Детски рожден ден Варна - 11

• 115 545
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тринити имат ваучер в Грабо.

# 316
Понеже открих идеята за 11. РД на сина ми  тук, ще се отблагодаря като споделя как мина в PlayOn.
Гостите (предимно 5 клас) си прекараха чудесно, забавляваха се чудесно, едва успявах да ги докарам до масата да си хапнат нещо. Подредих солети, крекери , пуканки, ядки итн. Децата поиграха на джаги, докато останалите въртяха едни тръби с топчета по стълбите (това е безплатно). Бяха поръчани фамилни пици, хапнаха, изгълтаха няколко литра сок и отидоха в ескейп стаята. След това имаше сумо борба с много смешните дебели костюми. Скъсаха се от смях и боричкане. Следва -  гладиаторска борба. Тортата ,свещи снимки и ... 3 часа минаха неусетно. Гостите си тръгнаха много доволни и заявиха, че искат пак да дойдат да се борят. И стаята била много интересна. Аз пък си тръгнах доволна и от това, че в крайна сметка се получи най-евтиния рожден ден досега. Все пак друго е сам да си напазаруваш почерпката.
п.п. Ако някое дете вече е играло задачата/стаята се предупреждава персонала и те променят някои загадки.
п.п.п ПРЕПОРЪЧВАМ  Peace Peace Peace за малко по-големи деца и много ме е яд, че докато се наумуваме удобните дати и часове за коледно парти на класа са заети.
    И на нас ни предстои РД,изчетох темата и мястото ме заинтригува.Колко деца -гости имахте?При нас се очертават 20 и се чудя дали стаята ще ги побере?

# 317
  • Варна
Ужасно късно се включвам, бяхме в чужбина.
Мисля, че ще се получи и с 20 деца гости, ако се разделят деца и родители. Всъщност най-добре да отидете и разгледате, защото имат няколко помещения за гости. 

# 318
Здьравейте, моето колебание за 4г. бандитче е за удома (имам място, но трябва да мисля забави и шетанет) или на едно кадфене на градинката...
Как звучи- 6лв./дете (пица, водичка, сок балони и декорация навсчкъде) Внасям си почерпка за родителите и тортата, както и свободната консумация- родители. Заведението е на удобно ямсто, просторно и добре поддържано. Добре се получават р.дни в топли дни, но ме притеснява да не е скучно,.. Бих наела анимация, но вее на 2 места са заети

# 319
В PlayOn миля, че имаха ограничение около 12/13 деца, защото в стаята няма да се съберат. Иначе залата за игра е голяма и там може би ще се съберат. Все пак е хубаво да се пита на място, 20 деца не са никак малко.

# 320
Имам много време до 4-я РД, но се замислих напоследък, една друга тема ме наведе на мисълта - анимацията задължителна ли е на тази възраст вече? В смисъл, прочетох, че им е скучно без аниматор.  Thinking Сега jujana2 споменава същото.

# 321
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Би било скучно ако няма детски кът, където могат децата сами да се забавляват.

# 322
А ако е в Екопарка (лятото)? Няма топки, няма пързалки.

# 323
В Екопарка е друго, дори да не си носят топки и разни други игри, пак ще се забавляват децата. Място за тичане, гонене, криене колкото щеш, там и 30 деца могат да отидат Simple Smile Но това е за лятото.

# 324
  • Варна
Май пак ще е хубаво да има.

Синът ми празнува там седмия си рожден ден и аз не бях поканила аниматор-клоун,
защото реших, че вече са големи, освен това всички са момчета
и на тях им дай топки, тичане, пистолети и желание за ловене на жаби в рекичката  Mr. Green

Обаче, ние празнувахме заедно с негов приятел, роден на същата дата и бащата на другия рожденик
беше поканил аниматор и се оказа, че им хареса на момчетата.
Той беше дошъл за 1 час.

Затова си мисля, че ще е добре за четири годишно дете да има.
Но и да пропуснеш аниматора, няма да скучаят,
но аз си посмням, че ти вече организира там рожден ден.

# 325
А ако е в Екопарка (лятото)? Няма топки, няма пързалки.
 Whistling е това е идеално! За деца родени Май-Октомври Wink)) Няма нужда пот нищо там, разбирай че самото диво безразборно тичане и свободата (никой не се кара, не ограничава, не забранява) доставят щастие! Нашите са родени в студените месеци- без парти не ги оставям- ако не удома, то в заведение, но не и комерсиалните детски кътове, където за 300+ лв. не усещат нищичко...

# 326
Благодаря ви за мненията! Да, сега не е актуален летния сезон, а аз чак тогава ще организирам, но категорично не съм планирала аниматор и изведнъж се сепнах - брех, да не умрат от тъпотия тия деца.... И през ум не ми е минало за аниматор, а попаднах на това мнение, че на 4г вече започват да скучаят. Реших да попитам, понеже не мога да преценя.
За топки споменах, че тип 'топки и пързалки', т.е. топки за гмуркане няма да има (то не, че някъде има, във всички клубове драстично са намалели и гледам не бързат да ги възстановяват). Иначе няколко големи топки за игра, колички, плюшени играчки ще носим. Планирам да направя и импровизирана палатка и балдахин - за криене, просто седене или каквото им хрумне.
Нещо такова, по- просто:

1..
2..

Люлка сме носили и отново ще носим, събира до 3 деца едновременно. Така като взех да изреждам, не може да им е скучно.

# 327
pina, след всичко изброено, съм сигурна, че децата няма да скучаят. Ще се забавляват и без аниматор. Хубав РД ще се получи.  Hug

# 328
Дано. Живот и здраве,ще видим  Simple Smile

# 329
Здравейте,

Някой знае ли закрит детски басейн във Варна за рожден ден на 7 годишно дете. Искаме басейн парти.Търсих в хотел Св.Елена, но там бил 1,40 т.е за по-големи деца, в хотел Корал се обаждах, но там бил само външен басейн, както и в Персей.

Общи условия

Активация на акаунт