Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте Hug
Момичета Hug от нощната смяна ,Благодаря ви за всичко

„Да сме здрави е най-големия дар, да сме доволни,
най-голямото богатство, да сме искрени - най-доброто отношение!” - Буда
Добро утро! Щастлив и вълнуващ ден

Да се надяваме,че днес ще изкочи някоя снимка,новина, а и потвърждение за участието на Туба в "Черно  и Бяло",ако нямаше такова участие някой щеше да реагира и отрече едно такова участие.

Трябва да се радваш на всеки ден. Винаги се обграждай с хора, които харесваш, хора, с които можеш да си говориш и с които ти е приятно. Хора, които ти помагат да мислиш позитивно. – София Лорен

# 466
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубав ден и още по-хубава седмица да ни чакат!  Peace

Скрит текст:

Вичи  Hug

А колкото до ЧБ  Simple Smile аз чакам не толкова потвърждение, защото съм сигурна, че ще го има ( щом не отричат  Wink и преди съм го казвала де), а... нямам търпение просто за подробности - екип, история...  Peace

# 467
Добро утро! Hug Hug Hug

След дългата нощ на финала на ЕП,награждаването и еуфорията след него вече съм на линия!В почивка съм от плажа! Laughing

Вичи Hug Цвети Hug

И аз вече чакам подробности за ЧБ, за да ги коментираме! Laughing

Филиз...

Аси...

Приятен летен ден и лека седмица! Hug

# 468

Едно разсънващо пиано + любимката ми Хасрет... хубав ден и на вас! Wink Hug

Моля се до към 17:00h да ни ударят по главите с някоя новина, че после пак отлитам за седмица на място без интернет Wink Няма да е море засега, пак ще проверя дали Родопите са си на място Grinning

Както и да го гледам, тойзи бял лебед ми се види вече наш Rolling Eyes Peace 99,9 % съм сигурна някакси Embarassed Ако ли пък не, ще ви се извиня за грешната прогноза като се върна  Mr. Green

Срещнах тази снимка на Бурчин и партньор в нета. Хареса ми, само по едни лица мога да позная химията между тях, без да съм гледала и епизод от сериала . /имам го в плановете, ама../

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 09:55 от nadine1111

# 469
Здравейте!  Hug

Още няма никакви новини. Може да ни се размине сериала, а... Mr. Green
Но ще останат поне колажите!  Laughing

Приятен ден ви желая!  Hug

# 470
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Надин Hug,приятно изкарване в планината! Hug

Линка Hug,все още чакаме! Laughing

# 471
Здравейте Hug

Линка HugЗлати HugКато че ли до този момент няма новини,но и това ще стане, че ще ни затрупат с такива в най скоро време .Имам такова усещане.

Няма яснота за участието на Туба,а  се правят непрекъснато толкова много колажи.

Тази сцена от "20минути" с Туба беше много силна.Явно и за Кавънч в КСШ е  бил силен момента,  щом са ги уловили тези моменти и са направили този колаж.

# 472

В туитър притиснаха Ранини за инфо и успяха да я ядосат! Mr. Green
Каза им Amman Allahım и ги прати да питат КЧ!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Каквото стане.  Peace Дано има проект, че Туба ни липсва, ама ако няма колко народ ще се радва, чак ми е смешно, като помисля!  Laughing Хейтърките, Муратубките, Ентубките и всички останали завистници и ревнивци!  Joy Joy Joy
Обаче знам и кой ще  се радва на успешен проект - освен нас и истинските фенове на КТ, Фатметата много ще се радват - много искат сериала да има успех, двойката да е по-успешна от Елмер, че да спрат колажите, клиповете и снимките от КРА, те не го понасят този сериал, защо ли?! Wink Sunglasses Laughing Това се казва фенове, да искат друга двойка да надмине тази, в която участва техен уж любимец.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Много се смях, като ми пратиха техни изказвания на лични. Явно си имат друг форум да си хейтърстват!  Mr. Green

Като знам, че някой се дразни, още по ми е кеф да ги пускам тези колажи и клипове!  Mr. Green

Автограф за всички

Статия от индонезийската преса за посланика на УНИЦЕФ - Туба

http://radarlampung.co.id/read/2016/07/11/tuba-buyukustun-duta-cantik-unicef/

Мама и Аби се гушкат в някой сериал, ама добре стоят един до друг! Харесаха ми. Батьо си го харесвам, мама малко по-малко... Mr. Green

Приятна вечер!  Hug

# 473
Привет Hug

Приятна вечер, дами bouquet

# 474
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Тези дни освен нормалната работа, правих и ремонт, та... всичко много ме изморява, ама...  Wink не пропускам и любимата си тема с надежда за новини.  Peace

Такива обаче още няма, но... убедена съм ще има - ако не е вярно това за партньорството на Туба/ Киво щяха отдавна да отрекат. Много пъти се е случвало, затова мълчанието за мен е вид потвърждение.
Линка  Hug засега май най-вече ти имаш все още притеснения по този въпрос, може и да е от различните неща, които четеш  Wink, но... спокойно  Simple Smile КЧ не може да изпусне такава възможност.  Peace

А сега да сложа и аз нещо от пресата, като нямат какво друго да пишат, докато звездите са по курорти  Wink - занимават се с булчинските рокли от сериалите  Simple Smile

http://televizyongazetesi.com/dizilerdeki-gelinlik-modelleri-ve- … nlu-isim/16868/16

А пък и колажите продължават никнат  Simple Smile

# 475
Здравейте в приятната лятна вечер в понеделник

И през днешния ден сме останали без новини и нови снимки Sad

Линка Hug следила си соц.мрежи , но уви - няма нещо ново
Вичи Hug с прекрасното ти пожелание сутринта си заредила станиците с позитивизъм
Цвети Hug и аз чакам да да дадат някакви подробности относно историята на ЧиБ, за екипа - режисьор, артисти и т.н Но и през днешния ден - нищо Crossing Arms
Надин  Hug тръгнала си на лятна почивка в красивите Родопи. Дано успееш да "заредиш батериите" и да се разхладиш Peace
Злати Hug снощи мача беше много як. Хубаво е, че днес си си починала от плажа. Че недоспиване + силно слънце - не е добра комбинация Naughty

Едно гифче от ТТ, в което има кадри, кото не помня  /или не съм виждала  Embarassed

https://twitter.com/TubaBuyukustuMX/status/752524760932769792/video/1

Сега видях, че и Ясемин е присъствала на снимките bowuu

Всеки, който запазва способността да вижда красотата, никога не остарява
Франц Кафка
Ето защо сме толкова млади  smile3502  Flutter
Ако искате да прочетете още мъдри негови мисли- в спойлера
Скрит текст:

ФРАНЦ КАФКА
– един от най-значимите немскоезични писатели на ХХ век, роден на 3 юли 1883 г. в Прага (тогава Австро – Унгария). Днес е смятан за един от "тримата влъхви" на модерната литература заедно с Джеймс Джойс и Марсел Пруст. В негова чест са учредени две международни литературни награди — през 1979 г. от град Клостернойбург и през 2001 г. от Прага. Според Владимир Набоков най-силно влияние по отношение на литературния му стил е оказал Гюстав Флобер. Подобно на френския писател и Кафка си служи с езика като с работен инструмент. В прозата си използва словесни обрати от речника на администрацията, деловите среди, съдопроизводството, естествените науки.
Почти във всичките си творби Кафка разработва темата за личностното поражение пред неведомите сили на закона и непроницаемите житейски условности. Героите му напразно се стремят към социална значимост, а крушението им е представено най-често в леко иронична светлина. Текстовете на Кафка са ясни и в същото време закодирани и херметични. Поради предметния език, несложното действие и ярката образност те изглеждат леснодостъпни, но стават трудни за възприемане, когато се долови тяхната неизмерима дълбочина и екзистенциална тревожност на посланията им. Първите му значими творби са разказът "Присъдата" (1913) и новелата "Преображението" (1915).
Умира в санаториума в Кирлинг край Виена през 1924 г., поразен от туберкулоза. Въпреки завещанието му, което повелява всичко, излязло под перото му, да бъде изгорено, приятелят му Макс Брод издава посмъртно три негови недовършени романа - "Процесът " (1925), "Замъкът" (1926) и "Америка" (1927), - както и сборника с непубликувани разкази "При строежа на Китайската стена" (1931). Излиза и кореспонденцията му с Фелице Бауер и с Милена Йесенска, както и прочутото му "Писмо до бащата" (писано през  1919 г.). Посмъртно са издадени и неговите "Дневници".

„Животът през цялото време отвлича вниманието ни и ние дори не успяваме да забележим от какво именно.”

„Истинският път минава по въже, което е опънато не кой знае колко високо, а само малко над земята. Изглежда поставено така, като че по-скоро да кара хората да се препъват, а не да вървят по него.”

„Страхът е моят наркотик и вероятно най-добрата част от мен.”

„Този, който търси, не намира, а този, който не търси, бива намерен.”

„Първият признак, че започваш да разбираш, е желанието да умреш.”

„Всяка революция оставя след себе си само тинята на една нова бюрокрация.”

„Всеки, който запазва способността да вижда красотата, никога не остарява.”

„Не бива да се привлича вниманието на вечно жадното за мъст чиновничество. Трябва да се държим спокойно, дори когато всичко се върши противно на здравия разум.”

„Истинският път минава по въже, което е опънато не кой знае колко високо, а само малко над земята. Изглежда поставено така, като че по-скоро да кара хората да се препъват, а не да вървят по него.”

„Оковите на изтерзаното човечество са направени от канцеларска хартия.”

„Историята, тази героична родина във времето, днес вече не удовлетворява евреите: те са завоювали правото си на родина в пространството.”

„Какво общо имам с евреите ли? Аз едва ли имам нещо общо със самия себе си.”

„Не бива да се привлича вниманието на вечно жадното за мъст чиновничество. Трябва да се държим спокойно дори когато всичко се върши противно на здравия разум.”

„Общуването с хората подтиква към самонаблюдение.”

„Да вярваш в прогреса не означава да вярваш, че е направен някакъв прогрес”.

„Моят живот е колебанието да се родиш.”

„Започни с това, което е правилно, а не с общоприетото.”

„Първият признак, че започваш да разбираш, е желанието да умреш”.

„Книгата трябва да ни служи като брадва за замръзнали свят под нас”.

„Понякога е по-сигурно да си в окови, отколкото свободен”.

Приятна вечер Heart Eyes

ПП. Цвети Hug и ти си минала докато пиша поста си

ПП.2 Одеве забравих да сложа това клипче по случай РД на Туба, но е много хубаво. А и нали все още е месец юли  Wink

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 22:03 от kanti

# 476

Цвети  Hugвярно, че много форуми чета, на най-различни националности, а също и туитър.
Ако знаеш колко се забавлявам!  Laughing Такива простотии понякога се пишат, че се смея с глас!  Joy
А още по-смешно е, когато хора с претенции си позволяват да обсъждат неща, които сами са  измислили, не са истина, не отговарят на фактите, ама няма нищо, де... Joy
Някак не мога да се ядосам на явните лъжи и преинчвания, а ми е смешно!  hahaha Защото си мисля, колко някои хора не са добре - хем съчиняват небивалици, убеждават другите, а после сами почват да им вярват и да градят някакви неща върху измислици!  hahaha Смешно е, глупостта винаги е смешна!  hahaha
Предполагам, че сте прави, и все някой щеше да опровергае клюката, ако не е истина, но ми се иска официално потвърждение. Друго си е.  Peace

А и СЦ на Цвети  Hug от вчера днес го прочетох като даден от сигурен източник!  hahaha hahaha hahaha
Оставиха ме без думи... hahaha hahaha hahahaОтдавна не бях се забавлявала така!  hahaha hahaha hahaha

Можем и селянка...

И хипи...

И модерна разкрепостена дама...

И дори... куче-касичка... Laughing Wink Sunglasses

Хайде, лека нощ!  Hug

# 477
 Запленени! Simple Smile Hug wavey

Канти, Лина, Вичи, Цвети, Надин, Злати, Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Канти,  newsm51 smile3501 за колажа и мъдрите слова на Кафка. newsm10

Вичи, Hug
Чудесен колаж. И не само този. С нетърпение очаквам тази двойка.  Grinning Hug

И още един...

Само чакаме и гадаем, но и сме с голяма надежда за една чудесна, интригуваща есен. newsm78 Peace

За Лина, Simple Smile Hug
Скрит текст:
Ждрело Вратцата

снимка: ©2016 Yavor Michev

Към тази снимка текстът беше...

Една дума за тази гледка. Thinking

Замъкът на Спящата красавица? Simple Smile newsm78

Спокойна нощ! Hug

# 478
Рали  Hug прекрасни снимки!  Hug
Не знаех, че Вратцата изглежда така от горе!  Shocked Аз съм я ходила пеша  и беше прекрасно... Heart Eyes

Аз се върнах да сложа последните предложения на феновете, с които обсипват СЦ. Цвети  Hug трябва да ги знае, и да пригоди новия СЦ съобразно предложенията!  Crossing Arms tooth tooth tooth

Deniz Celiloğlu

Nihat Altınkaya

Canan Ergüder

Последното предложение е моята любимка Бестемсуто... ooooh! ooooh! ooooh!
Цвети  Hug, мисли СЦ така, че Бестемсу да е сестра на Туба, а Нихат да ги отвлече, Джанан да ги отрови, а тоя Дениз не го знам, може Злати  Hug да каже къде е добър, че да го нрави същото и тук... ooooh! ooooh! ooooh!
Мисля, че феновете се подиграват на СЦ  с тези предложения и с това, какво трябва да играят... Емотиконките са за смях. А който им вярва, си е за негова сметка... Mr. Green

Вече лека нощ наистина!  Hug

# 479
Лина, 
Не им е лесно на артисти и сценаристи с тия фенове, но все пак мисля ще ни изненадат приятно.
Simple Smile byesmile3524

Да ви посрещна с... Grinning Hug

Добро утро! Simple Smile Hug

За настроение... https://www.youtube.com/watch?v=Yw_wOLjejh0

И в тон с темата...

Общи условия

Активация на акаунт