Електронни четци - XVIII

• 80 793
  • 813
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ами с превозвач доставката излиза 3-4 лв.

# 361
  • Вестерос
Как се избира тази доставка  Thinking

# 362
тема за превозвачите от Германия

За доставка посочваш техен адрес  Peace

# 363
  • Ænima/Albuquerque
Тиф, драсни ми едно лично, ако искаш, да ти обясня набързо как става. Миналата седмица ми пристигна Киндъла от английския Амазон.  Peace

Киндъла + калъф + доставка, ми излезнаха 155 лева.

# 364
  • Вестерос
Тиф, драсни ми едно лично, ако искаш, да ти обясня набързо как става. Миналата седмица ми пристигна Киндъла от английския Амазон.  Peace

Киндъла + калъф + доставка, ми излезнаха 155 лева.

Ау страхотно е това!!! Към Коледа , след НГ някъде сигурно ще те позанимая как става  Blush Hug

# 365
  • Ænima/Albuquerque
E, моя е бейсик модела, ама нали чете книги?  hahaha

# 366
  • Вестерос
На мен повече не ми трябва също  Grinning

# 367
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Не мога да изтрия никакви книги от облака. Сваляла съм безплатни, сваляла... сваляла и така до над 400. Сега ги проверявам чрез ГР и искам почти всичко да затрия, подозирам. Как да стане номера? Пробвам през комп, таблет. В Киндъла номерът така и не стана, заглавията остават там и направих колекция и мятам заглавията там да не ги гледам. Помощ.

# 368
Аз да питам ако се откажа от подсветката, а си взема лампа, ще ми върши ли същата работа? Защото рядко ще я ползвам, но все пак искам ако ми се наложи да чета на тъмно, да имам опция  Confused

# 369
  • Вестерос
Аз лично предпочитам на светли на крушка, отколкото подсветка, със сигурност не е като на таблет и телефон, но слаба е , но все пак..

# 370
  • София
Подсветката е незаменима според мен. Можеш да четеш и с лампичка и на лампа естествено, но е доста по-неудобно.

# 371
  • София
Аз пък като сравнявам двете, след достатъчно време вече, мога да кажа, че в началото бях очарована от подсветката, сега бих казала, че всъщност повече ме дразни като светлина, от лампичката. Лампичката имаше минус, че не бе съвсем равномерна, но за очите ми беше по-приятна.
Аз по принцип много рядко чета на подсветка/лампа, реално никак не ми е незаменимо за  тези единични случаи.

# 372
  • София
Преди всичко зависи колко често четеш на тъмно. При мен е основно - чета като заспят всички и понякога се будя посред нощите. За мен е немислимо четецът ми да е без подсветка. Затова и изключително рядко чета хартиени книги - поради неудобството да ги чета на тъмно.

# 373
Преди всичко зависи колко често четеш на тъмно. При мен е основно - чета като заспят всички и понякога се будя посред нощите. За мен е немислимо четецът ми да е без подсветка. Затова и изключително рядко чета хартиени книги - поради неудобството да ги чета на тъмно.
Аз съм същата. Чета предимно докато приспивам деца, рядко през деня. Съответно имам нужда да мога да регулирам степента на осветяване.  Peace

# 374
Че на мен понякога и на дневна светлина ми е тъмно и трябва "да си светна". Мислех на детето да купя по-евтин вариант без подсветка, но съдейки по мен, направо ще е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт