Електронни четци - XVIII

• 79 955
  • 813
  •   1
Отговори
# 180
и аз мисля Simple Smile щерката като видя моя киндъл пощуря! свали си cool reader на телефона, чете (само и само да ми покаже как няма да пуска книгата), и аз като видях вече каква огромна е разликата между телефон, таблет и киндъл, съм й обещала да й купя и на нея.

# 181
  • София
Mrs Jan, това което  намирам на бързо назад в темата като инфо
седмица-две преди да пуснат новите модели юни по някое време имаше 10, 20 и 30 Е отстъпка съответно на базовия, пейпъра и воядж. (това и в момента е намалението всъщност).
Да, март е бил 80Е, за прайм дей(той юли) бяха -50E от киндъл пейпъруайт и -40Е от воядж...
Ако някой може и иска да чака месеци (кой знае дали и кога отново тази година ще пуснат такова намаление) може спокойно да дебне, тези в момента обаче също са съвсем ок и по-често се появяват такива.

# 182
Моля някой по-запознат да каже, ориентировъчно, кой модел на КОВО отговаря като характеристики и възможности на Kindle Paperwhite? Цена? Simple Smile

# 183
Моля някой по-запознат да каже, ориентировъчно, кой модел на КОВО отговаря като характеристики и възможности на Kindle Paperwhite? Цена? Simple Smile

Kobo Glo HD

# 184
  • София
Ще питам и тук - питах в темата на Амазон но там никой не ме отрази.
Има намален киндъл пейпъруайт на 74 евро в склада на амазон /не пише да е рефърбиш/ - като забележката е драскотина на задния панел. Някой запознат ли е дали като е от склада ще си има и гаранция и дали си заслужава да се вземе техника от склада? Ако е само драстонина отзад - не ме притеснява защото така или иначе ще му сложа калъф.
А какво мислите за тия рефърбиш - пак от склада на амазон?

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 10:45 от dioni

# 185
Ще питам и тук - питах в темата на Амазон но там никой не ме отрази.
Има намален киндъл пейпъруайт на 74 евро в склада на амазон - като забележката е драскотина на задния панел. Някой запознат ли е дали като е от склада ще си има и гаранция и дали си заслужава да се вземе техника от склада? Ако е само драстонина отзад - не ме притеснява защото така или иначе ще му сложа калъф.
Здравей, пиши им и питай, ако ти е възможно. Аз по-скоро бих се интересувала дали е чисто нов или е връщан. Но дори и да е връщан, щом отново е в продажба от Амазон, би трябвало да е с гаранция.

Рефърбиш версиите са върнати поради дефект, който Амазон е отстранил и продава отново устройството. Имат гаранция. Аз не бих рискувала, обаче.  Peace

# 186
  • София
Точно на заглавната страница на  склада пише:
Amazon Warehouse Deals – Frequently Asked Questions

Do products come with a warranty?

No, used products do not come with a manufacturer’s warranty but are backed by Amazon’s satisfaction guaranteed. If you would like extra protection you can check out our partner program Ergo insurance to purchase an extended warrany.

Разбира се, най-добре да се свържеш с конкретния продавач и да го питаш лично. Защото от друга страна намирам и това https://www.amazon.de/gp/aag/details/ref=olp_merch_cust_glance_2 … HF7ZO#aag_returns

Така или иначе  "приемливо" състояние... аз лично не бих взела, изобщо от склада не бих взела нищо с описание по-различно от "като ново", в много краен случай "много добро"

В случая по-точно бих предпочела рефърбиш.

# 187
  • София
Продавача е Амазон, а и киндъла не е ли на амазон или бъркам. не виждам от къде мога да им пиша ..... срещу продукта има само описание на състоянието и това че мога да го върна до 30 дни

# 188
  • София
След като продавача е амазон, може да се свържеш с тях чрез Customer service  - мейл, чат или както там ти е удобно https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us?tag=bgma07a-21
А в първия пост на  амазонската тема също има един скрит текст - Обяснение за "складовете" на Амазон - Warehouse Deals - където са написали момичетата - След доста кореспонденция с различните Амазони, мога да поясня следното относно гаранцията на уредите, закупени от складовете:
- amazon.uk - гаранцията на електроуредите е 1 год., предоставяна от производителя, но, при условие, че уредът е закупен от чужбина, в случай на повреда през гаранционния срок, трябва да се свържете с Амазон, които ще окажат пълно съдействие.
- amazon.de - твърдо 2-годишната ЕU гаранция важи и за уреди, закупени от склада, като пак трябва директно към Амазон да се направи рекламацията.
-amazon.fr - увъртат много и нищо ясно не казват, препращат към гаранцията на производителя и контактуване с местен сервиз, но с условието, че нещата от склада "са използвани" и е възможно гаранцията да не важи, затова трябвало да се провери при конкретния производител. На конкретния ми въпрос колко е гаранцията на уреди, закупени от склада, ми отговориха - "no gurantee of these articles as these are Offres reconditionnées. In case if you face any problem with your articles in 30 days so you can simply return us against the full refund." С две думи - "гаранция-Франция".

# 189
  • София
Много ти благодаря за съдействието. Ще им пиша на амазон и ще ги питам за гаранцията. На мен ми стана странно /преведох си с преводача, защото не знам дума немски/ защо състоянието е аксептабъл при положение че има една драскотина на задния панел  newsm78. От англ склад съм получавала памперси в състояние гууд а си бяха и в оригинален кашон - леко ожулен от вън.

# 190
  • София
Горе в менютата, преди твоят профил трябва да имаш иконка на немския сайт да мине на английски, по-разбираем става.

# 191
  • София
Горе в менютата, преди твоят профил трябва да имаш иконка на немския сайт да мине на английски, по-разбираем става.
Да, знам - на английски съм, но дейлите на описанията си остават на немски ,както и техническите характеристики - тях си ги превеждам с преводача

# 192
  • София
Отговориха амазонци - общо взето стандартен отговор, не ми помогна много да реша.

Amazon.de Warehouse Deals offers overstock, returns and slightly damaged merchandise, and refurbished electronics items at reduced prices with the benefit of Amazon.de fulfilment and customer service. These items are referred to as B-Ware. (Warehouse Deals is a subsidiary of Amazon EU Sarl, and is part of the Amazon.com Group.)

If the item offered as B-Ware is slightly defective, this can be seen in the item's description on the product detail page (in German).

If for any reason you are unhappy with your purchase, you can return it in its original condition within 30 days of the date you received the item, and you will receive a full refund for the price you paid for the item. If the return is the result of an Amazon error, we will also refund the return costs.

Amazon.de offers a ne -year warranty for all Kindle Warehouse Deals items. Unfortunately, the manufacturers guarantee is not valid for these products.

До колкото разбирам, не ми казва дали работи киндъла, а че ако не съм хепи от поръчката да го върна за моя сметка. И че има 1 година гаранция от амазон.
Новите киндъли не са ли с 2 години гаранция?

# 193
  • София
С една година гаранция от производител са киндълите, което не би трябвало да ощетява 2 годишната гаранция валидна за вс. стоки в евро съюза.

# 194
Отговориха амазонци - общо взето стандартен отговор, не ми помогна много да реша.

Amazon.de Warehouse Deals offers overstock, returns and slightly damaged merchandise, and refurbished electronics items at reduced prices with the benefit of Amazon.de fulfilment and customer service. These items are referred to as B-Ware. (Warehouse Deals is a subsidiary of Amazon EU Sarl, and is part of the Amazon.com Group.)

If the item offered as B-Ware is slightly defective, this can be seen in the item's description on the product detail page (in German).

If for any reason you are unhappy with your purchase, you can return it in its original condition within 30 days of the date you received the item, and you will receive a full refund for the price you paid for the item. If the return is the result of an Amazon error, we will also refund the return costs.

Amazon.de offers a ne -year warranty for all Kindle Warehouse Deals items. Unfortunately, the manufacturers guarantee is not valid for these products.

До колкото разбирам, не ми казва дали работи киндъла, а че ако не съм хепи от поръчката да го върна за моя сметка. И че има 1 година гаранция от амазон.
Новите киндъли не са ли с 2 години гаранция?

Според мен, ако има проблем  извън споменатия в описанието, би трябвало да го заменят или да приемат да го върнеш за тяхна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт