Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, скъпи приятелки!  Hug

Радвам се на нощната поява на Баги  Hug (на която никак не сме й липсвали  Sick), на Вики  Hug, която отдавна не ни е посещавала. Благодаря за клипа, не сме го пускали в темата, а и не го бях виждала до преди няколко дни.   bouquet Хубаво е, когато се открие нещо ново от миналото!  Peace

Настана денят "Х" за работа в туитър и споменаване на годишнината от завършване на КРА.

147 ülkeye satılan dizimizin arkasındayız 15 Temmuz 2016 Cuma saat 21:00da bunu gösterelim 😄😄
147 страни в света знаят нашия сериал. На 15.юли 2016 в 09.00 вечерта ние ще покажем това в туитър!

https://twitter.com/ayisigi97/status/753187192097341440

Да видим защо 147? Може би, защото официално беше купен от 107, като ТВ МВС се излъчва в 22 страни, стават 126, до 147 са 21. Дали са го купили и други, или 147 е грешка, просто така казано, алегория или ...? newsm78

Макар да имаше доста глупости в сериала, двойката Елмер го направи прекрасен и любим на много хора. Това го отбеляза и КЧ на прощалното парти, като каза, че благодари единствено на актьорите!  Joy Joy Joy
Както и да е. КРА е вече минало, макар и прекрасно. Сега да гледаме напред.

Един интересен факт.
Списанието Кafasına Göre, което публикува разказите на ЕА, е отделило място за Одри Хепбърн и любимия филм на Туба "Закуска в Тифани"

https://twitter.com/_kafasinagore/status/753668421578031105

Kimseye ait değiliz, kimse de bize ait değil.
Ние не принадлежим на никого и никой не ни принадлежи.

Вече гледаме напред към новото дизи. С много колажи и очакване от повечето зрители. Да видим какво ще стане.  Mr. Green

Една импресия на тема "Уникалната Туба"  Wink

https://twitter.com/tourilef/status/753724883587125248

И преди да ви пожелая приятен ден, ви приканвам довечера в 21.00 часа да подкрепим нашия любим (за момента!  Laughing) сериал в туитър.

Приятен ден на всички!  Hug

РР Аз докато пиша, ми излязоха 3(три!!!) нови отговора, вкл. и нощния отговор на Боби  Hugnewsm78
Защо така, бе, мамата?! Crossing Arms
Цвети  Hug Вичи  Hug може да съм ви повторила, но още не съм ви чела! Ако има нещо, отдайте го на телепатството!  Joy Joy Joy

# 556
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,радвам се,че вече си сред нас! Hug Hug

Вики Hug,благодаря за клипа! bouquet

Боби Hugкато не минаваш често има какво да ни споделиш от екскурзиите! Laughing

Вичи Hug Цвети Hug Линка Hug,за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Жестоко е случилото се във Франция! ooooh!

Денят ще е отново горещ! Nature Sunny Nature Sunny Nature SunnyПазете се! Peace

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

Нов клип-Tuba Büyüküstün Asi & Demir Muhtemel AŞK

https://youtu.be/8lRB6ytY6CA

# 557
Да, светът днес е ужасно място!  Sick
Надявам се това да  обедини народите и да се преборят с терора и тероризма!  Peace

За разтуха, един чисто нов клип. Приятно гледане!  Hug

Elif Ve Omer | Kara Para Ask | Elmer

# 558
Здравейте Hug

# 559
Извънредна новина. Туба ще прави изложба, доколкото разбирам, с притежаваните от нея картини и статуи, а и с нейни произведения.  newsm78
Дали е вярно? newsm78

Газета meydangazetesi пишет сегодня:
Туба Бюйюкюстюн выступит перед нами в другой ипостаси

Туба Бюйюкюстюн, сделавшая перерыв после съемок в сериале "Грязные деньги и любовь", готовится вернуться, как говорят, на экраны вместе с Кыванчем Татлытугом. С одной стороны она живет в волнении из-за сериала, с другой - продолжает готовиться к выставке, которая состоится зимой.
Красавица-актриса, выпускница факультета изобразительных искусств университета Мимар, долгие годы занимается рисованием и делает скульптуры. Решившая поделиться своими работами Бюйюкюстюн самые любимые картины представит на выставке перед любителями искусства. В последнее время актриса преимущественно работает над скульптурой, чтобы тоже представить ее на выставке. Работать приходится очень интенсивными темпами.
Занимающаяся приготовлениями к выставке Бюйюкюстюн также читает сценарий. Получившая множество предложений сняться в фильмах и сериалах известная актриса, чтобы выбрать лучший проект, скрупулезно изучает предложения.
Оставаясь вдали от телеэкранов, актриса снялась в двух фильмах - "Узкое платье" и "Красный Стамбул". Фильмы друг за другом выйдут на большой экран.

https://vk.com/eatb_haber

# 560
Извънредна новина. Туба ще прави изложба, доколкото разбирам, с притежаваните от нея картини и статуи, а и с нейни произведения.  newsm78
Дали е вярно? newsm78

Туба Бюйюкюстюн, сделавшая перерыв после съемок в сериале "Грязные деньги и любовь", готовится вернуться, как говорят, на экраны вместе с Кыванчем Татлытугом. С одной стороны она живет в волнении из-за сериала, с другой - продолжает готовиться к выставке, которая состоится зимой.
Красавица-актриса, выпускница факультета изобразительных искусств университета Мимар, долгие годы занимается рисованием и делает скульптуры. Решившая поделиться своими работами Бюйюкюстюн самые любимые картины представит на выставке перед любителями искусства. В последнее время актриса преимущественно работает над скульптурой, чтобы тоже представить ее на выставке. Работать приходится очень интенсивными темпами.
Занимающаяся приготовлениями к выставке Бюйюкюстюн также читает сценарий. Получившая множество предложений сняться в фильмах и сериалах известная актриса, чтобы выбрать лучший проект, скрупулезно изучает предложения.
Оставаясь вдали от телеэкранов, актриса снялась в двух фильмах - "Узкое платье" и "Красный Стамбул". Фильмы друг за другом выйдут на большой экран.

Линка Hug,интересна новина си ни донесла! newsm10

# 561
Здравейте Hug
Линка Hug HugБлагодаря ти за новината.
Злати Hug

# 562
Здравейте, момичета и от мен
При нас заваля следобеда и ни разхлади (мен повечко, защото хубаво ме измокри. Но ми дойде добре Whistling)

За съжаление днешния ден е обвит в ореола на страданието за невинните жертви smile3518/от една страна/, и от негодуванието на световната общност от друга  поради случилото се в Ница  #Cussing out Banghead

Снощи Баги Hug се  е появила  на хоризонта . Естествено, че не си разбрала за подпис от страна на Туба за ЧБ. Ами то е защото още няма официално такъв Peace
Няма и сносна анотация на това за какво ще иде реч в дизито. А снимката на Юсуф от "Есен" е една от силните и значимите в творчеството на Онур

Боби Hug мерси за  Hugразказа ти придружен с картинки за замъците от приказките. Освен, че обчам да ходя по различни нови места, обичам и да чета или слушам за такива от приятели

Линка Hug благодаря ти за превода / bouquet и за руските дружки/ от статията за Онур. Хубави думи за един актьор който буди възхищение сред непредубедените зрители с играта си Peace
А сега си намерила и интересна новина/поне за мен/

Извънредна новина. Туба ще прави изложба, доколкото разбирам, с притежаваните от нея картини и статуи, а и с нейни произведения.  newsm78
Дали е вярно? newsm78

Мисля, че е твърде възможно да има изложба през зимата. Нали беше казала, че смята да се занимава повече с рисуване, защото много обича да рисува. А и рисунката от вчера/онзи ден newsm78, която сложи в Истанграм, както и снимката на склуптуриращата Туба, която баща й сложи в Истанграм . Като прибавим и това, че тя самата сложи снимка от  музея на Роден в Париж... Може да се предположи нещо такова. yes

Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug и вие сте сложили интересни клипчета и колажи

Ето и едно клипче от ТТ  със снимки на Туба на фона на суинг

https://twitter.com/rahmiakkokler/status/753923525585543168/video/1

# 563
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

За случилото се в Ница от снощи ме държи тъгата, ама... това е живота - случват се такива неща, не бива да се примиряваме с тях, трябва да се намери начин да се спират навреме.  Peace

Ама... хайде да не го мисля повече, стига засега.

Сега да благодаря и аз за хубавите неща, които сте събрали и днес тук  bouquet

Линка  Hug интересна новина си открила - ще чакаме с нетърпение да видим и ние тази изложба на Туба.  Simple Smile Макар и да е в снимки или видео - пак ще съм доволна.  Peace

И да взема и аз да добавя нещо ново за нещо старо, което знаем - помним дефилето на Рашид, на което присъстваше Туба, ама... за клип-репортаж от там  newsm78 аз не се сещам или поне за превод  ( не помня, ама... ако съм забравила - поправете ме  Wink)

Цитат
Архив турецкого телевидения!
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2015.
Перевод Анастасии Новак.😘

А вот и первый сюрприз! Туба Бюйюкюстюн пришла посмотреть дефиле.
- Рашид-бей мой очень давний друг. Уже долгое время как... Мы и в жизни встречаемся на самом деле. Для меня большое счастье - присутствовать рядом с ним сегодня. Быть здесь на бэкстейдже, разделять это волнение. Скоро перейдем в зал для просмотра.

Мы спрашиваем о 50-метровое письме, которое ей подарили фанаты. Письмо еще не попало в ее руки.

- Я не знала. Потом услышала. Мне начали приходить фотографии с подписями: "Теперь я, теперь я". Еще день рождения не наступил. Значит, в день рождения оно попадет мне в руки.

Мы спрашиваем о решении Кенана Имирзалиоглу покинуть сериалы из-за их длительности. Туба также очень жалуется по этому поводу.

- Я думаю, что это нехорошо. Есть проблема. Я не думаю, что это решится. Для этого некоторым людям надо приложить свою руку.
Она думает, что актеры могут найти выход.

- Возможно, это буду я, или кто-то другой. Но пока что ничего не произошло. Не думаю, что что-то решится.

Она жалуется, что из-за утомительных темпов работы у нее нет времени на двойняшек.
- Когда идете домой, то вы наверняка эту усталость снимаете детьми.
- Если вижу их, придя домой, то да.

https://vk.com/tuba_bustun

И да напомня пак на участващите в офанзиви  Wink часът ви наближава - действайте.  Peace

# 564
 Ако имате близък в Истанбул или Анкара, позвънете им, докато не са прекъснали връзките.
Съмнения за опит за преврат. Стрелба в главната военна щаб-квартира и линейки излизат оттам. В Истанбул мостовете са затворени от армията, а от Анкара излитат на около 400 метра височина F16 и военни въртолети.

Ердоган следобед е бил говорил за подговящ се преврат от военните.Всички доброчолци към полицията са били предупредени за опит за атентат.

Да. Опит за преврат е. Завзели са и летище "Ататюрк". Но някакъв с гръцко име написа, че е неуспешен.
Сега написа един, който дава много информация, че превратът е реалност, макар че турското правителство отрича.
Военните са обявили, че взимат властта.
The Turkish army has taken over the state broadcaster TRT, will make an announcement soon
По ТРТ ще обяват военните, че са взели властта. Очаква се. Има съмнение, че са част от военни, а не цялата армия. (Логично. Няма какв цялата огромна армия и да остане скрито до реализацията).

Този следя: https://twitter.com/MahirZeynalov

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 23:35 от sabina_m

# 565
Здравейте Hug

Както писа Цвети, не е ден за писане Sad   Остава да продължаваме да вярваме на Достоевски, че "красотата ще спаси света", така както Туба ни спасява от напрегнатото ни ежедневие Praynig

Боби, интересна ми беше да прочета откъде идва името на един от най-известните замъци - значи си имаме, освен темата на ГБП и замък.

Ако е вярна информацията за изложбата - Линка Hug , най-накрая Туба е решила да направи изложба. Отдавна бе заявила това си желание. Може би не случайно баща й пусна снимка, на която тя вае глина. Вероятно и затова ЧБ няма да започне в началото на сезона Thinking
Впрочем, оказа се, че Туба още не е сложила подписа си. Канти, Embarassed  Да не би да се колебае заради изложбата Thinking

Вччера пропуснах ролята на Туба в Daha. Щом прочетох, че ще играе бежанка от Афганистан, ми изникна една от най-известните снимки на Нешънъл джеографик на едно афганско момиче.

Почти съм сигурна, че Онур, като парче фотограф не случайно е избрал за нея точно тази роля.

ПП Сабина, не чух по новините информацията за опит за преврат. Интересно ми е, как така няколко дена, след като Ердоган даде известни свободи на военните, те са се опитали да извършат преврат. Дали не е постановка Thinking

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 23:53 от Bagi

# 566
Turkish President Recep Tayyip Erdogan is taken to a safe place in Marmaris by his guards.

Ердоган е в Марамарис с охраната си.

Българите да си тръгват веднага.

Турците са по банкоматите да се зареждат с пари.
Виж третото видео. Стрелба от хеликоптер по тренировъчен център на полицията.

https://twitter.com/BirdsOfJannah/status/754053310592720897

По телевизията сега, каквото чух, почти нищо не е вярно.

#Erdogan in Bodrum quite far from #Ankara & #Istanbul - друг казва, че е в Бодрум. Абе, да се вдигат нашенци. Засега действия има само в Истанбул и Анкара.

Ердоган щял да направи заявление скоро. Нещо военните се забавиха с обявяване на успешен преврат по ТРТ.

А и СиЕнЕн Турция обяви, че начлник - щаба на армията е заложник на военните.

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 00:01 от sabina_m

# 567
  • Сливен
                           Привет, в този объркан и тъжен ден!

Поклон пред жертвите в Ница!  Кошмар! Мир на душите на всички, намерили смъртта си там!

Поминалата година на 13 юли бях там. Точно този булевард е много спокоен. Въздухът излъчваше спокойствие. Не мога да повярвам, че се е случило всичко това! Господи, дано хората се вразумят скоро! Peace Peace Peace

Да почерпя. Племенникът ми е приет студент!

Скрит текст:

Сега съобщиха по новините за стрелба в Анкара. В Истанбул били затворени двата моста над Босфора! Говорят за военен преврат! Светът се побърка! Господи!!! Embarassed
                                                  Спокойна нощ! Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 568
State broadcaster TRT, occupied by military officers, announces that military has taken over the authority all across Turkey. - Военните са обявили по ТРТ.

В Анкара се стреля. В Истанбул танковете завземат главни възлови места.

Последно - Ердоган е в Бодрум.

http://-reg.eu.350/2022-/europe/20160715/1043073272/turkish-pm-m … gn=URL_shortening

Счита се, че превратът е дело на последователите на Fethullah Gülen. Видях, че живее в Пенсилвания. Бъдещ президент? - https://en.wikipedia.org/wiki/Fethullah_G%C3%BClen

По две телевизии са обявили военните, че са взели властта.MORE: #Turkish #military takes 2 TV says 'power of country seized entirely'

Утре ще видим резултата. Аз лягам вече.

https://www.facebook.com/nebi.ceylan/videos/vb.1070786466/102077 … ype=2&theater

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 00:29 от sabina_m

# 569
Добра нощ, но как да е добра при такива потресаващи новини. Praynig Sad

Много се обърка светът. Следим извънредните емисии по телевизиите.Thinking

Боби, Сабина, Баги, Цвети, Канти, Hug Hug Hug Hug Hug

Баги, Hug bouquet
Добре завърнала се. smile3525

Боби, Hug
На добър час на племенникът ти. newsm10

Доста си пътувала и все на хубави места. Дай боже всекиму!  Simple Smile

Марги, Hug wavey

Ако все пак сериалът с Туба и Къванч стане реалност, ще се срещаме тук за коментар. Simple Smile

При тези обстоятелства, как ли ще се развият нещата. newsm78

Спокойна и лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт