9 ФЕГ - 2

• 83 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
В сайта няма особена информация по принцип
Можете да напишете мейл на директорката
По принцип отговаря, дано обясни

# 451
Синът ми е приет по второ желание ФЕ +ИЕ. Иска да записва, не му се чака за уж първото написано желание - паралелките с английски език. Предвид, че вторият език не може да се разчита да бъде научен перфектно, мисля да уважа желанието му и в понеделник директно да запиша. Цоп при вас. Радвах ви се тайно половин година.

# 452
Хайде още една нетърпелива майка. Приета на първо желание ФЕ+ИЕ. И аз от много време надничам в темичката. Утре  ще се записва девойката.

# 453
  • София
Добре дошли! Hug

# 454
Добре дошли! Английски като втори език е свободен час, пишат си домашните по други предмети. Испанските паралелки са с по нисък бал, но са посимпатични.

# 455
Ами на моята девойка затова първото желание и беше с испански. Изхожда от идеята да научи нещо ново, иначе английският мисля вече са го достигнали до нивото, което ще го учат като втори език, но всяко дете си избира.

# 456
Остава сега да се молите до септември за добър учител по френски.

# 457
  • София
Е, ти направо я застреля още на входа. Joy Таман беше решила, че няма вече за какво да се моли. Защо така, с лошо? Joy

# 458
Добре дошли! Английски като втори език е свободен час, пишат си домашните по други предмети. Испанските паралелки са с по нисък бал, но са посимпатични.
Много, много мерси за споделянето.

# 459
Синът ми е приет по второ желание ФЕ +ИЕ. Иска да записва, не му се чака за уж първото написано желание - паралелките с английски език. Предвид, че вторият език не може да се разчита да бъде научен перфектно, мисля да уважа желанието му и в понеделник директно да запиша. Цоп при вас. Радвах ви се тайно половин година.
На моят син това беше първо желание, и успя на първо класиране, така че при нас счастие е пълно. Simple Smile Ами, честито! И ще се видим в гимназия на първа родителска! Simple Smile

# 460
  • София
И здрави нерви и търпение с учителките по физическо. Grinning

# 461
Аууу учителките по физическо...ама едната е много готина все пак, даже им преподава на френски. Другата....е , ще видите...

# 462
Здравейте! Навлизам и аз във вашата тема, защото и моя син е приет във 9ФЕГ.
Ще се радвам, ако си организираме и срещичка на по кафенце, да обменим мисли.

# 463
Идвам и аз при вас официално!! Девойка в паралелка с испански, това беше и желаната от нея. Записване - в понеделник, че сме на морето.
Благодаря сърдечно на всички “стари”, с които си комуникирахме, те си знаят!

Ради, не пускам палците момичетата ни да са в един клас!!
Косите на Вероника, щом момчето ти иска с испански, уважи желанието му!
Радостина, твоето момче в каква паралелка ще е?
Чакаме мартеа, нищо, че нейната е с английски..
И още доста май чакаме, отгоре-отгоре четох темата, но ми се струва, че писаха за доста бъдещи зайци във ФЕГ.. Wink

# 464
  • София

Ради, не пускам палците момичетата ни да са в един клас!!

Ами, при записването помолете да бъдат в един клас. Дъщеря ми и неин приятел от основното училище са в един клас в Испанската, защото и двамата помолиха за това при записването - хората си го бяха отбелязали и се съобразиха.

Общи условия

Активация на акаунт