Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Малеее, то сценарии, то чудо, Линка Joy Shocked Фенските желания и пристрастия са безгранични
Хубаво е ако човек е гледал тези актьори в някое дизи или филм за да има представа защо ги прдедлагат за съответни персонажи. Ето тук Злати  Peace ще ни е от помощ. Кажете сега, че не сме креативни  hahaha Цвети се избъзика онзи ден и хоп, вече СЦ е готов Party

Рали Hug наистина снимката на Вратцата отгоре е впечатляваща  smile3521
Тази със "замъка на  Спящата красавица"  е прекрасна

За Добро утро и нещо за четене  към кафето на сутрешната смяна, така че да имате време да си го изпиете по-бавничко. Защото не  е полезно да се гаврътва наведнъж Flutter
Градина – овладей съзнанието си
Скрит текст:
– В тази притча градината е символ на съзнанието, – обясни Джулиън. – Ако се грижиш за своето съзнание, ако го подхранваш и култивираш, то като плодородна богата градина ще разцъфне много по-силно от твоите очаквания. Но ако позволиш плевелите да пуснат корени, спокойствието на съзнанието и дълбоката вътрешна хармония завинаги ще ти се изплъзнат.

Обърни внимание на химикалите, които повечето хора всеки ден наливат в плодородната градина на своето съзнание: те постоянно се притесняват и тревожат, преживяват миналото, тъжно размишляват за бъдещето и сами си измислят страхове, които и предизвикват хаос в техния вътрешен свят. На родния език на мъдреците Сиван, просуществували хиляди години, йероглифът, обозначаващ безпокойство, поразително прилича на йероглифа, който означава изгарянето на клада. Йоги Раман ми каза, че това не е просто съвпадение.
Безпокойството изтощава мозъка, лишава го от сили и рано или късно парализира душата. За да живееш пълнокръвен живот, ти трябва да охраняваш вратата на градината си и да допускаш там само най-важната информация.
... Хората, които не са удовлетворени просто да вегетират; тези, които раздухват пламъците на своите възможности и наистина се радват на магическия танц на живота, се различават от тези, които водят често посредствено съществуване. Главната разлика се състои в положителната посока на мислене за света.
Средно на ден в ума на обикновения човек минават около шейсет хиляди мисли. Но това, което наистина ме изуми, е фактът, че деветдесет и пет процента от нашите днешни мисли по нищо не се отличават от вчерашните.
Хората всеки ден мислещи за едни и същи категории, в по-голямата си част са отрицателни, попаднали под влиянието на лоши умствени навици. Вместо да се съсредоточат върху всичко хубаво и да мислят за това как да направят нещата още по-добри, те са станали заложници на миналото си. Някои се притесняват за изгубени взаимоотношения или финансови проблеми. Други страдат, спомняйки си далеч не съвършеното си детство. Трети тъжно си мислят за далеч по-тривиални неща: за недоброжелателните нотки в гласа на продавачката в магазина или на колегата по време на работа. Тези, които се настройват за подобни мисли, позволяват тревожността да ги унищожава. Те сами блокират огромни потенциални възможности на своето съзнание, лишават го от способността му да върши чудеса. Тези хора никога не осъзнават, че контролът над съзнанието – това е квинтесенцията на управлението на живота.

Когато се посветиш на промяна на вътрешния си свят, животът ти бързо се превръща от обикновен в необикновен. Може би не сме в състояние да контролираме времето, пътното движение или настроението на хората около нас. Но ние на 100% можем да контролираме отношението си към тези събития. Дадена ни е силата да определяме какво ще мислим във всеки един момент.
Не е важно какво ще се случи с теб в живота, само ти можеш да избереш своя отговор на това. Когато формираш навик да търсиш положителното във всяко обстоятелство, животът ти ще се движи към по-високи сфери. Това е един от великите закони на природата.
Успехът в живота, без значение материален или духовен, започва именно с мислите, които ражда съзнанието всяка секунда, всяка минута, всеки ден. Твоят външен свят отразява състоянието на твоя вътрешен свят. Контролирайки мислите и реакциите си от случващото се, започваш да контролираш съдбата си.
В живота няма грешки, има само уроци.

Предлагам ти да спреш да оценяваш събитията като положителни или отрицателни. По-добре просто ги преживявай, помисли над тях и извлечи поука. Тези малки уроци те изпълват с вътрешна и външна сила. Без тях ти би останал на едно място. Просто помисли над това, което се е случило в твоя собствен живот. Много извличат голяма полза от собствените предизвикателства на съдбата. И ако ти стигнеш до резултат, който съвсем не си очаквал, и почувстваш някакво разочарование, помни – законите на природата винаги създават ситуация, при която една врата се затваря, друга се отваря.
Започни да живееш, наслаждавайки се на своето въображение, а не на своята памет. Започвай с днешната вечер, забрави за миналото. Осмели се да мечтаеш, представи си себе си като нещо повече от сбора на настоящите обстоятелства. Очаквай най-доброто. Ще бъдеш изумен от получените резултати.
Трябваше да запълня празнината, която започна да обгръща живота ми... Радостта дойде от простите удоволствия. Радостта дойде от чудесното вечерно плуване или каране на велосипед. Имах такова любопитство към живота! Аз бях търсач на приключения. Това, което ми носеше бъдещето, нямаше граници.
Честно казано, не мисля, че съм чувствал подобна свобода и радост през последните, да кажем, 15 години. Какво се случи? ... Взех решение да спра да губя толкова много време за печелене на пари и да прекарвам много повече време за създаване на живота. Границите на твоя живот са само твоите собствени творения.
Колкото по-малко се съсредоточаваш единствено върху крайния резултат, толкова по-бързо той ще дойде. Концентрацията е основата на съвършенството на съзнанието. Самият факт, че имаш желание или мечта означава, че имаш и съответната способност да ги реализираш. За да раскрепостиш своето съзнание, първо трябва да си в състояние да го овладееш и да се концентрираш само върху решаването на най-близките задачи.
Тайната на щастието е проста – изясни си с какво наистина обичаш да се занимаваш и всичките си сили отдай на това занимание. Ако се вгледаш в най-щастливите, най-здравите и най-доволни от живота хора на нашата планета, ще видиш, че всички те, без изключение, са намерили своето призвание в живота и са му посветили цялото си време. Това призвание почти винаги е свързано по някакъв начин със служба на другите.
Само когато напълно съсредоточиш силата и енергията на ума върху това, което обичаш, удовлетворението ще напълни живота ти и всички желания ще се изпълнят леко и просто. ... Тази твоя страст, така или иначе, трябва да подобрява живота или да служи на другите хора. ... Когато разбереш в какво се състои призванието на живота ти, твоят свят ще оживее. ... Намери истинската причина за съществуването си и след това намери в себе си смелост да действаш в съответствие с нея.
Твърде много от нас се поддават на излишна и безкрайна суета. Тази суета е опустошителна, лишава ни от естествената жизненост и енергия. ... Тревожността е причина за изтичане на безценната енергия и потенциала на твоето съзнание.
Само когато намериш целта си, животът ще стане много по-лесен и по-полезен. Когато сам за себе си си обясниш главната цел на своя живот, няма да има нужда вече да работиш. Твоята работа ще бъде игра.
Най-доброто, което може да направи човек за себе си, е редовно да напуска зоната на обичайното.

(Робин Шарма, Монахът, който продаде своето ферари)

Музикален поздрав на една прекрасна млада актриса към друга, която вече е знаково име в киноиндустрията Peace

Лека нощ!

ПП. Рали  Peace нали сме от нощната смяна . Изглежда, че телепатството ми с русенки е на ниво  Laughing

# 481
Канти, Laughing Hug newsm51

И от мен, лека нощ. bye newsm46

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 01:28 от rprmРали

# 482
Добро утро!  Hug

Усмихнат ден на всички!  Hug
Канти  Hug вчера забравих да кажа, че този гиф зад кадър

Едно гифче от ТТ, в което има кадри, кото не помня  /или не съм виждала  Embarassed

https://twitter.com/TubaBuyukustuMX/status/752524760932769792/video/1

Сега видях, че и Ясемин е присъствала на снимките bowuu
и аз виждам за първи път.
Много бързо сменят кадрите, добре, че си направила снимки да видим и Ясемин, без съмнение винаги до Туба!  Peace
Започнах да следя в туитър актьора, който играе гл.роля в "Още" Ахмет Мюмтаз Тайлян. Снощи е сложил една мисъл от автора на СЦ на Доха  Хакан Гюнайдън, която е събрала доста лайкове. Не я разбрах с гуги. Ето я. Ако можете - преведете си я.  Mr. Green

"Kursağımızdan geçiyordu hepsi. Özellikle de kaçak dediğimiz insanlar." // Hakan GÜNDAY // DAHA

https://twitter.com/taylan1789/status/752639834179694592

Превода на гуги: Kursağı беше всичко ни минава. Особено сме хора и незаконно. newsm78

Приятен и прохладен ден на всички!  Hug

# 483
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug

Нямам много време тази сутрин да се опитвам да разгадая и думите, които си открила ( че най-сетне успях да вместя и зъболекар в дневния си план  Wink), но се надявам до довечера все някой да успее в това начинание, а и още някой интересна новост да се появи.  Peace

Рали  Hug прекрасни снимки си събрала  bouquet

Канти  Embarassed аз, като Хасрет може да се бъзикам, ама... сериозно  Wink ( е, тя се лигавеше така де, но... нали ни е интересно  Simple Smile) А кой знае пък може и да познае все някой, то идеи да има - какво ще стане наистина има време и да разберем  Peace

Е, това е засега - прекрасен да е денят за всички, много усмихнат и успешен, а дано и да е пълен с новини.  Peace

# 484
Здравейте Hug,
Мили дамиHugот нощната смяна Благодаря ви за всичко споделено.
Линка HugКанти  Hug HugЦвети HugРали Hug

Добро и усмихнато утро, Приятели!
Да го посрещнем заедно, усмихнати и с чашка кафе!
Радвайте се на дребните неща, бъдете уверени
и позитивни, вярвайте в себе си и мечтите си!

Да се надяваме,че днес няма да ни подминат новините,
за някои добри,за други още по добри,за някои  примесени с повечко злоба,кой каквото иска
да научи,право на избор-стига да има новини.

Мили дами, HugДнес имам
Скрит текст:
празник,синът ми има Рожден ден,та заповядайте

Хубав ден,дами bouquet

# 485
Вичи  Hug Честит Рожден ден на твоето момче! Здраве, успехи и щастие, са моите пожелания за него!  Hug

Малко снимки и колажи, не са с цел да ядосам някого, но ако има такива, какво да се прави...  Wink

Накрая по едно кафенце с Аси и Демир!  Hug

# 486
# 487
Здравейте,обедно! Laughing Hug

Канти Hug Рали Hug

Линка HugЦвети HugВичи Hug

Бях на плаж и сега имам да наваксвам с темата от снощи!Видях,че има нови прдложения на феновете! Laughing
1.Deniz Celiloğlu-повечето играе като лош!Гледах го в ''Еманет'',''Чучулигата'' и ВВ.Само в ''Кралицата на нощта'' беше добър персонаж,игра приятел на героят на Мурат Йълдъръм(Картал)! Peace
2.Nihat Altınkaya-играе и добър и лош!Гледала съм го в много сериали-1001нощ,Двама завинаги(играе и Къванч),Мелодията на сърцето,Листопад,Незабравима,Карадайъ!Участвал е в Сървайвър! Peace
3.Canan Ergüder-за нея писаха,че може да играе в ИР с Халит Ергенч и Бергюзар К.(тъкмо си се знаят от 1001 нощ Laughing) Peace

Вичи Hug,честит рожден ден на сина ти! baloni
Желая му здраве,щастие и много късмет в живота! smile3525

Приятен следобед! Hug Hug Hug

ПП Докато пиша с Линка Hug повтаряме снимка! Wink

# 488
Здравейте Hug
Линка HugЗлати HugБлагодаря ви.

# 489
Нова снимка на Туба!Рускините пишат,че е от Париж,но не знам дали е вярно! Peace

# 490
Здравейте! Hug
Някои смятат, че изглежда зла.

# 491
Здравейте Hug

Туба Бююкюстюн ще е партньорка на Къванч Татлъту в новия сериал "Черно и бяло"
Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн в новия сериал "Черно и бяло" (ОФИЦИАЛНО)
tvnovellas.blogspot.com|От Тони Андонов

На бой издържам,ако съм ви подвела нещо. Joy Joy Joy Joy

Заповядайте

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 15:43 от vdleri Вичона

# 492
Имаме нова снимка от парижкото летище!  Hug
New Tuba 💗💗💗
In Airport #paris
#TubaBuyukustun
И изглежда зла и ядосана, разбира се!  Mr. Green Laughing Mr. Green Да я хванат в Истанбул на летището иди - дойди, ама да я безпокоят на Парижкото летище май й идва в повече!  Joy Joy Joy
Всеки би се ядосал!  Joy
Забелязвам, че е сама. Значи, както предполагахме - децата в Бодрум при баба и дядо, Онур снима филм, засега в Анталия, а Туба в Париж - почива си по музеите... newsm78
Не на плажа... Защо ли? Или не си почива, или трябва да няма морски тен за някой от филмите, които й предстоят! newsm78
Ще видим...
Може би затова още не обявяват официално новото дизи - чакат последните уточнения...
Вече има надежда да имаме и новини. Mr. Green
Сабинка  Hug радвам се, че се появи. Липсваше ми.  Heart Eyes

В петък, на 15.07., когато е годишнината от последния епизод на КРА, в туитър организират акция

Аз не зная дали ще мога да се включа, но ще опитам!  Peace

# 493

И една булка от тениса:

Затова човекът опропасти полуфинала на Евро2016 с Франция. Предсватбени вълнения. Grinning

А защо ли Туба е харесала тази снимка от "20 минути"? newsm78 Бъдещо партньорство? Бащата с поръчките към сина? Но визуално не вървят да са баща и син с Къванч. Rolling Eyes

Скрит текст:
Снощи много рИвах на този филм. Може надин да го е слагала. На мен ми хареса. Докато не свърши, не си легнах - говоря за 1:30 часа. Blush

http://mebeforeyoumovie.com/#/

http://www.imdb.com/title/tt2674426/

Не се удивлявайте на стайлинга на ГГ-я. По сценарий е такъв и с консултации от Емпорио Армани. Поне не прочетох с прмрежен поглед да е консултант само за мъжкия стайлинг.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 18:50 от sabina_m

# 494
Новата сн., макар да е от скоро, претърпя доста работа върху себе си... ooooh! Така е, като сн са рядкост! Ако се снимаше всеки ден така, онака, всякак, нямаше толкова да й се радват!  Mr. Green

И малко призивни плакати за включване в туит акцията в петък!  Laughing

Има още. Но спирам до тук. Всеки, който не го мързи, направи плакат... ooooh!

И колажи, които ми харесаха (няма я Надин  Hug да ги критикува Wink)

Латинска Америка сега откри, че лицето на Туба, като едно от най-красивите лица в света,  се изучава в университета  Joy

https://www.instagram.com/p/BHwdo_YjoM4/

И накрая любимите героини:

Елиф

Аси

Мелек

Хасрет я е сложила Сабинка  Hug (Филмът ще го потърся  Peace)

Общи условия

Активация на акаунт