

И една по-стара снимка на Джони Деп и дъщеря му. Той е по пижама, а тя гледа доста отнесено.  Laughing  -

Скрит текст:

# 728
Джони Деп на последната снимка изглежда доста гнусно и мърляво Rolling Eyes

# 729
# 730
Джой Thinking
Засичали ли сте я днес из темите?
Ако, не - мога да пусна тема сега, че после ще съм на вън....и ще я пусне някой друг Peace

# 731
Пуснах я, ако случайно тук се превиши 50стр.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт