9 ФЕГ - 2

• 82 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
     Е, голяма ваканция му ударихме в нашата тема, изпадна на n-та страница!
     Кога е първата родителска среща на зайците?
     Настоящите вече деветокласници ще имат нови класни ръководители, но и нови учители по френски, разказвателни предмети  на езика. Какво мислите за многото новости, които се налагат да посрещнат децата тази година?    
     А дванадесетокласниците от какво се вълнуват?

# 271
А инфо от къде?

# 272
 smile3554       Вярно, на сайта - стари новини, а за списък с учебници не може и да мечтаем, като други гимназии.

# 273
Нашата класна вече се знае. Но как ще е с френския още май не знаят.

# 274
  • София
         Кога е първата родителска среща на зайците?

На 11-ти. Т.е., утре. Simple Smile

# 275
Е, ние си продължаваме с нашия класен сигурно...
Миналата година бях писала мейл и ми отговориха, може пак да пиша, като не публикуват на сайта...а за учениците учителите казват. Миналата година даже по един предмет казаха един учебник, после смениха...добре че ми го смениха в книжарницата. Та не бързайте, особено с новите програми.

# 276
  • София
И моят съвет е да не бързате с учебниците. Всеки преподавател ще си каже. По езика събират пари и ги поръчват от училището. Моята си продаде старите учебници на една борса, дадоха и ваучер и сега чака какво ще и искат, за да иде да си го купи от същата борса. Ние си оставаме със старата класна - тя им е по френски и ще ги води 3-та година вече. Много сме доволни от нея и дано ги изведе до абитуриенти.

# 277
   Проблемът на сегашните деветокласници е, че са последни по старата програма и учебниците ще са най-вероятно втора употреба - ще вземат да свършат по борсите. но това е вълнуващо само за мамите, не и за тях...  ooooh!

# 278
Споко бе, моята ще е 10 клас, торбата с учебници е у нас, никой не се мръдва да ги носи до борсата, ако закъсате, пишете в темата, ще се намерят учебници Wink

# 279
         Happy, много мило от твоя страна!  Hug
         Зайците днес не получиха дъжд от моркови... дано класните и съучениците им харесат! На д и ж паралелки класните/учителки по френски са чудесни, за другите нямам впечатления.  По кой учебник ще учат всъщност, че често ги менят?
         Два от деветите класове са с по 2 учителя по френски, което си е неудобно, но така си нагласят норматива.
         Казвайте вие новости или първи впечатления!

# 280
Кой ви е класен? С двама учители е и + и -
Аз по скоро не одобрявам политиката им на ротация- нашата чудесна класна беше сменена и остана на 8 клас , но...се ла ви.

# 281
Здравейте мили дами,
Честит първи учебен ден! Пожелавам много здрави, щастливи,  спокойни и успешни деца и родители!!!
Още съм развълнувана от сутрешния празник-беше прекрасно!!! Впечатлена съм от организацията, децата и прекрасната положителна енергия, която се усещаше!!!
Дано да не е само първо впечатление и така да е и занапред!!
Моят иначе много отворен и общителен осмокласник беше глътнал бастуна, после като ги пусна класната не беше особено разговорлив.
Хем съм щастлива, хем изпълнена със сърах и притеснения......
Моля се да е щастлив, спокоен, да се адаптира и да се чувства добре.
Класната ни е по френски и е Надежда Тончева. Моля ви ако има някой впечатления да сподели.

# 282
  • България-София
И моят младеж е много доволен. Хареса съучениците си в класа, които видя днес (не успя да отиде на заешкия лагер) и класната също много му допадна. По никое време ми се обади да купя веднага речници по френски, което е много станно за него. Започва с голямо желание, а аз се надявам все така да е. Класна ни е госпожа Вяра Любенова, а учебниците по френски са Club @ dos. Поли Генова беше приятна изненада и сега дразни брат си с въпроса: " А на вас кой ви пя?" Simple Smile

# 283
Бегом до южния парк, в момента поли Генова пее там Wink

# 284
     Цял месец вече учат, как ви се струва новата учебна година?
     При нас в девети клас нищо ново, по френски тъпчат на едно място, ако въобще може да се каже, че са започнали...  в осми клас се изтрепват да вземат цялата граматика, а оттам нагоре - почти нищо. Входните по разказвателните като след една година неучене - четворки и петици.     
     Как се зайците, с какви учебници, как им се струва френският?

Общи условия

Активация на акаунт