~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен / София
Оф, ядосвам се вече на Онур - търчи при Пелинсу.  Crossing Arms Да й обясни вече, че не я обича.  ooooh! Писна ми! Stop
ами тя бърза да си утвърди позицията....уплаши се , че Ляле ще ражда син... Wink

Докато има Пелинсу и д-р Онур които да им мътят главите на Онур и Ляле и последните да не си вярват колко се харесват и ние ще има какво да гледаме

Снеже, Hug
така е Славенче....серии бол...ако вървят така нещата...

# 556
Липсва ми хумора нещо
И тази Злобила Пелинсу до кога ще го играе втора цигулка, Онур или е глупак или кавалер, но интересно какво изпитва към русото изкушение

Ляле е толкова жива и истинска и как Онур вживявайки се в ролята на баща ще може да се раздели със сина веднага след раждането му. Ляле не давам, ама и онази не изоставям типично по комшийски. Да седне да помисли и да реши на коя къде е мястото...

# 557
  • Плевен / София
как Онур вживявайки се в ролята на баща ще може да се раздели със сина веднага след раждането му. Ляле не давам, ама и онази не изоставям типично по комшийски
Славенче, не знам...но Онур ...боли сърби ...драго ми е....той е на среща с Пелинсу, но Ляле че се видя с доктора е проблем Naughty

# 558
Филизка свалила 400 грама и събуди Ерко да му каже. Mr. Green

# 559
  • Плевен / София
Филизка свалила 400 грама и събуди Ерко да му каже. Mr. Green
боже....този кантар много чувствителен Joy Joy Joy Joy

# 560
Много е красива Демет, синьото й отива.  Heart Eyes Лигльовци, дойде бабата и взеха да се прегръщат, а преди това очите си щяха да издерат. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама много тъпче Лале, ако продължава така, докато роди, ще надмине Филиз. Shocked

Бабата ще живее с тях. Whistling Laughing Май няма да има различни стаи.  Wink hahaha

# 561
Май бабата им чу задушевния разговор

От сега мога да наредя следващите епизоди- някоя и друга комична сцена от съвместно съжителсво, Пелинсу като прирзрак над тях, Ляле не издържа на напрежението и помята или инцидент, разделят се и на Онур му светва фенера че прекалено много се е тормозила жена му и заради русото зло, баба се намесва / все пак тежката дума е нейна/, раздяла в която д-р Онур има ролята на успокоител и нещо повече / ама няма да го огрее/ , родата на Ляле ще притичва поединично или вкупом да гостуват в Големия дом, а и Филиз ще има съществена роля в унищожението на Пелинсу или поне ще се сприятели с Ляле.... и накрая двете ще родят по едно и също време
Тези пускат ли фрагман след епизода веднага newsm78

# 562
СлавенчеHug Само дано помятането го няма, макар че в другите версии точно това става. Cry

На мен ми е забавно и ще го гледам. Wink Hug Благодаря за компанията! bouquet

# 563
  • Плевен / София
Май бабата им чу задушевния разговор

От сега мога да наредя следващите епизоди- някоя и друга комична сцена от съвместно съжителсво, Пелинсу като прирзрак над тях, Ляле не издържа на напрежението и помята или инцидент, разделят се и на Онур му светва фенера че прекалено много се е тормозила жена му и заради русото зло, баба се намесва / все пак тежката дума е нейна/, раздяла в която д-р Онур има ролята на успокоител и нещо повече / ама няма да го огрее/ , родата на Ляле ще притичва поединично или вкупом да гостуват в Големия дом, а и Филиз ще има съществена роля в унищожението на Пелинсу или поне ще се сприятели с Ляле.... и накрая двете ще родят по едно и също време
Тези пускат ли фрагман след епизода веднага newsm78

да...и на мен този сценарии ми харесва....но никакво помятане Stop

# 564
# 565
Не се придържат особена към риймеците.

# 566
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Славенче, Hug мерси за фрагмана. bouquet

ТигиHug bouquet

Тази вечер сме на вълна ВО. Wink

Скрит текст:
Резюме на 8 епизод на Висше общество

Приказна нощ във Висшето общество!

Насаме за една нощ... Керем обещава на Джансу незабравима нощ и сдържа обещанието си. Двойката, за пръв път преживяваща специална нощ, напълно напоена с любов, но сутринта е принудена да се срещне с безпощадната действителност.
Едже, противопоставяща се на Мерт, преживява вътрешни терзания. Мерт, за да завоюва Едже, ще намери път, заобикаляйки тайната. Благодарение на съвместният труд на Бедиха и Левент, на Левент му се отдава да чуе заветното "Да" от Сюрея.

От Любими сериали с превод bouquet

В спойлера е озета за серията, не си спомням дали го имаме на бг. newsm78

Спокоен ден! bouquet

# 567
  • Варна

wavey
И аз това се чудя,100 % е поредната ѝ лъжа Mr. Green
нали трябва да се навъртат серии.....само Хаят защо е в болница newsm78

Да, наистина русата вещица е бременна- Дорук поиска от нея да направят тест в болница, която той избра и резултатът беше положителен.

Гости, след разговора с Мурат, Хаят се разстрои и катастрофира с колата на Ипек. /Беше взела колата и за да отиде на срещата, естествено без знанието на Ипек/

# 568
Привет!!!На всички!!! Hug Heart Eyes
  серията снощи на но 309 супер ми беше скучна.Прекалиха с героите от втория план и много рано започнаха да влачат действието.Поне краят беше този път хубав.
 Slawena  Hug Hug сценария много ясен,но даже в коре версията беше доста по приятно за гледане какво се случва с главните.
  Когато Леле се връща в къщи от пазара има сцена,че женската фамилия коментирали име на бебето ooooh! Mr. GreenЛеле/Демет предложила:Юсуф  ooooh! ooooh!Какво е това демонстриране на личния живот в сериала?За мен е доста грозно.Едно е работа-друго е личния живот.

Приятен ден и дано довечера имате хубава серия!!!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 569
  • Плевен / София

wavey
И аз това се чудя,100 % е поредната ѝ лъжа Mr. Green
нали трябва да се навъртат серии.....само Хаят защо е в болница newsm78

Да, наистина русата вещица е бременна- Дорук поиска от нея да направят тест в болница, която той избра и резултатът беше положителен.

Гости, след разговора с Мурат, Хаят се разстрои и катастрофира с колата на Ипек. /Беше взела колата и за да отиде на срещата, естествено без знанието на Ипек/
Бризче Heart Eyes благодаря за разяснението...но така е като гледам два сериала едновременно Joy Joy Joy сега няма отърване от русата вещица #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт