Книгите, които промениха живота Ви

• 27 969
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Разбира се, че има книги, които променят живота ни, стига да го искаме.  Истинска магия на Уейн Дайър беше една от първите книги, които ме тласна към промяна. Тя е била до мен в най- трудните периоди на живота ми. После прочетох още много, копито също са уникални.
Но книгата, която определям като настолна е "Дневник на необикновената жена" на Моника Василева

Прочетох я когато живота ми вече беше променен, но съм сигурна, че би тласнала към промяна.
Дано съм била полезна! Simple Smile

# 61
Cypherpunks на Асанж. Кара те да се позамислиш.

# 62
"Роксолана" на Загребелни.

# 63
  • Варна
Пътуване към Икстлан на Кастанеда.

# 64
Интересно ми е дали авторката на темата е открила своите книги

Мисля си, че като четеш различни автори, различни жанрове лека-полека събираш нови идеи. Или подреждаш съществуващи, защото има автори, които са големи майстори на словото и добре разказаната история си е чиста магия

# 65
Интересно ми е дали авторката на темата е открила своите книги

Мисля си, че като четеш различни автори, различни жанрове лека-полека събираш нови идеи. Или подреждаш съществуващи, защото има автори, които са големи майстори на словото и добре разказаната история си е чиста магия

Напълно съм съгласна ! Simple Smile
Изтеглих си каквото можах безплатно от нета и чета според настроението.
Благодаря ви за отговорите, следя си редовно темата.  Heart Eyes
Сега съм на вълна "Общуване" и "Как да заобичаш себе си", така че приемам предложения. За съжаление има доста книги с банални съвети, които са си чиста загуба на време, но още не съм се отказала. Simple Smile
/"Баналните" не са измежду вашите предложения, да поясня !/

# 66
На мен ми препоръчаха "Вашите слаби мест" на Уейн Дайър. Все още не съм я чела и не мога да дам отзиви.

# 67
Някога-някога книги със заглавия "Как да заобичаш себе си",  "Силата на положителното мислене" нямаше....
траен отпечатък при мен са оставили книгите на Стайнбек, поредицата на библиотека Галактика, "Нежна е нощта",  "Тримата мускетари"....какво ли не

преди 2 години прочетох "Крадецът на книги", даде ми малко по-добър поглед върху германците и това ми хареса

наскоро прочетох "Една и съща река" на Здравка Евтимова, също ме замисли

всяка книга ти дава нещо

сега съм подготвила книги за подаръци и ще ги подаря по Коледа

# 68
На мен ми препоръчаха "Вашите слаби мест" на Уейн Дайър. Все още не съм я чела и не мога да дам отзиви.
Прочетох я преди 2 месеца. В началото не ме грабна, но по-нататък ми хареса много. Препоръчвам !

# 69
  • София
Прочетох я преди 2 месеца. В началото не ме грабна, но по-нататък ми хареса много. Препоръчвам !

В момента чета друга негова книга, Истинска магия. Ще дам отзиви като я завърша. Това е първа среща с този автор, но гледах филма "Промяната..." мисля беше, който ми хареса, но нямаше някакво силно въздействие.

# 70

В момента чета друга негова книга, Истинска магия. Ще дам отзиви като я завърша. Това е първа среща с този автор, но гледах филма "Промяната..." мисля беше, който ми хареса, но нямаше някакво силно въздействие.
Точно същата чета и аз в момента ! Grinning

# 71
Човекът в търсене на смисъл - Витро Франкъл
Поток - Михай Чиксентмихай
Икигай - Ектор Гарсия и Франсеск Миралес
Пожелах и успях - проект на Владимир Яковлев
Книга за мечтатели - Инна Учкунова
Наръчник за оцеляване в живота - Беър Грилс
Стопаката на Господ - Розмари Де Мео (сега я чета)
Как работи животът - Андрю Матюс
Елементът - Кен Робинсън
Селестинското пророчество - Джеймс Редфийлд

Разбира се има ги и авторите като:
Джо Диспенза - Разчупете навика да бъдете себе си
Уейн Дайър
Опра Уинфри
Анди Андрюс
Даниъл Голман

И по-езотерични варианти
Екхарт Толе
Лий Каръл - Крион
Долорес Кенън
Сал Ракели
Робин Кели
Оура Лов

Зависи накъде те тегли Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 12:35 от alvelly

# 72
 bouquet Мерси !!!!!!!

# 73
Аз си търся книга за промяна на мисленето.

Общи условия

Активация на акаунт