Звездни компромати - 289 част

• 123 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • Rock & Roll feeling ...
УК излиза от ЕС . Камерън подаде оставка.

Тц. Има доста време докато излезе, ако въобще излезе.  Mr. Green

Какво "тц"  Wink ? Такива се резултатите от референдума . Говори се,че в следващите 2 години ще е това излизане. Не съм точно запозната за всичко,което предстои. Но това е резултатът от референдума.

# 691
Разликата е малка, не трябва ли да има по голям процент разлика?

# 692

Какво "тц"  Wink ? Такива се резултатите от референдума . Говори се,че в следващите 2 години ще е това излизане. Не съм точно запозната за всичко,което предстои. Но това е резултатът от референдума.

Това е само резултат от референдум. За да стане факт трябва да се гласува в парламента. Камерън подаде оставака .... Нови избори ... Нов парламент ще гласува излизането, но ако в него болшинството е про-ЕС ориентирано, излизане няма да има. Ако има - още две години предоговаряне и т.н. Към настоящия момент и поне близките 2 години ЮК ще си е в ЕС.

# 693
  • Rock & Roll feeling ...
Разбирам. Мислех,че думата на народа е с основна тежест.
Как ли ще реагират британците,ако правителството не се съобрази с тях  Thinking

# 694

Как така "ако въобще излезе"? Че те вече взеха решение.

# 695
За разведряване на обстановката след Брекзит - някой хвана ли Анита Мейзер при Гала, цялото интервю беше компромат  Laughing Laughing Laughing

# 696
  • София
Има тема за Брексита, моля ви, там да коментирате политическата обстановка след английският арамагедон  Hug

# 697
  • До морето
Във ФБ мернах, че Преслава вече няколко пъти е засичана с Малката перука...... Алисия пак ще влезе във филм  Laughing

# 698
Vikute, ще дадеш ли линк, ако може.

А има ли тема, където да се коментират злободневни теми?

# 699
  • Gotham City
Има тема за Брексита, моля ви, там да коментирате политическата обстановка след английският арамагедон  Hug

Точно това щях да пиша и аз

Анита я мернах, без звук, терлички за котки ли прави?  Joy

# 700
  • Gotham City

Не съм Vikute, но ето линк

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=928777

# 701

Точно това щях да пиша и аз

Анита я мернах, без звук, терлички за котки ли прави?  Joy

Не схванах особено по какъв повод и котката беше там; разказваше за работата си в конкурса Мисис Свят - направи ми деня, много се смях.
Също как е била избрана най-новата Мисис  България - Деси, някоя-си, във фейсбук, чрез пост на Анита.  Laughing Laughing Laughing

# 702

Не съм Vikute, но ето линк

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=928777
Благодаря!

# 703
# 704
  • София
Скрит текст:
Не знам дали го има или няма Роналдо на Европейското първенство, но в последния мач вкара два гола и асистира за третия, с което изпрати Португалия на осмина финали.
Не съм му фен, но това са фактите!  Peace
Е, ние коментирахме преди последния мач, в който най-после вкара  Peace
Една от причините да хвърли микрофона е и головата суша и несправянето с 2 на прима виста леки съперници от страна на един от фаворитите на Еврото.

Лудната, написах това, защото точно вчера (мачът беше онзи ден) една потребителка се изказа, че "Роналдо хич го нямало на това първенство". И аз само отбелязах факта, че успя все пак доста да се разиграе и да класира Португалия напред, чиито отбор не е нещо особено и повечето играчи чакат на него.
А иначе гей ли е, микрофони ли е хвърлял е съсвсем друга тема, която честно казано не ме вълнува.

Общи условия

Активация на акаунт