Детски рожден ден Варна - 11

• 115 453
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
  • В центъра на моретата
Моля, за идея за рожден ден на 10 годишно дете, като изключвам Плей Он, защото беше на 2 последователни рождени дни там, както и "Златния лъв". Предпочитанията са за парти с DJ, но освен в Златния лъв не знам къде бихме могли да го направим. В "Златния лъв" беше миналата година и не иска да се повтаря.

# 511
В кукления театър отдолу правеха такива детски РД с ди джей, не знам тази годинаа правят ли.

# 512
  • Варна

Някой с отзиви за картинг пистата във Виница?

Аз, две години подред го правим там. Заведението като заведение е кофти, но пък на тези картинзи много се кефят момчетата и няколко момиченца имаше и те са доволни(като предупредих без рокли).Единия път го направих само картинг, гостите по 5 обиколки, рожденника 10. Голяма емоция  беше. Втория път взех пакет и с пейнбол, тук малко се разочаровах, защото стреляха само по един казан. Но пък децата не мрънкаха, така че какво мисля аз не е важно.
Имат изисквания децата да имат 140 см., за да стигат педалите, за по-плахите имат двойни картинзи с родител или инструктор.
В заведението храната не стигна, втория път поръчах и пица от Селена.

# 513
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,във ФБ страницата на Амичи Възраждане са качили снимки на новия детския кът за най-малките.Изглежда страхотно.Още в неделя ще го посетим.

# 514
Глухарче, много благодаря! А при лошо време какво се случва, отменят ли карането?

# 515
  • Варна
Глухарче, много благодаря! А при лошо време какво се случва, отменят ли карането?
Да, задължително. Картинга не е много стабилен на дъжд.

# 516
  • Варна

Знаете ли какви са цените на детския кът в Пфое Мол?
http://landmark-bg.com/product/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … 1%80%D0%BD%D0%B0/
Предстои рождения ден на големия ми син ,там иска..гледам че няма официална страница newsm78

# 517
  • Варна
Момичета,във ФБ страницата на Амичи Възраждане са качили снимки на новия детския кът за най-малките.Изглежда страхотно.Още в неделя ще го посетим.
Може ли линк, че не ги намирам?

# 518
  • Варна
И аз нищо не намирам има снимки само на амичи от центъра а тва във възраждане май още не е Готово.. Blush

# 519
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, детски кът в Амичи е страхотен. Голям, просторен, светъл и новичък. Снощи го тествахме за 1 час, но днес за повече. Игра в детския кът за 1ч.е 4лв.,а за 3ч.е 6лв.Перфектна цена. Няма нищо общо със онова малко детско кътче, което беше преди. Много добра инвестиция.

# 520
  • Варна
Дай линк да го видим.

# 521
  • Варна
Ив я кажи става ли за малко дребосъци около 1г за по големи е ясно но за дребните се чудя че имаме 5-6 дечица около годинката... 😘

# 522
# 523
  • Варна
Здравейте, момичета! Предстои да празнуваме шести рожден ден на дъщеря ми. Миналата година бяхме във Виденс във Виница, беше много хубаво, но искам тази година да сме някъде другаде- някакви идеи за място, което да има хубав двор, ако е сухо, но и достатъчно просторно пространство на закрито, ако вали.

# 524
  • Варна
Здравейте!

Дайте предложение за празнуване на РД за 7 годишни деца? Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 19:22 от Velina_p

Общи условия

Активация на акаунт