Нашите кухни - 64

• 125 313
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
ако сега по ред причини сложим термогръб, много ли ще бъде сложно след време да се монтира вариант на закалено стъкло/лакобел, възможно ли е това при вече монтирана кухня?
Моето мнение е, че е възможно, но ще има "спънки" от рода на:
1. Монтират термогръб, при което се монтират водобранни лайсни.
Това е свързано с разпробиване.
Скрит текст:
2. За да сложите стъклото, което предполагам може да се залепи в/у термогръбчето,
то трябва да демонтирате лайсните, а и май горния ред.  newsm78
Благодаря ти, горният ред определено би бил проблем да се демонтира..

# 391
Ето нашата кухня.
Искрено се надявам след някоя година да я разкарам и да си направя кухня на терасата!

супер се е получила, и моята ще е подобна, но без най-горните врати.

# 392
Връзка към игра "Месец на ремонтите в Dnes.bg"

1-ва награда - Дебитна карта с 500 лв. от Българо-Американска Кредитна Банка (БАКБ)
2-ра награда - Ваучер на стойност 500лв. за продукти по избор от магазини HomeMax
3-та награда - Ваучер за покривен петел с комплект за монтиране от Bramac
4-та награда - Ваучер за душ кабина от магазини Хикови
5-та и 6-та награда - Ваучери на стойност 150лв. за продукти по избор от магазини HomeMax
7 - 11-та награда - 5 ваучера за 50% отстъпка от таксата за кандидатстване за кредит
от Българо-Американска Кредитна Банка

За да ги спечелите не трябва да правите нищо кой знае какво, освен да ремонтирате в дома си (къщата, вилата, градината) и да изпратите снимка.

# 393
  • Бургас
Да ви споделя при нас как беше. Налепиха теракота на пода. Нелепиха плочки за гръб, но те стигат точно до долу до теракота. Сложихме долния ред шкафове. Сложихме водобранна лайсна. Горните шкафове легнаха върху плочките. В случая искам да ви споделя, че в началото се дърпах защо е необходимо плочките да са до долу, но в последствие не съжалявам. Протече съдомиялната - сгъна се нещо гуменото уплътнение. Размразявам фризера. Печката ми е свободно стояща и като я дърпам само пръскам с обезмаслител и забърсвам всичко до долу. Много ми е удобно за поддръжка. Това е от моя опит на експлоатация на моята кухня.

# 394
Здравейте, купихме апартамент, в който дограмата е тъмна (мисля. че се води златен дъб) и интериорните врати също ще са в този нюанс, но искам кухнята да е класическа в бяло. В помещението, което е малко, ще има и хол и чисто  визуално бялата кухня няма да го затваря, а и ми харесва. Не намерих снимки в нета, за да си го представя и не съм сигурна, че ще стои добре бялата кухня на тъмните врати. Има ли някой такова съчетание или виждал ли е и как му се струва? Друг вариант е кухнята да е класическа, но в сиво или синьо. Плота като идея ще е дърво и ако е в подобен нюанс като вратите дали ще стои добре, така че контрастът м/у бяло и тъмно да е добре съчетан, а да не изглежда като хаотична сглобени части от типа „каквото имах това сложих”? Предварително благодаря за мненията и идеите!

# 395
  • Пловдив
Здравейте, купихме апартамент, в който дограмата е тъмна (мисля. че се води златен дъб) и интериорните врати също ще са в този нюанс, но искам кухнята да е класическа в бяло.

Здравей, мисля, че може да се създаде връзка м/у тъмните врати и бялата кухня.
Нещо такова например.
Скрит текст:

# 396
  • Бургас
Нашата врата е цвят орех и ще слагаме бежова кухня. Мисля, че се получава хубав контраст.

# 397
Моята кухня е бяла, дограмата - орех. Точно до кухнята са френските прозорци към верандата. Плотът на кухнята е същия като ламината.
Скрит текст:

# 398
  • Бургас
Какъв ти е гърба на кухнята?

# 399
Плочки е гърба на кухнята. В миналата тема мисля бяхме коментирали - https://picasaweb.google.com/115044463253255643548/6290140452564 … 90142047407253314  Следващите снимки са в близък план.

# 400
  • Бургас
Плочки е гърба на кухнята. В миналата тема мисля бяхме коментирали - https://picasaweb.google.com/115044463253255643548/6290140452564 … 90142047407253314  Следващите снимки са в близък план.
А като серия как се водят?

# 401
miss july, ето тези са  Peace

# 402
# 403
  • Пловдив
Моята кухня е бяла, дограмата - орех. Точно до кухнята са френските прозорци към верандата. Плотът на кухнята е същия като ламината.
Скрит текст:

dion, много добре се е получило Praynig На нас тепърва ни предстои да пристрояваме към 2 малки стаи кухня с дневна и голямо умуване пада. spam2 Тъмната дограма стои много добре на къщите и мъжо настоява за такава, но на мен ми се иска бяла, за да направя бели вратите, тъй като са малки стаите  newsm78 Би ли споделила какви са вратите при вас?

# 404
Здравейте, купихме апартамент, в който дограмата е тъмна (мисля. че се води златен дъб) и интериорните врати също ще са в този нюанс, но искам кухнята да е класическа в бяло. В помещението, което е малко, ще има и хол и чисто  визуално бялата кухня няма да го затваря, а и ми харесва. Не намерих снимки в нета, за да си го представя и не съм сигурна, че ще стои добре бялата кухня на тъмните врати. Има ли някой такова съчетание или виждал ли е и как му се струва? Друг вариант е кухнята да е класическа, но в сиво или синьо. Плота като идея ще е дърво и ако е в подобен нюанс като вратите дали ще стои добре, така че контрастът м/у бяло и тъмно да е добре съчетан, а да не изглежда като хаотична сглобени части от типа „каквото имах това сложих”? Предварително благодаря за мненията и идеите!

Мисля, че много добре може да се получи ето един пример, много ми допада
https://www.facebook.com/artcafe.bg/photos/pcb.1178130285562304/ … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт