Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Дами  Hug вижте какво открих във ФБ.  Sunglasses

Изтървах го за едната бройка!  #Cussing out

Злати  Hug Диди  Hug вие сте на ход! Да ни вземете  автографи! Laughing
Цвети  Hug без съмнение си откраднала идеята от някой индийски сериал... ooooh!
Ако стане така, ще ни разкажеш и по-нататък, може нашите СЦ и те да са си откраднали нещо, то идеи вече няма!  Wink

# 436
Ето ме отново. Да видя дали не съм изпуснала нещо  Wink
Ами - Да  newsm53
Дами  Hug вижте какво открих във ФБ.  Sunglasses

Изтървах го за едната бройка!  #Cussing out

Злати  Hug Диди  Hug вие сте на ход! Да ни вземете  автографи! Laughing
Цвети  Hug без съмнение си откраднала идеята от някой индийски сериал... ooooh!
Ако стане така, ще ни разкажеш и по-нататък, може нашите СЦ и те да са си откраднали нещо, то идеи вече няма!  Wink

Линка  Hug Значи  Джансел ще идва у нас. Да беше си удължила престоя с още 2-3 седмици Flutter Сега ще разчитаме на бургазлийките наши да отидат на фестивала. А и ако вземат автографи - ще е супер thumbsup

Цвети  Flutter викам направо да им пратиш сценария на 2-те каки, че  да не се мъчат да съшиват историята с бели конци.
Иначе и на мен не ми се ще да гледам Туба в затвора отново.  Peace

Мръднах малко на въздух, а  Wink тук сте се разприказвали  Simple Smile

Линка, аз също мислих по въпроса - защо му е на сериен убиец да убива едно мило и добро момиче  newsm78
За отмъщение... -  Naughty веднага го отхвърлих, защото... такива се правят в повечето случаи за повече хора ( цяло семейство например  Thinking) или пък с отвличане на някой, както беше и в КПА.
Помислих си, че по-различно би било, ако Туба е в ролята на свидетел на някакво престъпление и като добър и честен човек е решена да помогне в уличаване на престъпниците  Simple Smile Та... нашият герой получава заповед да я отстрани, ама... по някакви причини нещата се объркват и той става неин защитник  Peace

Ето такава история спретнах, а Надин ще усети кой сериал ми повлия в идеята  Simple Smile

И с две думи - след Мелек няма да ми е интересно нашето момиче от добро да се окаже и не съвсем такова.  Peace

Ама... каквото и да ни спретнат СЦ - все си мисля, че ще ми хареса, остава да видя и колко точно.  Peace

А тази снимка виждали ли сме я? Къде е колекционерката ни да ме светне?  newsm78

Леко продължение на историята  Laughing

Ако  историята е за семейно отмъщение, може евентуално да й променят личността (нещо от сорта на програмите за защита на свидетели) и да я обучат на друго държане, т.е от мила и хрисима млада жена /ако е такава идеята за образа/ да стане хладнокръвна и опасна  Whistling Ама надали Heart Eyes
Не съм колекционерката, но тази снимка излезе миналата година, която съм запаметила Peace

Сложената от теб  е  обърната : yes

# 437
  • Русе
А такааа  #Crazy какво виждат очите ми - къде сте фенки Джанселови  Simple Smile, няма ли да има среща? Божее,  Simple Smile човекът идва на крака  ooooh!, на мен обаче ми е твърде далеч и невъзможно за организиране на пътуване, та... ще чакам инфо от успелите да го видят на живо.  Peace

Линка  Wink позна за индийския сериал, ама и подсказките досега са виновни, като казват страстна любов и... ние от нашата група  hahaha луднали по 1, 2 такива сериали какво да мислим  ooooh! Аз забих в ''Цветовете на страстта'' ( не знам има ли друг такъв сериал - без целувки и разни открито горещи сцени, толкова убедително да покаже страстна любов между героите, а пък мустакатият стрелец там и брадаткото в ЧБ пак ми се виждат близки, остава и да е такъв силен защитник на любимата жена  Crazy и ще съм доволна  Blush)

А който иска да види за какво говоря  Wink малко откъси, събрани в клип от 24.06. и гледан вече 36 435 пъти  #Crazy ( и това, ако не е въздействие  Wink, ще добавя - сериалът е пуснат за първи по арабски канал MBS през декември 2015 и сега рекламират трето излъчване, поради огромния интерес )

https://www.youtube.com/watch?v=Cwp3JchxChE

Е, изказах си мисълта, пък... каквото стане - ще чакаме и ще видим.  Peace

А сега и един два рисувани портрета да добавя  Wink за нечия колекция, ако липсват там де.  Peace

Канти  Hug вярно бе, така снимката изглежда различно  Laughing
А колкото до изпращането на сценарий на каките  Wink може и да няма нужда, защото... точно този сериал може и да са го гледали лично и техен език ( наскоро свърши по техния КАНАЛ 7 и имаше много висок рейтинг за следобеден сериал  Wink).

# 438
Привет от Бургас Hug Нищо не обещавам,но ще опитам да взема автографи от Джансел PeaceАко изобщо дойде,защото силно ме съмнява Wink

# 439
Добро утро, момичета!  Hug

Докато другите почиват и се разкарват по плажове и яхти, нашите хора работят. Уж една година Туба почива, пък не спря, за радост на феновете си!  ooooh!

http://www.gazetemag.com/tuba-buyukustun-esi-onur-saylakin-sinem … -icin-sete-cikti/

Привет от Бургас Hug Нищо не обещавам,но ще опитам да взема автографи от Джансел PeaceАко изобщо дойде,защото силно ме съмнява Wink

Дидка  Hug ти си слънце!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знам, че ДЕ не ти е любимия актьор, но пък толкова удобно ти идва на крак!  Laughing
Вземи френскоговорящата девойка, дето я имаш в къщи и Шеди  Hug, тя харесва ДЕ от "Спомни си любима" , а също Ети  Hug и Злати  Hug, те харесват ПС, а може и Аша - не зная дали е гледала ПС, и хем ще гледате филма, и ще ни разкажете за него, хем детето ще упражнява езика, да видим тези френски гимназии стават ли за разговорен език, хем ще вземеш някое автографче. Ако не стане, не се притеснявай, ще минен и без автографи.  Peace
Признавам си, че ако Туба идваше, щях да се върна дори за един ден, но за нито един от партньорите няма да се дигна от другия край на България. Mr. Green
Това с автографа беше шега. Ако стане - стане, ако не - здраве!  Peace

Приятен ден на всички!  Hug

# 440
Здравейте Hug
Линка HugЦвети HugКанти HugБлагодаря ви момичета .
Диди HugНавестявай ни по често

Най-хубавото нещо е да видиш сутрин човек, който се усмихва...
Така, че днес имайте много поводи за усмивки и радост!

Линка Hug  се появи и улови новината  newsm10
Дано бургаските момичета,успеят да вземат автографи,стига Джансел Елчин 
  да присъства на този фестивал.
Във Варна имаше такъв фестивал,нямаше  интересни личности,не разрешаваха да има някакъв контакт с артистите,не беше добре организирано.
Цвети :hug Благодаря ти за сценария,но щом ще има мафиоти,ще има стрелба,като има стрелба ,ще има ранени,значи и болници. СЦ,да заобикалят обичайните клишета,болници,затвор,погребения и да направят нещо различно.
Не съм се заглеждала по индийските сериали,но клипчето,което Цветини предостави,действително е много въздействащо.Благодаря.

Линка Hug

«Днес – това е само един от дните, които трябва да изживеем. Но какво ще се случи в бъдещите дни, това ще зависи само от това, което направим днес.»
Ърнест Хемингуей

# 441

Цитат
Сегодня в прессе
Туба Бюйюкюстюн появилась на съемках первого полнометражного фильма мужа Онура Сайлака "Ещё"

Актриса вместо того чтобы отдыхать летом, актриса обливается потом под солнцем на съемочной площадке. Этим летом для Тубы Бюйюкюстюн нет отдыха!
После финала сериала КПА в прошлом сезоне красивая актриса долго отдыхала, и вот теперь начала работать на съемках первого полнометражного фильма мужа Онура Сайлака "Ещё". Накануне стартовали съемки фильма с Ахметом Мюмтазом Тайланом, Селимом Байрактаром и Селин Озтюрк в главных ролях!
В летние месяцы красивая актриса, в отличие от других своих коллег, не будет отдыхать, очень много своего времени она проведет на съемочной площадке. Планирующая работать в течение лета Бюйюкюстюн, как только закончит сниматься в фильме "Ещё", не снижая темпа, вступит в плотный график нового сериала.
Красивица-актриса готовится выйти перед камерой вместе с Кыванчем Татлытугом в новом сезоне, так что ещё только предстоит уставать в новом сезоне, снимаясь в сериале.

https://vk.com/eatb_haber

# 442
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нека и днес да ни е хубав и интересен денят  Peace

Линка  Hug започваш от рано с интересните неща  Simple Smile, нямам търпение да почнат новините, а и самият сериал ЧБ - надявам се да се получи наистина силен проект.  Peace

Вичи  Hug радвам се, че те е впечатлило клипчето от снощи ( този сериал е пълен с впечатляващи моменти - екшън, омраза, страст и толкова силна любов, а такава мъжка фигура за главния образ не съм срещала в никой друг сериал - от един озлобен мъжкар, преминаващ през защитник и да се превърне в силно обичащ и нежен, изобщо това не е типичен безкраен индийски сериал - има само 190 серии по 20 мин.) Може и да прекалявам, ама ще сложа още един клип, пък...  Wink не е задължително всички да го видят де - не всеки усеща блуса в него, обаче ние няколко дружки сме...  Crazy, въпреки че трудно го започнахме заради този  hahaha ''мустак''  Joy Joy Joy, но сега кой ти го забелязва- повтаряме и гледаме клипове.  Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=KIge1LBv71E

И накрая да сложа нещо старо, ама... много ми харесва Туба в тази фотосесия, толкова е нежна и красива на тези снимки.

# 443

Привет, народе! Hug Слагам една черна бутилка с бял етикет в темата, защото съм с повод да почерпя Wink Бебо мина първото си класиране в живота, и от утре ще посещава ясли / така е като дъщеря ми се прави на Туба и не иска почивка Joy Joy/

Цвети, макар и да танцувах с мишката, блуса в "Цветовете " го усетих. Благодатен образ за мъж, пожелавам такъв за Къванч ! Иначе по външност и тен, Рудра и Киво могат да илюстрират плакат за "Черно и бяло" без грим  Joy Joy

Хубав ден на всички! Peace

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 10:17 от nadine1111

# 444

Ами щом са разбрали, че това се харесва, нашите СЦ като нищо ще си вземат идеята и ще я развият различно, разбира се. Wink
Иначе, да, и от клипчета се усеща блуса, ама не мога да гледам замръзванията и погледите по 10 мин., нервя се!  Laughing

Отгласът от РД на Туба в пресата и сайтовете.

Цитат
This coming Friday July 15th
we gather to remember
last day of KPA
in Turkey & The World
Готвят се за акция в туитър на 15 юли, една година след излъчването на последния епизод на КРА

Други пък още се забавляват с колажи и клипове от "Аси"

И нещо интересно, което открих

Скрит текст:
Не приемайте нищо лично!

Когато приемате нещата лично, вие се чувствате засегнати и реакцията ви е да защитите убежденията си и да създавате конфликти. Правите от мухата слон, защото изпитвате необходимост да бъдете прави, а всички други да грешат. Опитвате се да докажете правотата си и като изразявате пред тях собствените си мнения. Чувствата и постъпките ви също са проекция на собствения ви индивидуален сън, отражение на собствените ви споразумения. Вашите изказвания, дела и мнения са в съгласие със сключените от вас споразумения — и тези мнения нямат нищо общо с мен.
Аз не се интересувам от вашата преценка за моята личност и мнението ви не ме засяга. Не го приемам лично, когато хората казват: „Мигел, ти си най-добрият“, не го приемам лично. Когато ми казват: „Мигел, ти си най-лошият“. Знам, че когато сте щастливи, ще ми кажете: „Мигел, ти си ангел!“ Но когато сте ми ядосани, ще кажете: „О, Мигел, ти си истински дявол! Отвратителен си. Как можеш да говориш такива неща?“ И в двата случая не ме засяга, защото знам какво представлявам. Не ми е необходимо да бъда приет. Не ми е необходимо някой да ми каже: „Мигел, чудесно се справяш“ или „Как смееш да го правиш!“
Можете дори да ми кажете: „Мигел, думите ти ме нараняват“. Но не казаното ви наранява; истината е, че вие имате рани, които моите думи са докоснали. Вие сами се наранявате. И няма начин да го приема лично. Не защото не вярвам във вас или ви нямам доверие, а защото знам, че виждате света по друг начин, по свой начин. В ума си създавате цялостна картина или филм, в който вие сте режисьор, продуцент и главен герой. Всички други изпълняват поддържащи роли. Това си е вашият филм...

Цялата статия можете да прочетете https://vidislava.com/2015/07/08/%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8 … 87%D0%BD%D0%BE-2/

Мисля, че е много актуална за повечето хора във форума  Mr. Green

Нашето момиче е родено през юли. Родените през юли са специални. Точно както ги описват си представям и Туба!  Simple Smile

http://www.dunavmost.bg/Fun/News/55009-rodenite-prez-yuli-sa-spetsialni

# 445
  • Русе

Надин  Peace дано наистина видим такъв Киво, а за плаката Черно и бяло - право в десятката си.  Simple Smile

Линка  Wink като казвам, че не е типичен този сериал - не лъжа, в него няма време за такива 10-минутни гледания, а и да си виждала някъде серия само с двамата влюбени?  Wink

https://vk.com/topic-94875102_33178382?offset=120&z=video307 … fbac98ce4f7684f53

А пък за интересните неща в спойлери  bouquet

Сега и да посвърша малко работа, пък после пак на раздумка  Simple Smile

# 446
Здравейте обедно!  Hug Hug HugHug

Който ходи на плаж се явява по това време! Laughing

Цитат
Злати  Hug Диди  Hug вие сте на ход! Да ни вземете  автографи! Laughing
Линка Hug,ще опитам! LaughingЗависи дали ще разрешат! PeaceСкоро пак ще съм баба на повикване!Да видим дали ще гледам внучката в Бургас или при тях! Laughing

Линка HugВичи HugЦвети Hugблагодаря ви за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet

Надин Hug,благодаря за почерпката и дано внука лесно свикне с яслите! Peace

Дано скоро видим снимки от ''Още''! Peace

Започнах да гледам два от летните сериали-Висше общество и №309! Laughing

Приятна неделя,момичета! Hug Hug Hug

# 447
Туба е сложила в ИГ си, с таг Париж  newsm78

Нещо старо ли е, или е там, докато Онур снима?  newsm78 Може още да почива, и да се присъедини по-късно към снимките. Беше казала, че ще снима август.  newsm78

https://www.instagram.com/p/BHrUGa7huzS/?taken-by=tubabustun.official

Нови туити от дамата, която настояваше, че Туба е подписала. Ама вече се чудя, дали не е просто нейно желание...
Иначе на стара сн на КТ каза, че си пускал брада(коса), та може и много да не знае, а само да й се иска.  Peace

https://twitter.com/07_fnda/status/752070977404690432
https://twitter.com/07_fnda/status/752065767433236480

Според гуги се чуди, дали актрисите Gökçe Yanardağ и Nihan Büyükağaç няма да играят в дизито на Туба и КТ. Не ги знам, първата е играла е в ЛиН, ама аз нали изтраях само първите 9 епизода, не си я спомням

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%8C%D0%BE%D0%BA%D1%87%D0% … D0%B4%D0%B0%D0%B0
http://www.diziler.com/kisi/gokce-yanardag
http://www.imdb.com/name/nm1699639/

https://tr.wikipedia.org/wiki/Nihan_B%C3%BCy%C3%BCka%C4%9Fa%C3%A7

Много вече не вярвам, ще видим... newsm78

Използвам поста, че става въпрос за новото дизи, като се надявам Фенката на Куин  Hug да прочете.
Разбрах, че гледаш "20 минути". Само да те предупредя, че той е тип сериал като "Сон", т.е. за да го разбереш, трябва да го изгледаш докрай. Глупаво е да гледаш 20 епизода, а последните 5, където се разплита всичко и се обясняват причините, действията и последствията, да ги пропуснеш. Всъщност, ако на някой му писне средата, може да изгледа тях, и да разбере същността. Но пък така губи красиво, пестеливо и перфектно разказаната история, страхотната игра на актьорите, причините за техните действия в края. 
В този сериал нямаше режисьорски пропуски (показване на различни обувки например и т.н., прекъсване на сцена и т.н.) Али Билгин е изключителен режисьор - перфектно изградена шапка, перфектни места на снимките, монтажа, всичко, което зависи от режисьора беше отлично направено.  Peace
Темпото, същността на сцените, диалозите, продължителността на сцените не е в неговото поле - там главни са сценаристките и продуцента.  Peace
Ако той е режисьор, не се съмнявам, че филмът монтажно и по отношение дори на дреболии, ще бъде изпипан!  Peace

ЛК или КТ?  Mr. Green
Май с КТ повече си отива... Не вярвам, че го написах... Joy Joy Joy

# 448
  • Русе
Цитат

Линка, като отворих инстаграма, за да видя по-добре снимката и като видях няколко други насоки, разбрах, че е снимана в Музей Роден  Simple Smile и понеже френската ни специалистка липсва в последно време - аз потърсих инфо.  Peace

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%B9_%D0 … D0%B4%D0%B5%D0%BD

... и това

https://www.instagram.com/explore/tags/museerodin/

Другото, което проучих набързо е Nihan büyükağaç - нали съм любопитка,( първата цитирана актриса знам коя е игра и в ''Съла''), а тази трябваше да я видя, та... Оказа се, че и нея съм виждала в малкото серии на ВВ, които съм гледала - там имаше роля. Намерих и неин инстаграм профил - тя също има дете, момиченце близко по възраст на нашите принцеси  Wink, така че ако тази актриса влезе в ЧБ може и да видим някоя детска сбирка  Simple Smile

https://www.instagram.com/nbuyukagac/?hl=tr

# 449
Линка Hug Цвети Hug,да допълня инфото тъй като гледам повече сериали! Joy

Гьокче Янардаа(Gökçe Yanardağ),освен в ''ЛиН'',''Съла''съм гледала и ''В очакване на слънцето''(с Керем Бюрсин и Ханде Доандемир)! Peace

Нихан Бюйюкаач(Nihan Büyükağaç)-във ВВ -4-ри сезона,наскоро я гледах в ''Кралицата на нощта''.Играла е с Туба в игр.филм '' Yüreğine Sor''! Peace

Общи условия

Активация на акаунт