Електронни четци - XVIII

• 79 844
  • 813
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Даа, така било Embarassed.  Oasis ли си поръча? Интересно ми е да прочета впечатления за него от ползващ го, не само ревюта.

# 16
Миналата седмица май по някое време имаше 10, 20 и 30 Е отстъпка съответно на базовия, пейпъра и воядж, после в някой от другите ги имаше тези отстъпки, днес гледам са пуснали нов базов и бял пепъруайт, вероятно за това са били и отстъпките.

Не знам да има други отстъпки.

Познатата защо иска от стария? Този е по-тънък и лек, надали има някакви други разлики.
https://www.amazon.fr/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour eто стария.

Имаше отстъпка цяла седмица 13-20 юни.

Някой поръчвал ли е от немците киндъл директно до бг? С какво пристига? Надявам се не с бг пощи?

Не се притеснявай ако доставката с БГ пощи,  аз преди години поръчах Ipod от английския, пристигна за 2 дни с препоръчана поща, взех го срещу подпис в пощенския клон.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 10:17 от Bradley Cooper

# 17
  • ... рееща се.
Пейпъруайт 2015 нямаше Bg-Eng, слагах допълнително.

# 18
Някой поръчвал ли е от немците киндъл директно до бг? С какво пристига? Надявам се не с бг пощи?

Аз поръчах Kindle Voyage от amazon.fr на 20-ти и пристигна на 23-ти с DHL. До 22 юни стоеше като "Preparing" и после за един ден пристигна. Преди съм правила поръчки и от Германия и пак идват с DHL.
Обикновено предния ден или сутринта на доставката пращат смс кога да ги очакваш.

# 19
  • София
Bradley Cooper - тези от нашия клон са големи заспи и някак предпочитам да не  там, най-малкото ще трябва още няколко дни да чакам докато се сетят за бежка да ми пратят и т.н.

n.y.x - мерси, значи като при стария ще е работата, не знам защо бях решила, че вече имат  някакъв си техен, който може да си качи човек, но явно не...

Anthem - а от франция ли още беше тръгнал с DHL, моят по незнайни причини също се оказа, че тръгна от франция (вчера, късен следобяд), куриера е Chronopost, които не ги знам изобщо, нито с кого работят на наша територия.

Mrs Jan - да дойде, да е читава бройка пък ще пиша, но те и ревютата са си от личен опит.

# 20
  • София

Мой!!!  Hug bowuu

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 15:13 от Angel_Dust

# 21
Не се вижда картинката

# 22
  • София
Честито! Много книги да прочетеш на него и след няколко дни да споделиш лични впечатления.

# 23
  • София
Ауууууу, Дъстче, това новото ли е?
Честито да ти е! Много книги да прочетеш.
За какви пари го купи?

# 24
  • София
 bouquet Hug

Вчера доста почетох. Така че до тук мога да споделя впечатления и общо взето няма нещо, което да не ми харесва.
Страхотно сладурче е Simple Smile
Много е лек и тънък, разликата в ръката е огромна от стария, дори и с калъфчето, но особено без. То и на вид  на живо изглежда толкова по-малък, фин, тънък, чак ММ му сравняваше екрана, не вярваше, че е същия като стария, нещо, което не се усеща на никакви снимки и клипчета.
И с подсветката чувствам, че много добре ще се разберем, въпреки, че не исках, вчера веднага я оцених. Почетох известно време нарочно на тъмно, но дори и когато в стаята е включена лампата, пак ми е приятно да  е включена и леко подстватката.
Страхотно ми харесва, че когато е изключена подсветката екрана  не е искрящо бял цвят, като на стария е.
Посвикнах и с менютата, има някои промени, но всичките са ми удобство до тук.
Влюбена съм в  опция за прескачане по главите, която е показала n.y.x на миналата страница.  Laughing
И копчетата и тъча са ми страшно удобни, превъртането между ръцете също. Единствено още не мога да реша дали ми  е по-удобно за следваща  страница да се отваря с горното или долното копче и си ги менкам чат-пат  Laughing
Достъпа да речника както и очаквах също е много, много по-удобен с тъча.
Не знам защо очаквах да има бг клавиатура Simple Smile Но естествено няма.

Въобще напълно съм очарована от новото ми бонбонче.

"Минусите", които откривам са - 1. ако  има някакво боклуче на екранчето, не може просто да го махнеш с пръст (така де, тъч е и не е добра идея, което не е негов персонален минус, но ще трябва да се сбогувам с този навик Laughing ) и лесно се цапа около бутоните, дали защото е черен  newsm78 та малко повече чистене ще изисква Simple Smile hahaha

nana77 - на редовна цена от немците. ММ настоя това да ми е подаръка за ЧРД, а аз не мога да каже, че много се дърпах... та за сега съм страшно щастлива. Heart Eyes

# 25
  • София
nana77 - на редовна цена от немците. ММ настоя това да ми е подаръка за ЧРД, а аз не мога да каже, че много се дърпах... та за сега съм страшно щастлива. Heart Eyes

Mr. Green

И аз не бих се дърпала, ама си седя на д...то, че много пари са, а на стария ми нищо му няма и като една рационална Дева гледам да съм рационална.

# 26
Реших да си ъпдейтвам кидъла по иструкциите ей тук http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201307490
обаче той ми казва "невалиден ъпдейт"? Що така? Сори ако сте го обсъждали, ама нямам време сега да търся отговор...
Ъпдейтът е за 6-та генерация, а може би моят е 5-та? А може би е 7-ма, защото е доста нов.
А той може би се ъпдейтва сам....

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 12:53 от celika

# 27
  • ... рееща се.
@Angel_Dust, да ти е честит подаръкът! Много, много, много ми харесва оейзисът! Изглежда страхотно и бутоните... ах, физическите бутони Laughing Те са единственото нещо, което ми липсва в пейпъруайта Confused

# 28
Angel_Dust, честито!

И аз съм му много мераклия, но за сега ще почакам, нищо, че също имам скоро рожден ден  Wink.

# 29
Angel_Dust, честито

Реших да си ъпдейтвам кидъла по иструкциите ей тук http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201307490
обаче той ми казва "невалиден ъпдейт"? Що така? Сори ако сте го обсъждали, ама нямам време сега да търся отговор...
Ъпдейтът е за 6-та генерация, а може би моят е 5-та? А може би е 7-ма, защото е доста нов.
А той може би се ъпдейтва сам....

Paperwhite 2015 e 7 генерация

Общи условия

Активация на акаунт