~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
АлексияHug много благодаря. bouquet

Аз сега се включвам, но си пуснах евростар, там са по-назад по принцип.  Wink

http://www.eurostartv.com.tr/canli-izle

Джансу подава оставка.  Sad Сигурно заради Едже, която от началото не понасям, и аз не знам защо. Peace Sick Всъщност Лор много добре я е описала. Peace

# 421
  • Плевен / София
АлексияHug много благодаря. bouquet

Аз сега се включвам, но си пуснах евростар, там са по-назад по принцип.  Wink

http://www.eurostartv.com.tr/canli-izle

Джансу подава оставка.  Sad Сигурно заради Едже, която от началото не понасям, и аз не знам защо. Peace Sick Всъщност Лор много добре я е описала. Peace
Снеже, госпожицата е сърдита.....Джансу и е "откраднала" любимия ooooh!
много ми е смешно като видя мъж с тъмна коса, но побеляла, прошарена брада.... Joy Joy Joy Joy

# 422
Гостиbouquet Не разбирам реакцията й за човек, който даже не и е намекнал, че я харесва.  ooooh!

# 423
  • Плевен / София
Гостиbouquet Не разбирам реакцията й за човек, който даже не и е намекнал, че я харесва.  ooooh!
нали....а се държи като изоставена съпруга.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 424

нали....а се държи като изоставена съпруга.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

newsm10 newsm10 newsm10

# 425
ВО - 6 серия с руски субтитри

https://vk.com/vkturksinema

# 426
  • Плевен / София
и още нещо... Party
№309 7 серия руски субтитри
Скрит текст:
има падащо меню и избирате № на серия за гледане...

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 09:27 от gostenka68

# 427
ВО - 6 серия с руски субтитри

https://vk.com/vkturksinema

и още нещо... Party
№309 7 серия руски субтитри
Скрит текст:
има падащо меню и избирате № на серия за гледане...
МомичетаHug Hug Hug

# 428
  • Плевен / София
Онур преживява всички екстри на бременността на Ляле.....много са сладки....а Пелин Су #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
pepel_ot_rozi , Лу приятно гледане..... Whistling

# 429
 Благодаря за преводите!!!Супер сте!!!
Онур преживява всички екстри на бременността на Ляле.....много са сладки....а Пелин Су #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
pepel_ot_rozi , Лу приятно гледане..... Whistling
   на Онур толкова съм му набрала от последната серия,но понеже е само по картинки ooooh!Ще споделя като изгледам серията от рускините.Е,хареса ми,че Пелинсу се обади точно като се втурна да целува Hug Joy Joy Joy заслужава си го.То какво :брак бизнес сделка,ами прави си бизнеса без да включваш емоции Crossing Arms Crossing Arms
Хубав ден!!

# 430
Здравейте, момичета!

При нас е вече доста топличко и ви предлагам...
Скрит текст:

Благодаря за линковете с превод! Hug Hug Hug Hug Hug
Снощи гледах превода на Любовта не разбира от думи и прескачах до ВО.... Joy Joy Joy Joy Joy
 Днес ще се насладя на преведената серия на ВО-то.

Хубав ден на всички!

# 431
  • Плевен / София
изгледах и трите превода....готова съм да коментирам...
за ВО....много пресилена ми се струва реакцията на Едже....все едно са я прелъстили и изоставили #2gunfire #2gunfire добре харесва Керем, нищо че той играе ролята на Мерт.....но това означава ли, че Джансу не може също да го харесва..... Crossing Arms още повече, че той отношения  с Едже няма, а и в интерес на истината все още нищо не се е случило и между него и Джансу... Stop така че това тръшкане, сълзи и искане Мерт да я закара вкъщи оставяйки приятелите си без превоз е детинско и несериозно....Керем да не награда, която Едже първа си я заплюла и никой не трябва да я пипа.....а си мисля, че една връзка са нужни двама нали.... Whistlingне е ли важно какво иска и Керем....не само Едже...Керем хубаво посъветва Джансу да се бори за приятелството си с Едже, но аз не съм сигурна , че си струва, щом толкова лесно Едже се отказа от него заради една фантазия от нейна страна....
интересно Едже беше приела връзката на Ширин с Керем....защо не прие че може да е с Джансу....все пак избора ще е негов с коя иска да бъде Whistling
за №309 това е сериала, който ме кара да се  newsm47 Онур е много сладък, но и много ме ядосва #Cussing out защо позволява на Пелин Су да се намесва в живота му.....нали сега е сгоден и ще се жени за Ляле....докато уговорката е в сила и детето не се родило той трябва да бъде верен на Ляле....това е....това дете не е направено само от жената....ако тя понася несгодите на една бременност.... Peace и през два часа умира от глад Joy Joy Joy най малкото, което трябва да направи мъжа е да и спестява стреса нали... Wink хареса ми , че Онур се е постарал да прочете как протича една бременност и да внася спокойствие в някои ситуации.... Grinning все още Ляле и Онур не се познават...крият се един от друг и не смеят да показват истинските си емоции, но и това ще стане.... Whistling престои ни да разберем пола на бебето newsm18 заради Онур искам да е момче, защото трябва да има наследник, но по бих се радвала на дъщеря, която да го влудява като порасне....да видим как ще реагира на гаджетата и.... Joy Joy Joy Joy
имам впечатления и за другия сериал Любовта не разбира от думи, но не знам редно ли е да го обсъждам тук... newsm78

# 432
    Изгледах малко на вентилатор ВО, защото няма голямо развитие в отношенията на ГГ. Малко по- бързичко очаквах да се разберат двете двойки, пък то сега мъкааа, мъка с това нещо Едже. Mr. Green Толкова да ми е досадна, жалко за доброто начало на приятелството между девойките. Не ѝ стигна цяла серия да се освести и да прости (всъщност какво ли  има да прощава newsm78)
   И Сюрейя- отвратителна е. #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Хич не ми е жал за нея, нека мъжът ѝ да ѝ изневерява и унижава. Жалко, че го пиша за жена.
   И майката на Керем-  какво се е затръшкала, че закъснял една нощ. На колко години е този човек, че ще му държи сметка в колко се прибира.

# 433
   Изгледах малко на вентилатор ВО, защото няма голямо развитие в отношенията на ГГ. Малко по- бързичко очаквах да се разберат двете двойки, пък то сега мъкааа, мъка с това нещо Едже. Mr. Green Толкова да ми е досадна, жалко за доброто начало на приятелството между девойките. Не ѝ стигна цяла серия да се освести и да прости (всъщност какво ли  има да прощава newsm78)
   И Сюрейя- отвратителна е. #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Хич не ми е жал за нея, нека мъжът ѝ да ѝ изневерява и унижава. Жалко, че го пиша за жена.
   И майката на Керем-  какво се е затръшкала, че закъснял една нощ. На колко години е този човек, че ще му държи сметка в колко се прибира.

Най-мекия израз относно въпросната Едже, с който да я опишем е 'семпла'.

И поведението и, и реакциите и са елементарни, липсва и добро възпитание, липсва и самоконтрол, но това е донякъде обяснимо - тя е изоставено дете с инфантилно поведение.

Реакциите и са предвидими - расла без родителска обич, тя е обсебваща, търсеща внимание, фиксира се върху свои фантазии, има склонност да идеализира, без да може да направи реална оценка на хората, на събитията около нея.

Например - за майката, която я е изоставила - просто излязла и не се върнала - тя казва - майчицата ми е жива и ще се срещнем някой ден.

За Керем, когото мисли за  богатия Мерт -   заяви претенциите си върху него , абсолютно без да си дава сметка, че разликата в социалния им статус не предвижда обвързване и само и единствено при някаква свръх голяма любов от негова страна, той би се изправил срещу семейството си и техния социален кръг, за да я въвежда в подобно елитно общество.

Това момиче няма адекватна преценка за себе си и живее с някакви блянове, мечти, абсолютно безкритична е .
И ако и да е изначално добродушна, весела и с жив темперамент, то със сигурност никой не е длъжен да се съобразява с претенциите и, най-малкото защото са нелепи.

Друг е въпросът докъде могат да стигнат такива, привидно добродушни хора, защото границата при подобни личности е тънка и лесно може да бъде премината.
Тя може от най-добра приятелка да стане заклет враг и човек, който да вреди и да си отмъщава, именно заради незрялостта на психиката.
Ако не стигне дотам, най-малкото е, че вменява чувство за вина на абсолютно невинната Джансу, което си е немалък тормоз за Джансу, която и без това е в сложно положение със семейство, работа, родители.

Чудя се на реалния Мерт, като вижда, че Едже  е така обсебена от този, когото мисли за богатия шеф, защо продължава да и обръща внимание. Това е доста унизително положение, в което той сам се поставя.  Mr. Green Mr. Green

# 434
Здравейте момичета  Hug  Hug  ето я първата част на ВО с бг суб.
http://m.vbox7.com/play:4ce8ad1cbb

Общи условия

Активация на акаунт