Електронни четци - XVIII

• 80 711
  • 813
  •   1
Отговори
# 495
Опция "Forget" е точно затова - да се "откачиш" от WiFi мрежата. При следващо влизане ще ти поиска отново име и парола на мрежата, вписваш ги и всичко е ОК. Simple Smile

# 496
  • в тристайна гарсониера :)
По - добре с включване на самолетния режим, защото когато го изключи автоматично ще се свърже с домашната мрежа.

# 497
По - добре с включване на самолетния режим, защото когато го изключи автоматично ще се свърже с домашната мрежа.

Точно така, моят е постоянно на самолетен режим и само когато ще си пращам книги, включвам wi-fi.

# 498
Освен това не хаби батерия докато с работещо wi-fi преслушва мрежите.

# 499
  • Пловдив
Много ви благодаря за помощта Hug Hug Hug

А как се пращат книги? Blush Аз само с usb кабела прехвърлям.

# 500
  • София
Най-бързия и лесен начин да откриеш отговорите на всичките ти въпроси и да се научиш да работиш с у-вото е да си прочетеш упътването за употреба с него. Има го на четеца ти, има го в амазон. https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201605650

# 501
Здравейте, 

Имам въпрос за батерията Нуук Глоулайт.  Нов четец, от Англия. Не може да се регистрира (дава ми грешка, от Барнс и Ноубъл ме съветват да си го ползвам нерегистриран).  Да, но нерегистриран, батерията му пада за 3 дни.  Имала съм Симпъл Тъч, регистриран е, държи безкрайно.  Очаквах нещо подобно и тук, но средно пада по 20+ процента заряд на ден, без да съм чела с часове.  Имал ли е някой подобен проблем и как го разрешихте?  Изобщо, на четец с подсветка, по колко ви държи батерията?  Благодаря предварително.

# 502
  • ... рееща се.
Не, мисля, че регистрацията ще удължи живота на батерията ти. Вероятно проблемът е друг. Имаш ли пуснат wi-fi? Да не би той да ти точи батерията...? Аз имам киндъл и с подсветка карам минимум 7-10 дена.

# 503
Чета на нук глоулайт от 3 години ,чета на включена подсветка само вечер по 2 до 3 часа ,не ми е включен интернета и кара батерията по месец !!!Проблема не ти е в регистрацията.В батерията е! Ако все пак държиш на регистрацията,направи си я на компютъра на сайта на Барнс и Ноубъл и като стане готова,после само се логни в устройството.Аз имах този проблем с четеца на баща ми и така направих ,както те съветвам.Стана без проблем.

# 504
Много ви благодаря.  Имам и аз това подозрение, че батерията е проблемна, ама пусто нали е нов...  Затова и нов взех, да избегна евентуалния проблем на употребявана батерия.  Иначе е изключен интернета, също и подсветката.

# 505
И аз си търся четец.
Имах възможността да пробвам Нук Глоу Лайт на колежката. Това, което не ми хареса е, че при прелистване сякаш екранът премигва. Сигурно се свиква, но на пръв поглед мен ме подразни. Киндъл не знам къде мога да видя, затова можете ли да ми кажете дали и при него по същия начин се сменят страниците? Колебая се между Нук Глоулайт и Киндъл Пейпър Уайт. Някакви съвети? Държа на подсветка, като при Киндъла ме притесняват "изскачащи" реклами, а при Нук въпросното премигване и това, че няма английско-български речник.

# 506
  • София
bebitta, потърси в някоя от техно веригите Киндъл, за да го разцъкаш лично. Иначе няма изскачащи реклами по време на четене. Те се появяват само на скрийн сейвър. Сетих се и още нещо, в интернет има клипчета, които сравняват успоредно два модела. Не е като да го направиш лично, но би могло да е ориентир.

# 507
  • София
И от къде го измисли това с изскачащи реклами след като не си ползвала такъв четец?
А за премигването - технологията на екрана на четците е такава. Това не е таблет.

# 508
Никакви реклами не изскачат.Чете си дъщеря ми на киндъла и  Joy реклами не я смущават.Рекламата е корицата на четеца в заспало състояние и като е включен четецът с интернет на началната му страница в библиотеката излизат изображения и части от книги  Hug .На Нука е същото с рекламите  Hug В къщи на четците се чете и интернет нямам спомен от кога не е пускан ,та и картинките си стоят все същите  Grinning Премигването го има и на двата ,така се опреснявало...... не помня какво беше  Mr. Green ама го има и на двата вида  Hug  !Ако ти пречи ....лошо защото го има на всички четци мисля  bouquet Варианта да не премигва е хартиена книга ,ама пък там прелистваш  bouquet Мен ако питаш ,направи онче -бонче и която оферта ти е по- насметка тази си вземи ! Позвала съм и двата вида ,важно е какво четеш.На мен ми е важна и светлината ,аз чета вечер когато всички спят  bouquet и двата четеца имат светлина!

# 509
Дойде ми voyage-ът, супер е. Някой ме пита, чисто нов е, просто момчето, което ми го продаде, е имало дефект на четеца си и амазон са му пратили нов. Уловката е, че няма много оставаща гаранция, но все си мисля, че ако ще дава дефект, ще се види още в самото начало. Досега не исках киндъл, защото ме спираше цената, но си го намерих много изгодно, така че май се обзаведох с най-доброто.

Общи условия

Активация на акаунт