~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Кажете ми кой е последният епизод на 309, че се обърках и има ли го с някакъв превод.  newsm78 Може и на руски.

https://www.youtube.com/watch?v=XTXXpr18xUQ

Осми епизод е последният.  Hug Благодаря на преводачките!  bouquet Приятно гледане! Hug
Благодаря, Снежи!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 12:55 от pepel_ot_rozi

# 511
Здравейте, момичета! Grinning
Следя темата не много постоянно,но гледам и двата сериала... Харесват ми! Това е заради познатите ми актьори.
Искам да допълня филмографията на Енгин Йозтюрк (Керем) -след "КВФ" (Селим), той изигра сина на  
 Султан Сюлейман и Хюррем Султан -принц Селим, във "Великолепният век". Ожени се за Нурбану (Мерве Болур)..... По-нататък той наследява СС...на трона) Гледах го и в лекарския филм... Peace
В "№ 309" Демет  игра в "Курт Сеит и Шура"( у нас- "С Русия в сърцето")
А майката на Лале - билкарката в "КВФ" ("Пепел от рози")
Чакам с нетърпение превода на следващите епизоди!
Хубави изживявания с тях! Hug

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 13:01 от vera17

# 512
Верче, те всички излъчени епизоди са преведени  Whistling

# 513
Исках да кажа "на следващите....непреведени"    Joy JoyАко има още напр 9 еп. на № 309... Joy

# 514
 Привет!!!

"Аромат на ягоди" приключи с 23 епизода, докато "Любов под наем" продължи. Те бяха от 2015 г. летни сериали.
към тези от лято 2015 г. може да се включи и "Статус на връзката:объркан"  Hug
То по-лошото е,че някои летни серияли,замислени като такива набират прилични рейтинги и лакомите продуценти+ каналите продължават излъчването им през сезона,а от разказа и сценарните врътки на драгия зрител започва да му призлява.

като видях тази снимка се издразних,но.... ooooh! Joy JoyКато гледам Лорда колко е щастлив  Joy Joyами хак да му е...Нали за умен и интелигентен иска да минава и как Пелин су го води за носа,ами не смешен,а жалък ми е.Ами хак да му е.

Hug Hug Hug Hug

редактирам се за  да отговоря на
Исках да кажа "на следващите....непреведени"    Joy JoyАко има още напр 9 еп. на № 309... Joy
серията 9 еп. на № 309 не е излъчена още.Чакаме я в сряда. Hug Hug Hug

# 515
На кого ли ще е сън това?  Mr. Green Много сладка снимка. Heart Eyes

# 516
Озет няма ли за "№309" или "Любовта не разбира от думи"?

# 517
  • Плевен / София
На кого ли ще е сън това?  Mr. Green Много сладка снимка. Heart Eyes

естествено на Онур... Winkтой нали мечтае за момче... Whistling

# 518
Исках да гледам 8 серия на 309 с български суб. Изтрит е от vk и ютюб! Ако някой знае сайт за гледане, нека ми пиши на лични!

# 519
Луки Hug Hug Hug Алекс Hug Hug Hug преди малко пусна ето този линк за гледане.Трият ги,крадат ги-мани,мани #2gunfire #2gunfire
https://new.vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fcloud.mail.ru%2Fpub … FEPM8%2F2C6JXeNDL
 уф ,дано съм помогнала Praynig Praynig Praynig

# 520
Гости, Wink Hug

Озет няма ли за "№309" или "Любовта не разбира от думи"?

Привет!!!

ето озета на 9-та серия на Но 309

За другия не знам, щото не знам къде да следя, но ще се информирам занапред.  Peace Сега да помогне, който е запознат. Praynig

# 521
# 522

Гери, изпращам ти морския бриз на Слънчев бряг с големи благодарности! Точно навреме ми подаваш превод на  Любовта...! bouquet bouquet bouquet txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 523
  • София
Исках да гледам 8 серия на 309 с български суб. Изтрит е от vk и ютюб! Ако някой знае сайт за гледане, нека ми пиши на лични!

Привет и от мен. Много неприятно стана - свалят ги от всякъде (заради авторски права), но от тук няма как да ги мръднат.
Ето това е линка https://my.mail.ru/mail/aleksievaa/video/_myvideo/3.html
И естествено всички серии ги има в датата.
Приятно!

# 524
  Алекс  Hug Hug HugБлагодаря!!!!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт