~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 490
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  Привет!!!

ето озета на 9-та серия на Но 309

малко снимки :

Скрит текст:

пуснали са втори фрагман за следващата серия:

# 496
# 497
Свети newsm10..... клипчето "Не ме гледай така" е супер!

Кой кого ще прецака newsm78

Аз лично нямам фаворит в този спор Laughing

Този сладур  с премрежения си поглед  ме кефи на макс!

# 498
# 499
Благодаря за светкавичния превод на ВО! bouquet

Е, какво да направи вече асистента за Едже?! Та тя го направи на маймуна, а той така се старае... едва ли някога е правил подобни неща за момиче. И тя пак "Мерт"  та "Мерт"...

Интересна ще бъде вечерта на Джансу и "Мерт". Хайде време е вече за романтика мъничко. Flutter

# 500

wavey
Чаги като гледам трея на 8- епизод  романтиката започва Laughing

Ами Мерт .....та той е истински Мерт Shocked
Какво ще прави  Едже  като разбере истината newsm78

# 501
Айде имаме една ашк бити. Енгин и Фърат йок ашк. Party

В турските сайтове пише днес за раздялата им. Трили са общите си снимки в соц. мрежи. Фърат е потвърдила, че наскоро са се разделили, но Енгин винаги ще бъде неин приятел.

sebilMM , много драма ще има като се разбере кой кого е лъгал. В крайна сметка май само Еджето е най-откровената и е себе си. Като разбере и за лъжата на Мерт, той доста ще трябва да се потруди, за да й спечели доверието. Сега като гледаме как се сърди на Джансу ...за асистента прошка я имало я не. Thinking

# 502

Чаги Hugаз съм Себи за по- лесно Laughing

Права си!
Колкото и да ме дразни  понякога Едже тя си е тя!
Не се представя за друг/друга и си живее в нейния измислен свят с любовта си към "Мерт".
Точно това  двуличие ще продължи да провокира интереса ни към ВО .Аз лично го следя с интерес .

# 503
Добър ден!  Hug Hug Hug Hug

Благодаря за споделеното и за преводите.  bouquet bouquet bouquet Няма проблем да споделяте тук за "Любовта не разбира от думи", но мога да го добавя едва като правя другата тема, защото сега не ми дава да редактирам.  Hug

МариолкаHug и двата сериала ще минат в други дни, според мен, като пуснат новите сериали. Сряда е предпочитан ден и летните ще ги сложат в други дни, ако не отпаднат направо.  Peace Мерси за озета и фрагмана на 309. Аз не съм гледала нищо, сега ще наваксвам. Wink

Wink Heart Eyes Hug

Приятен ден! bouquet

# 504
Момичета,наистина ли мислите,че ще отпаднат нашите филмчета?Аз си мислех,че като летни сериалчета ще приключат до началото на новия сезон. Тогава нали се връщат доста от излезлите ваканция.Не ми харесва когато започват да ги разтягат до безкрайност.По-добре да имат някакъв финал,така и ние ще сме доволни.

# 505
"Аромат на ягоди" приключи с 23 епизода, докато "Любов под наем" продължи. Те бяха от 2015 г. летни сериали.

# 506
Да знам и двата ги гледам/х,но Любое под наем на моменти вече едвам го изтърпявах.То голямо разтягане и преиграване...Та сега ще гледаме новия сезон как ще е.

# 507
Привет, момичета!
Хубава седмица ви желая!

Гледам ВО и се чудя на тази майка- каквито и нещастия да ѝ са се случили, не е нормално такова отношение към детето ѝ. Ама то цялото семейство е сбъркано- бащата, дъщерята...
Иначе добър финал на епизода, предвиждам още 1-2 романтични серии (може би и целувка Simple Smile)   и после мъка, мъка. Еджето ме дразни, ама и тя ще си намери майстора и дано малко поумнее.

Кажете ми кой е последният епизод на 309, че се обърках и има ли го с някакъв превод.  newsm78 Може и на руски.

# 508
Кажете ми кой е последният епизод на 309, че се обърках и има ли го с някакъв превод.  newsm78 Може и на руски.

https://www.youtube.com/watch?v=XTXXpr18xUQ

Осми епизод е последният.  Hug Благодаря на преводачките!  bouquet Приятно гледане! Hug

# 509
  • Плевен / София
Да знам и двата ги гледам/х,но Любое под наем на моменти вече едвам го изтърпявах.То голямо разтягане и преиграване...Та сега ще гледаме новия сезон как ще е.
Здравейте момичета
23 епизода както беше при Ягодките за мен е нормална продължителност за сериал Peace Peaceбез излишно разтакаване и изсмукване от пръсти на абсурдни ситуации Joy Joy Joy
ще се радвам ако тези летни сериали ги приключат нормално до септември-октомври Party
Любовта не разбира от думи за сега ми харесва много и така както развиват сюжета+, не виждам защо да не приключи септември Wink

Общи условия

Активация на акаунт