Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 450

Ау, нашия партньор от какво консервативно семейство е само!  ooooh!
Я вижте булката! Само дето бурка не е наденала...  Confused
Направо ми падна в очите... Confused

Цвети  Hug мерси за инфото, ще го разгледам.  Peace
Как мислиш, Туба още почива, предполагам?  newsm78

Злати  Hug как ти се виждат - харесаха ли ти актрисите?  newsm78

# 451
  • Русе
Линка, снимката от Париж може и да не е нова, просто сега да е пусната, а може и все пак Туба да почива още. Това, че снимките на филма са започнали не означава и че тя също работи, нали ролята и ще е малка. Помним, като снимаха СВ Онур доста по-рано замина и снимаше, докато тя с малката и роля и там беше с децата на почивка, та...

Злати  Hug и аз си помислих за общата работа  на Туба с Нихан в ''Попитай сърцето'' и понеже не бях сигурна тръгнах да разглеждам тук там  Simple Smile

# 452
Цитат
Злати  Hug как ти се виждат - харесаха ли ти актрисите?  newsm78
Линка Hug,Гьокче Янардаа по не ми харесва-и в трите сериала! PeaceДокато Нихан Бюйюкаач-във ВВ ми хареса,в ''Кралицата на нощта'' и беше по-малка ролята,но пак се справи! Peace(Мое мнение разбира се) Peace
Цитат
Я вижте булката!
На снимката с Енгин,булката по забрадена и от дъщерята на президента Ердоган,нали на скоро правиха сватба! Peace

ПП Цвети Hug,открила си снимки с Нихан и Туба! newsm10

# 453
Коя беше тази актриса в "Питай сърцето си", приятелката ли?  Shocked newsm78
Леле, трябва пак да го изгледам, забравила съм го, а и актьорите... Sick

Много хубав колаж, добре направен!  Peace

В туитър не им прави впечатление облеклото на булката, сигурно е нормално... Но за мен беше разочарование... Sick

И нашето Хасретче  Heart Eyes

Нови колажи (или поне аз не съм ги виждала). Ако няма дизи, колко народ ще бъде разочарован... Joy Joy Joy

# 454

http://www.aksam.com.tr/life/daha-yeni-sete-ciktilar/haber-531758

Гледам, че датата е днешна Rolling Eyes Пишат си за "Още", но не забравят да споменат и Къванч  Wink Ако не беше вярна тази комбинация Туба и Киво, все на някой нямаше да му издържат нервите и щеше да я опровергае Thinking Мисля си, де... Mr. Green

Линка, ще ме прощаваш...ама знаеш, че не си падам по колажите Wink И на този десетина недомислици му намерих Mr. Green Едно палтенце на Туба да бяха метнали, а то гола- голеничка я оставили в този мразовит фон Grinning Ама пък секси са я докарали, за 50 нюанса кафяво става Sunglasses И камшиче си има Joy Joy

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 14:41 от nadine1111

# 455
А, хубав е колажът, Надин  Hug, нищо, че е недообмислен... Колаж просто.  Peace
А нищо не казваш за селфито на Туба пред статуята на Роден "Мислителят" - с многобройните отражения, пречупвания и т.н. във витрината на скулптурата.  Майсторско селфи!  Peace

Сигурно и тя се е възхитила на интересната снимка, и затова я публикува. Семейства Сайлак и Бююкюстюн обичат такива снимки.  Laughing
Очаквах, че нея ще коментираш... Confused

# 456
Здравейте Hug
Линка HugЦвети HugЗлати HugНадин Hug
Благодаря ви момичета за всичко споделено.

bg bgБраво на нашите  момичета,взеха злато на ленти.Браво.
Надин HugЧестито,преминали сте успешно класацията,дано Бебо свикне с новата обстановка и най вече за бъде здрав и да го подминават всички болести.
Злати HugТи си голяма енциклопедия,Браво на теб. newsm10
Цвети  HugБлуса го усетих ,без да съм гледала нищо само от едно клипче.Може би ще се опитам да го гледам този сериал,все пак имам мишка, Joy Joy Joy има лесно.Ако обичаш дай ми линк.Човек трябва да опита.
Линка  Hug Много хубав колаж  на ТУБА до "МИСЛИТЕЛЯТ"добре изпипан колаж.
Не приемайте нищо лично. .Линка newsm10
Цитат
Когато приемате нещата лично, вие се чувствате засегнати и реакцията ви е да защитите убежденията си и да създавате конфликти. Правите от мухата слон, защото изпитвате необходимост да бъдете прави, а всички други да грешат. Опитвате се да докажете правотата си и като изразявате пред тях собствените си мнения. Чувствата и постъпките ви също са проекция на собствения ви индивидуален сън, отражение на собствените ви споразумения.

Много интересна статия.Цялата статия можете да прочетете https://vidislava.com/2015/07/08/%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8 … 87%D0%BD%D0%BE-2/

Цитат
Мисля, че е много актуална за повечето хора във форума  Mr. Green
newsm10
Момичета ,благодаря ви и за набора от актриси ,които може би ще участват.

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 17:37 от vdleri Вичона

# 457
Цитат
Злати  Hug Ти си голяма енциклопедия,Браво на теб. newsm10
Вичи Hug,тук в темата всеки е енциклопедия по нещо! Wink Паснахме си отвсякъде! Joy
Браво на нашите момичета! bg

Рускините пишат,че и Гюлджан Арслан,ще участва в ЧБ! PeaceНея съм я гледала във ''Въпреки всичко'',''Обикнах едно дете''-с Бюлент Инал, и един сезон в ''Опасни улици''!Сега играеше в ВВ-Кьосем,но може да е приключила с него! Peace
https://new.vk.com/clubtuba507

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 17:56 от Zlatina3

# 458
Здравейте Запаленени дружки

Първо да предам поздравите и от възпрепятствания да пише наш лебед. Когато й се удаде възможност веднага ще се обади Peace

И в днешния горещ неделен ден допълнително сте нагряли темата с информация  за актриси, които може би ще се включат в ( евентуалния) бъдещ проект на Туба наесен Цвети, Злати  Hug Hug
Има и красиви колажи, както и много интересни материали за Не приемайте нищо лично и за  родените през м.юли - Линка thumbsup /И вчера беше сложила много интересен материал за Allah, който си го запазих, защото значението на някои от думите е твърде различно от това, което си мислех, че означава  :2yes2 /
Надин Hug честито на бебо за яслата (въпреки че той самия надали ще е много щастлив от това). Да му върви и занапред така късметлийски в живота Peace Много актуално питие си предложила. Иззглежда, че наесен и през зимата ще сме основно на  Black & White  Whistling

Вичи Hug и мен ме впечатлиаха клипчетата предложени ни от Цвети  Hug  Личи си, че има химия между  ГГ. Но и аз като Линка Peace нямам време и търпение да изгледам закотвена пред лапито цялото дизи. А когато пускам мишката в действие се  притеснявам, че мога да изпусна нещо съществено   Joy

Браво на момичетатат ни  bg

Да сложа по още един повод  bg
Български студенти от Алма Матер спечелиха финал по медиация срещу САЩ
Скрит текст:
Българските студенти по право Ивайло Икономов и Георги Еленков спечелиха състезание по медиация и преговори на Виенския център по международен търговски арбитраж (VIAC), съобщават от mladite.info.
Първото място на младите българи, студенти на Софийския университет "Св. Климент Охридски", било отвоювано след победи над отбори от Бразилия, Индия, Русия и Полша, а на финала нашите момчета се наложиха над американския отбор на SUNY Buffalo University.
Под ръководство на адвокат Дима Александрова, Икономов  (IV. курс – "Право") и Еленков  (II. Курс – „Право”), успяха да преминат всички кръгове на състезанието, за да достигнат финал на състезанието и да извоюват голямата победа сред овациите на повече от 120 професионални медиатори, юристи, треньори и др.
Оспорваният мач с американския отбор бил спечелен с добра стратегия и ловки преговорни техники,заявява адвокат Александрова.
Успехът е първи по рода си за България в областта на извънсъдебното решаване на спорове, съобщават още от информационния портал mladite.info.
Адвокат Александрова коментира: "Това е голяма крачка за развитието на извънсъдебното решаване на спорове в България".
Нашенците побеждават отбори с дългогодишен опит и традиция в областта на преговорите.
Медиацията е способ за доброволно разрешаване на спорове, при който страните се подпомагат от трето, неутрално и безпристрастно лице - медиатор, за постигане на взаимно приемливо споразумение. Медиацията е един от способите за извънсъдебно разрешаване на спорове наред с арбитраж.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/bylgarski-studenti-pyrvi … iha-sasht-6056082

Понеже днес Европа е Футбол  Flutter да ви предложа и малко футболни усмивки. Надин,Злати, Саби Laughing  Wink Надявам се довечера да не видим нещо такова  Mr. Green
Скрит текст:

Приятна вечер!

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 19:03 от kanti

# 459
Канти, Европа днес беше и финала при мъжете на Уимбълдън. Току що завърши, и няма да има радост за Сабинката Sad Все още англичанин, Анди Мъри го спечели. Но пък Надин прекара повече от три часа с Уилям, Кейт и още десетки знаменитости по трибуните, нека ви!  Joy Joy
Сабинкова от яд може да прекопае още веднъж градината, поне мача да и е от полза Wink

Сега след тениса, ми се полага кратка почивка, и после точно като Хасретчето с един куп пакети около мен, ще стискам палци за Франция  Sunglasses

Имам питане, къде са играли заедно Киво и Фахрие?

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 19:37 от nadine1111

# 460
Надин Hug вярно много емоции днес ти са се насъбрали. И аз съм за Франция довечера Peace

Къванч и Фахрие играят заедно  в КСШ /последните епизоди/ Peace

Една емотиконка за евентуалния нов проект  Flutter Нали героинята на Туба щяла да бъде чиста като ангелче, а героя на Къванч от злодей може да се превърне в ангел Wink

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 20:03 от kanti

# 461
  • Русе
Надин, телепатично и аз съм на Хасрет  Simple Smile

... и  hahaha в действие  Joy Joy Joy

https://twitter.com/MdhAydn/status/751500653877428224

А колкото до Киво и Фахрие - играха в Курт Сеит и Шура, май така решиха да борят рейтинга, а аз точно тези серии не гледах ( загубих интереса  ooooh!)

Канти  Hug мерси за поздрава от липсващият ни лебед, дано скоро се завърне при нас, заредена нова и по-добра енергия.  Peace
А колкото до сериала за който споменах днес, той не е толкова дълъг, ако изчислим математически  Wink в минути - той ще дойде на около половината дължина на КПА ( 190 серии по 20 минути), пък и с такова действие, кое да прескочиш с мишката  Wink

Вичи понеже молиш -  Simple Smile http://turkcinema.tv/indian-serials/cveta-strasti---russkaya-ozv … tml#rewind=e126,0
Ако имаш допълнителни въпроси  Wink - може и на лични да ми пишеш, да не подразним някой тук.  Peace

А сега да добавя и една Зарифе, която не ми е толкова позната.

И да не забравя и от мен нещо спортно - нашите момичета спечелиха отново ЗЛАТО  newsm44
Този път на ленти - БРАВО!  bouquet

https://utroruse.com/article/717147/

П.П. Е, докато пиша и малко се дублираме с другата  Wink телепатка  Joy Joy Joy, но няма да трия нищо.  Peace

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 20:11 от Cveti67

# 462

Още една снимка от първата клапа на "Още" .Ясно си личи датата -9 юли.

# 463

En México y Argentina, en toda América Latina, también amamos aTuba, ¿verdad,

В Латинска Америка също обичат Туба и не се притесняват да се показват. Различни сме.  Laughing

След края на празниците чакаме вече твърдо потвърждение за участието на Туба в ЧБ.
Утре може да имаме вече официално изявление. Дано.  Peace

Разбира се, Елмер винаги ще живеят в моето сърце, но чакам с нетърпение новото дизи, новата двойка, новата история...
Надявам се,  скоро и други лебеди да се присъединят към нашата компания. Всъщност, не се съмнявам.  Peace
Лека нощ!  Hug

# 464
Какъв финал! LaughingВъпреки контузията на Роналдо,Португалия е Европейски шампион! Peace

Лека нощ! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт