Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Първата част на превода на статията за Онур.

Цитат
Жалобный напев волынки, моток шерстяных ниток на руках у глядящей вдаль матери, боль во взглядах, сидит мужчина в печали. Ах, Юсуф Арти, ах!
Первый раз я смотрела его Озджана Альпера до комка в горле в "Осени". С одной стороны - красота Чёрного моря, а с другой - печальная история Юсуфа. Бушующие волны, крутые склоны, и ещё более сложная жизнь. Человек с переполненными болью глазами, не может найти себе место в доме, Юсуф.
Онур Сайлак... Мужчина эпических взглядов. От Юсуфа до Текина я наблюдала за ним с восхищением, вздыхая время от времени. Безумно веря персонажам, на этом пути, думаю, он ни на мгновенье даже не споткнулся, а про силу актерской игры что не скажу, все останется неполным.
Юсуф в "Осени", Зия в "Аси", Левент в "Разбивающей сердца", Текин во "Вспомни, Генюль", Арам в "Воспоминаниях ветра" и многие другие.
Ариф Онур Сайлак родился в 1977 году в Анкаре. Учился на физтехе, его жизнь изменилась с присоединением к театральному клубу в университете. Потому дальнейшее образование он продолжил в Bilkent Üniversite на театральном отделении.
(Продолжение следует)
https://vk.com/eatb_haber

Тук ще сложа и другите части, когато (ако) ги преведат. Peace

# 541
Първата част на превода на статията за Онур.

Цитат
Жалобный напев волынки, моток шерстяных ниток на руках у глядящей вдаль матери, боль во взглядах, сидит мужчина в печали. Ах, Юсуф Арти, ах!
Первый раз я смотрела его Озджана Альпера до комка в горле в "Осени". С одной стороны - красота Чёрного моря, а с другой - печальная история Юсуфа. Бушующие волны, крутые склоны, и ещё более сложная жизнь. Человек с переполненными болью глазами, не может найти себе место в доме, Юсуф.
Онур Сайлак... Мужчина эпических взглядов. От Юсуфа до Текина я наблюдала за ним с восхищением, вздыхая время от времени. Безумно веря персонажам, на этом пути, думаю, он ни на мгновенье даже не споткнулся, а про силу актерской игры что не скажу, все останется неполным.
Юсуф в "Осени", Зия в "Аси", Левент в "Разбивающей сердца", Текин во "Вспомни, Генюль", Арам в "Воспоминаниях ветра" и многие другие.
Ариф Онур Сайлак родился в 1977 году в Анкаре. Учился на физтехе, его жизнь изменилась с присоединением к театральному клубу в университете. Потому дальнейшее образование он продолжил в Bilkent Üniversite на театральном отделении.
(Продолжение следует)

Тук ще сложа и другите части, когато (ако) ги преведат. Peace

Линка Hug,благодаря за руския превод на статията за Онур! bouquet

Марги Hug,забравих да ти честитя победата на Лудогорец,гледах мача Laughing! bg

Саби Hug Вичи HugКанти Hug

# 542

Нощес Туба е публикувала тези скици в ИГ си.

https://www.instagram.com/p/BH0b-aED3uX/?taken-by=tubabustun.official

В коментарите я питат дали това са момичетата, но отговор няма, разбира се... Wink

Сабинка  Hug супер снимка си намерила!  bouquet Лайкнах те!  Simple Smile

Като обърнеш снимката се вижда семейство Съйлакови, рисувано от мама... Grinning

Цитат
Газета "Летящая птица":
Красивая актриса Туба Бюйюкюстюн нарисовала дочь, рисунок вызвал большой интерес в социальных сетях.
Не так давно ее муж Онур Сайлак выложил фото дочерей в социальных сетях, чем привлек всеобщее внимание. Со стороны поклонников был огромный интерес. А теперь и Туба Бюйюкюстюн нарисовала дочь и поделилась рисунком в социальных сетях. Этот рисунок Бюйюкюстюн привлек внимание. Вот он.

Понеже одеве бързах и не можах да отразя днешните нови снимки-рисунки/скици на Туба от Истаанграма. Линка  bouquet наистина както е врътната снимката се виждат фигурите на семейство
С интерес прочетох превода на рускините на статията за Онур. Вижданията на авторката за Онур като актьор се припокриват до голяма степен /да не кажа напълно/ и с моите  yes Очаквам с нетърпение и останалите части Peace

Скрит текст:
На студентката - късмет. Да е улучила да учи това, та после да й доставя удоволствие работата Peace А че ще е весел студентският живот, нямам съмнения. Party
Хубав ден! Hug После, ако ми остане време,
може да изложа размисли и страсти по "Романтични сериали". Laughing

Сабинка bouquet и от мен браво за двете снимки на Онур с колеги преди и сега

Злати Hug

До по-късно Heart Eyes

# 543
Целувки от Бургас,морето и неговите трудови хора Laughing
Канти,заповядай,стига стоя в кабинета в тая горещина Hug Време е да ми върнеш посещението на местна почва Heart Eyes
Онурката си го харесвам много отдавна-още от Аси. Много добър актьор и според това,което виждам,грижовен татко и подкрепящ съпруг Peace
Това сме ние-дълбокомислено анализираме събитията по време на онлайн гледането на дизито Черно и бяло hahaha Всяка прилика с истински лица и събития е случайна Joy Joy Joy Joy

# 544
Цитат
Цитат
После, ако ми остане време, може да изложа размисли и страсти по "Романтични сериали".
Сабинка, заинтригуваме... Peace Hug

Предварително да те предупредя, че е напразно. Аз съм най-безинтересна тук в темата, защото съм гледала докрай най-малко турски сериали, които повечето не мога да нарека романтични. Турските имам предвид. Но пък Пленителката мога всеки път да си пусна (подчертавам - със субтитри), защото, която и серия да взема, все ще има на какво да се засмея и да разсея някои "облаци в главата". Вчера привърших качването му с парола (за да не го изтрият) в една от платформите, че има желаещи същото и към момента в чужбина. bowuu
  Първо. За харесване на определен сериал - сюжет, режисура, главна и второстепенни линии в сюжета си има значение възрастта. Например този сериал за Фериха. Ще ме извините, но не помня заглавия, но не си и поставям за цел. Blush Засичала съм го по ТВ-то. Няколко пъти си поставях за цел да изгледам поне 10-20 минути. Ами нищо не ми хареса, не ми бе интересно, протяжно с досадни битовизми и социални ограничения в нашата съседска държава - както аз си го наричам: все едно е дошла досадна съседка у дома и аз да й слушам драмите. Тук хубавото е, че е дигитално и имаш дистанционно. Даже не можех да разбера, кой какъв "мазол го боли" - диалози и мимика не ми казват нещо, с изключение на един второстепенен герой, който в момента се беше вклинил между ГГ. Но много млади хора си го харесват и за тях е върхът.
  Второ. Трябва да ми е интересна историята и по възможност - съвременна. Азиатската култура не ми е интересна, турската като на границата на два континента е смесица, но унижаването на жените не ми е по вкуса и тръгне ли такава тематика, бързо губя интерес. Изгледах "Мерхамет", защото бях чела книгата, знаех , какви са образите на жените, и бях приятно изненадана от новите сюжетни линии, които включиха. По принцип книги повече ми харесват от екранизациите им. Същото стана и със "Забранения плод", "Чучулигата" и "Каква е вината на Фатмагюл". Една-две серии и дотам.
   Трето. Трябва да ме убеди актьорът, че изпълнява това, което изисква ролята. Туба не изпълнява песните на Хасрет, но по моите критерии, тя го изиграва убедително. Изгледах (бяха само 13 серии) преди време един сериал "Ашк". Не знам на колко години е била Хазал Кая и кой й е мениджър, но да не можеш да играеш поне любителски тенис и да играеш треньор/спариг-партньор в скъп спортен комплекс за мен си е харакири за кариерата, да оставим успеха на сериала. Знам, че в Турция не е популярен спорт, но при мен остана вкусът на карикатура. Та от 13 серии ми хареса играта на актьора, който виждам по снимки, че играе лошия в "Кара севда". Сетих се в момента за една сцена от КРА, където Елиф спасява отвлечената Ипек. Това пък толкова не се връзва с образа на героинята, че няма как да не е карикатурно. Та за очаквания сериал "Черно и бяло" не съм предубедена досега към никого, освен към сценаристките. За коментираната сцена с басейна в Сапънджа. Е, направо си обвиних Керем Чатай. Скъп хотел е, ама да се бръкне в джоба! И пак сценаристките да бяха по-оригинални в романтичен уикенд на двама влюбени. Stop Затова загледах турския Ориндж каунти. Е, там е наливал пари. Money Ама и този недогледах. 10 серии останаха и изглежда така и ще си останат.
  От т.нар. летни сериали нищо не ме увлича. Ами и най-популярния да взема, половината от серията е с второстепенни герои с диалози, монолози, които не разбирам и каква е ролята в сюжета.Пълнеж вероятно. Докато в Пленителката ма'алата е толкова колоритна, че не ми се прескача. Grinning Такава съм си аз - простовата - и "нашите" си ми харесват. Grinning
  Много се разписах и все глупости. Да видя в туитъра, дали е дошла блага вест. Да сложа в социалните медии за работната ни пчеличка и художничка:

http://www.cansizkus.com/tuba-buyukustun-ve-onur-saylakin-set-heyecani-h17285.htm

И други са разгадали снимката Онур,Майа и Топрак:

http://www.sehirmagazincisi.com/Hbr-3712-Tuba-Buyukustun-ressam-mi-oldu.html

От Ранини за Онур:

http://www.ranini.tv/ozel/16998/1/onur-saylak-bakislarina-destan-yazilasi

И едно цветенце от Кобра за Гюлназ. Вие може да си го похапнете. Hug

Нови от сета на КРА:

# 545
Цитат
Жалобный напев волынки, моток шерстяных ниток на руках у глядящей вдаль матери, боль во взглядах, сидит мужчина в печали. Ах, Юсуф Орти, ах!

Даха - это проект, который ещё раз объединит Онура Сайлака и Тубу Бюйюкюстюн. Сыгравшие вместе в сериалах "Аси" и ""Разбивающая сердца", в фильме "Воспоминания ветра" они воплотили на экране мать и сына. Туба Бюйюкюстюн возникает в элегантной позе в воспоминаниях Арама. От тех болезненных воспоминаний как ожог, в тот день, когда впервые увидела их.
Между Онуром Сайлаком и Тубой Бюйюкюстюн с появлением Майи и Топрак - счастливая сладкая семья из четырех человек, где счастье никогда не уменьшается, множась в геометрической прогрессии.

Я перевела три из восьми листов статьи. Остальные нужно переводить? Могу сказать кратко, что там очень хвалебный текст.

Дотук със превода. Сори.  Twisted Evil

# 546
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И днес я няма все още очакваната новина, но...  Wink пък имаме статия за Онур, макар и с непълен превод и разгадана вече рисунка ( сутрешната на Туба). Благодаря на всички за интересната тема и днес!  bouquet

Марги  Hug надушила си точно сериала, който ме прати и мен в Индия. След него не се стърпях и проследих актрисата нататък, заразих и моите съгражданки от темата + Надин  Simple Smile, а пък истински ни впечатли следващият сериал на Саная ''Цветовете на страстта'' - с много силни история и изпълнение на ГГ и малко серии. Та... сега нашата групичка чакаме с нетърпение не само новия сериал на Туба, а ако има и такъв другата ни любимка.  Simple Smile

А като видях това в туитър си мисля, че още доста хора ще се включат в чакането на ЧБ - програма на ТВ канал, който в момента излъчва ''Север и Юг'' с Киво и КПА с Туба, та...  Wink лесно ще поемат и обединяването им навярно.  Laughing

Тези снимки виждали ли сме ги  newsm78, знам от кое време са, но... точно за тях не се сещам  newsm78

# 547
Дами  Hug за щастие имаме цял превод на статията.
Благодаря на руските приятелки  newsm51

https://vk.com/tuba_bustun

Статья об Онуре Сайлак
Перевод Анастасии Новак 😘
Онур Сайлак: Эпический писатель взглядов

Голодный голос волынки, смотрящая издали мать с мотком шерсти в руках, боль во взгляде, горестный человек. Ах Юсуф Орти, ах!
Впервые я увидел его в фильме Озджана Альпера "Осень", который оставил комок у меня в горле. С одной стороны красота Карадениз (район Черного моря в Турции), с другой стороны грустная история Юсуфа. Бушующие волны, сложные склоны, и еще более сложные жизни. Человек, который носит боль в глазах, который не спит дома - Юсуф.
Онур Сайлак - человек, который пишет саги своими взглядами. Будучи его поклонницей на пути от Юсуфа до Текина, я следила за ним, вздыхая время от времени. Выйдя в путь, на котором ты безумно веришь его персонажу, я думаю, что ты и на секунду не споткнешься. У меня чувство, словно что бы я не сказала о силе его актерской игры, будет мало. Юсуф из "Осени", Зия из "Аси", Левент из "Разбивающая сердца", Текин из "Вспомни, Генуль", Арам из "Воспоминания ветра" и многие другие...
Ариф Онур Сайлак родился в 1977 году в Анкаре.
Он сменил физический факультет университета Анкары на театральную группу. Потом продолжил в Билькентском университете на театральном факультете. Онур Сайлак принимал участие в кинематографе и в телевидении, но для меня самым особенным стал персонаж Юсуфа, по которому я и познакомилась с ним. Я не смотрела его предыдущие проекты, да и Аси я начала смотреть только после знакомства с ним.
После принятия участия в таких сериалах как: "Аси", "Дыхание", "Разбивающая сердца", "Без тебя невозможно", "Тяжелый новый римский мир", "Дерево жизни" и "Вспомни, Генуль", в этом сезоне Онур Сайлак станет гостем в наших домах с сериалом "Предатель страны". После "Аси" я всегда была его последовательницей (следила за ним), но для меня у "Вспомни, Генуль" очень особое место.
Несмотря на то, что я знала насколько его актерское мастерство сильное, "Вспомни Генуль" стал сюрпризом для меня. Я видела, как Онур Сайлак удивлял зрителей каждой своей сценой в этом сериале. Подумайте о безграничном(бездонном, бесконечном) океане. Вот Онур Сайлак такой же. У его актерского мастерства нет конца (дна, границ). Так же нет конца его сюрпризам, которые он преподносит нам на пути, в который мы вышли. Текин - хорошо прописанный персонаж, которым можно наслаждаться. Но, конечно же, таким необычайным персонаж Текина сделал Онур Сайлак. Текин - один из самых надежных персонажей, которых я видела на турецком телевидении. Он был очень правдоподобен со своими слабостями, обидами, своей любовью и злостью. Онур Сайлак преподал урок этими 13-ю сериями. Я бы хотела, чтобы спустя годы история Текина повторилась вновь. Текин остался таким незавершенным (недосказанным). Я бы не хотела уходить от него, оставляя в одиночестве. Что касается фильмов, после "Осени" мы посмотрели "Боль осени", "Выброшенный на берег моря", "Воспоминания ветра". Но "Осень" все еще мой самый любимый фильм.
Онур Сайлак заставляет быть взволнованным не только будучи в кадре, а и за кадром. Совместно с Доку Акалом он снял короткометражный фильм "Джунгли". А сейчас работает над своим первым полнометражным фильмом по роману Хакана Гюндая "Даха/Еще/". Этот фильм является для меня очень волнительной работой не только из-за актерского состава и сюжета, а по причине того, что это будет первый полнометражный фильм Онура Сайлака. Его последние изысканные и великолепные публикации так же удвоили мое волнение. Так хочу, чтоб фильм моментально был снят, чтоб побежать в кино для просмотра. У меня нет сомнений в том, что этот фильм будет "ходить" по фестивалям. Надеюсь путь фестивалей будет наполнен наградами.
Еще... Онур Сайлак и Туба Бюйюкстюн встречаются в одном проекте еще раз. Они снялись вместе в "Аси" и "Разбивающая сердца", а в "Воспоминания ветра" сыграли мать и сына. Туба Бюйюкюстюн, появляется утонченной в воспоминаниях Арама. Вспоминая о той боли воспоминаний Арама о своей матери, моя душа горит так же, как и во время моего первого просмотра. Пусть у милого семейства Онура Сайлака и Тубы Бюйюкюстюн из 4 человек вместе с Топрак и Майей не будет недостатка счастья (чтоб счастья хватало всегда), пусть его будет только больше.
А сейчас самое лучшее , что можно сделать - это с нетерпением ждать сериал "Предатель страны" и смотреть старые проекты снова и снова. Если кто-то еще не смотрел, пусть включает "Осень" и разделит с Юсуфом его печаль. Если этого не хватит, то пусть встретится с Текином из "Вспомни, Генуль".. Очень помогает (идет на пользу).
Когда я вижу, как кто-то выполняет свою работу хорошо, то это окрыляет меня, расширяет мои горизонты. А Онур Сайлак играет настолько хорошо, что я сразу же беру какую-то частичку от этого себе. Я еще больше привязываюсь к своей работе.
Если в один день я встречусь в театре с Онуром Сайлаком, которого я желаю видеть гостем и в наших домах, и в кинотеатрах, вот тогда не трогайте мое настроение! Мечтая о том, как он впишется в сцену театра, разве ваше сердце не бьется учащенно?
Онур Сайлак...Хорошо, что мое сердце наполнено любовью к твоему актерству, хорошо, что наши пути пересеклись в фильме "Осень". Желаю, чтоб ты принимал участие в хороших проектах, а нам остается лишь с наслаждением сопровождать тебя (следить за тобой).

- Мерве Йылдырым

Повечето разбираме руски без проблеми. Но ако някой има проблеми, ще преведем статията.  Peace

# 548
Здравейте Hug
Линка HugБлагодаря ти , а съща така и на момичетата направили превода newsm10 newsm10

@tubabustun.official @semaergenekon @eylemmmc @tatkvnc .. Waiting 😆🙈

# 549
Благата вест след Байрама липсва, но една фенка на Туба, която следя в туитър вече е с лицето на Къванч. Колажи - цветни, черно-бели се творят здраво. Peace

Ох, тази Гизем Rolling Eyes Превежда ми, че Къванч отрича за стрелбата... :roll:kıvanç tatlıtuğ silah atış dersi aldığı haberlerini yalanladı siyah beyaz çekimlerine kısa süre sonra başlayacağız dedi.
А, може по http://ucankus.com/tv - KIVANÇ TATLITUĞ'DAN "KAS DA BENİM, GÖBEK DE BENİM" AÇIKLAMASI!.. ŞU ANDA "İKİ KADIN ARASINDA" PROGRAMINDA! - обобщение на него или на тези кадъни, които клюкарстват по мой взгляд.

# 550
Здравей, запленено ято

Уж топло и мързеливо лято, а доста страници сте изписали с новини, преводи,  размисли, интересни четива, нови снимки и колажи. Благодаря ви, момичета Heart Eyes

Попрочетох ви, но вероятно и съм пропуснала Embarassed, за което съжалявам, както и за неосведомените ми въпроси Peace

Правилно ли съм разбрала newsm78
- Туба е била 2 пъти в Париж - след Лондон и след Даламан (малка провинция близо до р. Дайлян, където Туба е закупила къща за родителите си според пресата и където Онур е снимал филма за африканските бежанци - красиво и все още диво, но с история място)
- Онур е започнал снимките на Daha
- Tuba е подписала договора за БЧ
- кратка анотация за дизито

Последното не ми е много по вкуса, още повече, че каките са СЦ ooooh!
Първо, класика в жанра - лошото момче и запленяващата му спасителка.
Второ, КТ вече е играл подобна роля (много ми допадна в ролята му в Езел), а Туба е играла ролята на ангел, измъкващ партньорите си от зоната здрача (тежки белези от миналото, комплекси, малодушие...) Ангел, но не и наивен. Трудно мога да си я представя като наивка при вродените й аристократизъм и чувство за достойство.  
Трето, каките повтарят типажи. А и сценариите им куцат. Липсва им  експертна и мъжка гледна точка. Пример ми е КПА (Перла си беше една голяма, разтеглена боза ooooh!) Вярно, интересна и неочаквана кримка оформиха, но толкова много недомислици, смехотворни пропуски и ситуации, претупани, а в началото многообещаващи сюжетни линии. И естествено много излишно и досадно разтягане. Макар че това е характерно за многосезонните дизита с отворен брой епизоди.
Моите сериали са 20 минути, Сон и на първо място Забрадката.

Друго нещо е играта на актьорите. Вярно, зрителите полудяха по Елмерите. Хубава двойка се получи, не само заради химията, но и хармонията м/у двама съвсем различни по произход и манталитет герои.

Все още не съм убедена, че ще се получи супердвойка, въпреки подгряващи колажи и клипове, но чакам вече с нетърпение да я видя на екран. Ще се радвам, да ме опровергаят.

И понеже сте подхванали кой как е започнал и как и защо гледа турските дизита и аз да си кажа. Следя онлайн само  Туба. Преди да вляза във форума гледах с превъртане и съкратените версии. След като попаднах във форума, разбрах какъв купон и ритуал е гледането онлайн Laughing
Другите ми познания са от това, което дават по "настолната" ми ТВ. По-скоро слушам, отколкото гледам. Има актьори, които ми допадат, но нямам желание да следвам специално някой друг. Не защото не са талантливи, а просто след някой и друг сериал всичко върви по схема, рядко има единични изненади. Такъв бе Son. Гледах АБО - с познавателна цел и СГ - заради Онур. Както виждам, не само на мене и на Ойя Д. е направил силно впечтление, а и на авторката на статията, чийто превод сте сложили днес в темата Hug Заслужава си Онур оценките на критиката. Странното е, че са от дами, а знаем колко е долюбван именно от женската маса Mr. Green Може да не е лъскав и сълзлив, плакатен красавец, който пленява не толкова заради играта си, колкото за любовната история, но е талантлив и интелигентен, пренася ме в друго измерение на актьорството - дълбочината и многопрофилността на образа.

Няма как да пропусна да сложа моя любим кадър от Есен, споменат в статията:
А новият му сериал ще се опитам да го следя - интересен ми е този период от историята. А и не знам защо мми напомня по заглавие на един разказ на Шукшин за един дезертьор и жена му.

И селфито на Туба няма как да пропусна:
- страхотна снимка от страхотно място.

Знае Туба кои музеи да посещава. Пък нали е колежка на Роден Wink

Цвети, в темата не е слагана Туба в розово от световния финал на конкурса за лице на швейцарските часовници Guess. Като гледам не само за турските дизита не са характерни късите коси на актрисите, но и по модните форуми Wink

Дълго стана Peace Три седмици бях без нет - оживява се Mr. Green, но навиците са си навици ooooh!

# 551
# 552
  • Сливен
                          Привет, Запленени дружки, час-два след полунощ! Hug

Момичета,  Hug страхотни сте! Нямате спирка дори в тая жега. Браво!

Баги,  Hug добре си дошла отново сред нас! 100% съм съгласна с мнението ти за СГ и играта на Онур. "Есен" и аз го харесах много.

Лина,  Hug извинявай за грешката. Знаех, че Надин отива в Родопите. Дори не знам как теб съм пратила там. Благодаря ти за превода на статията за Онур.

Детелинко,  Hug честита ти студентка! Много здраве, късмет да има и после да е удовлетворена от работата си! Peace

Благодаря на всички вас: Канти, Hug Рали,  Hug Вичи, Hug  Цвети, Hug Линка, Hug Злати, Hug Саби, Hug Марги  Hug за всичко, което сте донесли в къщичката ни. Peace bouquet
       Саби, Hug изключително се забавлявах с махалата в Пленителката.    Понеже го гледах още онлайн/от втория сезон/, си помислих, че ако го дадат по наша ТВ ще има много почитатели, точно заради махалата.  След това, когато това стана факт, почти не го гледах  по Тв-то. Дублажът беше кошмарен, песните нямаха превод. Абе,70 % от чара на сериала се изгуби. Гледам сериали предимно със субтитри. Друго си е да чуеш автентичния глас на актьора и да усетиш неговите емоции.

Рали,  Hug миналата година като се връщах от Париж, посетих и Баварските замъци. Замъкът Нойншвайнщайн е красив не само отвън. Вътре е приказен. Имах чувството, че влизам в книжките с прекрасните илюстрации за Пепеляшка, Спящата красавица....
      Замъкът Нойшванщайн (на немски: Neuschwanstein в превод Нова лебедова скала) е най-известният замък на баварския крал Лудвиг II, послужил за емблема на „анимационното студио на Уолт Дисни“.
       Емблематичен за замъка е образът на лебеда /любима птица на краля/, който се среща във всяка стая сред рисунките, в декорацията на завесите, статуи и къде ли още не. Красотата му вдъхновява Чайковски за създаването на балета „Лебедово езеро“.

Скрит текст:

Бях впечатлена и от още един замък- Линдерхов  в Германия, построен през ХІХ век от баварския крал Лудвиг II. Намира се край баварското село Етал, близо до град Гармиш-Партенкирхен в югозападната част на Бавария.

Скрит текст:

Добре дошли в темата на Фенче  Hug и Айра Hug !

Аз също не мразя никой актьор. Давам шанс на всеки да ме накара да му повярвам и да ме разчувства. Е, някой успяват, други - не. Важна е историята. И аз не обичам много "селските" истории, битовизмите, дребните хорица с "тесни" душици. Но, ако ГГ ме спечелят с органичната си игра и  ме "вкарат " в сериала- гледам го до края. После бързо излизам оттам, но ги следя в други проекти. Така ме спечели Туба и от 2009 г. насам съм изгледала всички нейни филми и сериали. Наистина тя умее да омагьоса всеки свой партньор и се превръщат в двойка!

Да сложа и аз един колаж за бъдещата , не се съмнявам, успешна двойка. Пониже имената и на Двамата са много обичани в арабските страни. Имената им ще продадат още на зелено сериала. Както беше с КПА. Както казват в турските сериали: На, тука се подписвам, че ще стане така!  Та, ще го изгледаме докрай, без да го спират.

Малей, станало два часа! Разписах се по нощите.

Запленени дружки, Хасретчето заспа
.                                         Ще я последвам.

Лека нощ! Успешен и прохладен ден на всички!

# 553
Здравейте Hug
Баги Hugдобре се завърнала,Боби Hug
Момичета Hug Hugблагодаря ви за всичко споделено.

Усмивката и позитивните мисли са здраве за самия човек и за околните, ако го оценяват. Така или иначе винаги трябва да се стреми ме към тези две неща. ...
Желая ви ден с много позитивизъм и настроение!

Колажи непрекъснато се правят,а официално потвърждение се очаква,може и да го научим,когато почне сериала Joy JoyМоже би по този начин поддържат интереса.Ще видим.

Всяка сутрин, когато отварям очи, се усмихвам на утрото и дълбоко поемам въздух. Не знам какво ме очаква този ден, но знам, че от мен зависи да бъде вълнуващ и незабравим.

Всяка сутрин, когато отварям очи, усещам благодарност. За хората в живота ми, за ценните уроци, за любовта, която получавам, за пулса на сърцето ми, за болката, която ми напомня, че животът тече във вените ми.

Всяка сутрин, когато отварям очи, вярвам, че имам шанса да започна отначало и този шанс се нарича днес.

# 554
  • Русе
Добро утро!  Hug

За съжаление днес започваме денят с отново лоша новина за страшен атентат този път в Ница/Франция  Sad

Потресена съм, нямам думи и затова спирам по този въпрос.  Sad

Баги  Hug добре завърнала се, липсваше ни!  Peace

Вики  Hug радвам се, че се появи отново. Хареса ми клипа, който сложи, не бях го виждала.  Simple Smile

Вичи  Hug

Тази сутрин мислех и за други неща да пиша, ама... ми се загуби настроението по разбираеми причини, та... до довечера.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт