Електронни четци - XVIII

• 80 832
  • 813
  •   1
Отговори
# 315
  • ... рееща се.
@kalina, моят киндъл изглеждаше така. След рестарт не се оправя, нали? Повредата е в дисплея под стъклото и за ремонт ми искаха между 80-100лв.
Прикачвам снимката, че в поста ти не се вижда
Скрит текст:

# 316
Да,точно така-това е положението след рестартиране.Жалко,така се надявах да е поправимо.
Значи ще се взема нова книжка.Искам да попитам за подсветката на киндъл ,постоянна ли е?
Благодаря  n.y.x.,пиша от мобилно устройство и нещо не се справих със снимката.

# 317
  • София
Може да се изключва подсветката и да се контролира силата й.

# 318
  • София
Здравейте момичета,нахлувам със спешен въпрос-малките ми натиснаха екрана на киндъла и май са го счупили.Голям рев падна/от мен/

Мдааа и аз ревах за моя преди две години. Чавето го натисна и го потроши по същия начин. Направо си поръчвай нов, този не става за нищо вече.
Моят мъж тогава го отвори и каза, че е направено така, че дори да се смени екрана - което струва прекалено скъпо на фона на цената на нов - частите са лепени и то яко и никога не може да стои по същия начин, както като нов. Тоест каза ми, че е направено като еднодневка - счупи ли се - ново.

# 319
Благодаря ви момичета.
Това е повод да си купя четец с подсветка/обикновенно чета вечер /и досега ползвах една доста неудобна лампичка уж специална за четци.

# 320
  • Стара Загора
намаление на киндъл в немския амазон. Заръчах си  voyage до България директно 170,14Е.  Моя го счупиха децата лятото. Това лято пагубно се оказа за 2 от 3 киндъла вкъщи. Пейпъруайт е намален с 20Е, тъча без подсветка с 10Е   

# 321
  • ... рееща се.
Благодаря ви момичета.
Това е повод да си купя четец с подсветка/обикновенно чета вечер /и досега ползвах една доста неудобна лампичка уж специална за четци.
Пробвай да пуснеш счупения четец в олх, колкото и да му вземеш все ще е нещо. Така или иначе няма да ти върши работа вече.

# 322
  • София
Дали има вече пач за Paperwhite 3? Praynig

# 323
  • Вестерос
Записвам се да ви чета, обмислям около Коледа покупка на четец.

# 324
Тифче, и аз така  Wink

Аз да питам за това приложение Cool reader, бяхте го коментирали по-назад в темата - как се работи с това чудо  Rolling Eyes Инсталирах си го, но никакви книги няма. Аз ли трябва да си ги тегля по някакъв начин?

# 325
  • София
Cool reader е програма, която чете електронни формати на книги, които имате в паметта на устройството, на което е инсталирана.

# 326
Благодаря  Hug Ще си сваля някоя да пробвам Simple Smile
Макар че то в  Читанка може да си четеш и без да сваляш  newsm78 Или това е за случаите, когато нямаш интернет?

# 327
  • София
Да, когато нямаш интернет например.

# 328
  • София
А и Читанка не помни до къде си прочел, също и не позволява индивидуална настройка на вид и размер на шрифта, междуредие, фон и др.

# 329
  • София
Здравейте,

Киндълите показват ли номерата на страниците или само проценти?

Общи условия

Активация на акаунт